Гледане на карти на Мадам Ленорман

• 132 082
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
zdraveite
ot izvestno vreme Vi cheta.
ako ima i na men koi da hvarli karti.
6te e dobre.
i az imam problem s edin maj

# 211
ето и една подредба за дама по горния пример.

ще пиша картите и домовете в които се намират.
9дом-коса --------------    10дом-дете ------- -----------   11дом-облак
                     1домкнига ----2 щъркел --- 3доммъж
16дом кръст----  8домслънце--- лк ---- 4мишки ---------- 12-дърво
                         7къща-------- 6 риби----------  5 змия
 15букет ----------------------14мечка-------------------------  13сърце

за мен тази жена е имала труден живот. постоянно има за какво да мисли. проблеми в семейството. мисля че те са просто ежеднеието . защото мъжът с облаците е и в бъдещето,просто мисля че все има за какво да се гледат на криво. #2gunfire
 сама за себеси тя е доволна отс нещата които тя се занимава. хубаво е да си пести силите и неервите  и да внимава със здравето си.
 можеби след като премине негативизма ,лошото настроение на съпруга ще получи нещо което иска, за мен дом и пари  в момента  ги виждам като придубивка,бечалба. мечката като потвърждение,
  чудя се ,нали щъркел и дете=бременност. Дали някога ,някой е виждал това като резултат. можеби трябва и подходяща подредба към такъв въпрос?

# 212
меги ще я пусна с карти

Доколкото виждам няма определен въпрос просто подредба. от къде ги взе домовете?не ми е ясно как ги подреди там.А разбрах просто номерата по последователнст , обаче незнам дали в тази подредба се гледат домовете , по скоро мисля че не.Иначе щеше да е оказано, мисля че се гледат съчетанията .
Определено е бременност ако не е бременна то в най близко бъдеще ще е.Нямам опит просто така го пише навсякъде.?О много миш е трудно без въпрос.
 аз пък  мисля че в миналото тази жена наистина в емоционален план е къщата й , семейството и , което обаче не ми изглежда с проблеми с този букет.Тези тайни неща , и предупреждения са идвали от вън  от други хора като съвет да внимава по отоншение на семейството или дома , мъжа. Мисля че жената сега се чувтва добре , сигурна е в /незнам въпроса конкретно /но мечката е символ на близкото обкръжение да кажем баща , мъж .Покровител който се грижи з ажената. Добре обезпечен финансово.З а в бъдеще жената ще оцени това което мъж прави за нея, макар "другите  "външни хора отново да са с не добро отношение. Пред нея във физически план , с тези мишки освен някаква кражба друго не мога да кажа, някакви мисли ще измъват жената , но в по дабечно бъдеще стабилизиране. Като емоции в бъдеще , предпазливост от заблуда .Ако евъв въпрос за отношения при жената ще има емоции на силна сексуална привързаност

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 13:08 от zimma

# 213
картите от където може да се използва изображението имhttp://www.radikal.ru/USERS/-maria/dondorf-bilder-lenorman?pg=1.
и аз се опитах но малко  ем ''затрудни'' Twisted Evil
 много пъти когато са пуснати  картите и аз ги подреждам ,за да мога да ги видя.
 пусакм линка зада ни е по-лесно за напред да  ги намираме.
аз съм ги запазила,но ми се обърка редът им, и е страшнаработа доката намеря номерът на картата която ми трябва.
  засега ще копирам от тук.

# 214
сега като прочетох щъркела и детето в тази позиция може да означават  и че жената си мисли за бременост.
 интересно ми е как в дадена подредба например да разбера ако е в любовен триъгълник  , или четириъгълник  дори , кой е съпруга и съпругата , кой е любовник /любовница. Мечката я срещнах че я определят също като друг мъж в подредба , но за жена незнам.

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 13:52 от zimma

# 215
Цитат
Цитат
[/quoteот къде ги взе домовете?не ми е ясно как ги подреди там.А разбрах просто номерата по последователнст , обаче незнам дали в тази подредба се гледат домовете , по скоро мисля че не.Иначе щеше да е оказано, мисля че се гледат съчетанията .]
    за по-ясно виждане без картинки. дом образо казано,без смисъл,просто позицията,
като прочетох подредбата виждам че ти се отдава гледането. добре работиш с тези карти.
букета какво означава за теб.
за околните наистина,има доста влияние,колкото добро,повече зло Wink.
 за сексуалната привързаност-дали е онова което прехвърлилите вече1 5 години брак казват че, всичко което остава в  едно семейство след любовта е привързаност и търпимост. newsm78
 newsm10

# 216
Меги това последното за мен ли беше?

Букета за мен означава  това е волна интерпритация без да чета какво означава.
"подарък  от цветя" ,нещо което се прави в знак  на любов , уважение , или пък  просто за да покажеш внимание към другия човек. Свързвам го също с благодарност. Но всичко това е вследствие на това че един човек  прави жест към друг човек.За мен като символ е символ на новото , зараждащото се , защото знаем , че в рутината и брака на по късен етап вече не ни подаряват  букети , или го правят  по вечето по навик.Букета е нещо красиво , което обаче е нетрайно  , защото цветята след това увяхват.
 сега това за дългите бракова над 15 години, не че имам  опит , но смятам  че на мястото на любовта се настаняват наистина уважението и навика.За секса след 15г. брак , мога да кажа , че хората са свикнали един с друг , знаят какво как да правят , как да постигнат удоволствието , Всичко зависи от  настроението им , да няма я тръпката на първото привличане , но има опит , чрез който можем да постигаме това което искаме в момента  бърз или вълнуващ секс. Говоря ако там където в началото е имало сексуална съвместимост , невиждам пречки след 15 г. брак отново да има вълнуващ секс ,стига да го искат и двамата.

# 217
  • плевен
Какво стана с превода на онази голямата подредба  newsm78

# 218
Цвете превода го има отдавна, върни малко назад и ще го намериш
 на 14 стр.  пост 208

# 219
  • плевен
Цвете превода го има отдавна, върни малко назад и ще го намериш
 на 14 стр.  пост 208

Хиляда пъти благодаря и извинявай,но ти си редактирала поста си и аз не съм се връщала назад.Извини ме още веднъж   bouquet

# 220
За нищо , спокойно добре е че попита все пак Grinning Heart Eyes
smmmm , няма да е зле когато питаш да формулираш поне въпроса си по ясно , щом други ще ти нареждат карти .ако решиш  задай точен с време въпрос , погледни ако не знаеш как  как  питат другите , и когато имам време ще ти изтегля карти , може и утре може и в други ден.

# 221
Въпроса е ще успее ли жена да развълнува мъж след опит за контакт с него. подредба 1-2-3-4-5
1.Събития,близко бъдеще
2.За решаване на проблема
3.Естество на проблема
4.Планове,желания,съвет
5.Бъдеще,краен резултат

мъж - дом-мишки-слънце-котва

# 222
карта едно е мъж,ясно че е от голямо значение лицжето за дамата.хубаво е да му покаже че той не е безинтересен за нея.просто  трябва да е откровена,ясна в намеренията си,той да е наясно със нея и желанията и' към него.все още нещата са плахи,загатнати.Слънцето за плановете и съвета-мисля че е ясен. още веднъж ще спомена за искреността в показването на симпатиите,в отговор на контекста на въпроса. бъдещето от котвата ми се вижда като самоцел която е постигната. тази карта е добра сама посебеси.
 зимма това от мен. дано малко се допирам до намеренията на дамата и истината на събитията.
 добра подредба. мисля че говори добре на въпросите които се поставят. как мислиш?

# 223
 знаешли, зимма-твоите карти изглеждат ми ,че много добре ти стоят. картите които пускаш за подредбите,са изключително добре ''нагласени'',като цяло изречение се редят. Peace Peace
 newsm74

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 19:27 от MEGGI 76

# 224
blagodaria
konkreten vapros,problemna vrazka v momenta ne6tata sa v zastoi.
kakvo tche e razvitieto na  tazi vrazka.

Общи условия

Активация на акаунт