Гледане на карти на Мадам Ленорман

• 132 082
  • 742
  •   2
Отговори
# 390
Blagodaria,mnogo tochno kazano.
Nikoga ne stava ot glavata za krakata,kolkoto i da ni se iska.

# 391
и аз благодаря 2

# 392
  • плевен
Дайте малко инфо за начинаещите  Wink Знам ли някой линк с подредби...аз търся и все не намирам

# 393
много съдбовни са тези карти в трета позиция-гроб,кръст. можеби наистина нещата опират до време.
 облак-сърце=риби-луна-наистина нещата са 'замъглени'' неясни,или по-точно настоящето е дадено ,но каточели в бъдеще ще се развият някои неща.
Цитат
криза .мисля че негативите от първата подредба продължават и във втората подредба. но самия отговор е в близко време,не е в по-далечно бъдеще...
но аз не разбирам ,какво търси този мъж,зада е в такава дилема? не се е осъзнал или какво? за него е ясно че му предстоят резки промени,но дали са като положителен отговор за питащия,не ми е ясно/
 какво мислите.
 май много се задълбахме ,но така е добре,за практиката ни. Wink
 тези дни нещо нямам контакт с картите. Thinking

# 394
Благодаря ти Меги , и на мен не ми е сяно дали са като положителен отговор за питащия.Мога да  приема че на този етап и картите не дават ясен отговор ,или пък ние не го разбираме.Не знам .Значи какви бяха въпросите има ли прмяна при мъжа -заключени /има/. В какво се състои промяната -заключение/ в това че е осъзнал навярно че има чувства , но не ги демонстрира./Ами то това е оговора всъщност на въпросите .
 Може би трябва де си пита ще покаже ли това което изпитва мъжа към жената до примерно Нова година? и тогава вече ще видим дали е положителен отговора за жената.

# 395
права си. трябва да теглиш карти за по-далечен перио от време. но когато се гледа вече един път, нетрябва пак да се поставя този въпрос,''де не разсърдиш картите''  Naughty

# 396
# 397
  • плевен

Не ми отваря такава страница  newsm78

# 398
извинявай объркала съм се...

lenormand36,wordpress.com/
http: //cartomancy.darkbb.com/

# 399
  • плевен
извинявай объркала съм се...

lenormand36,wordpress.com/
http: //cartomancy.darkbb.com/

съжалявам но пак не става  Tired

# 400
  • плевен
Момичета моля ви за помощ.Отчаяна и объркана съм страшно много и не съм изобщо в кондикция за тълкуване на картите.Ще се опитам но ще ви помоля и за ваши мнения.
Подредбата е:
 Картите се подреждат по следния начин:
1-2-3
4-5-6

Но се четат по двойки и само по вертикал, т.е.хоризонталните връзки между картите не се взимат под внимание!
Двойката 1-4 показва, какви събития в мналото или миналия живот все още намират отклик във вашето " днес", и са причина за днешните ви  "блокади", проблеми.
Двойката  2-5 говори за това , как това събитие от миналото влияе на сегашния ви живот.
Последната двойка  3-6 разкрива, какво можете да познаете , постигнете и достигнете , пробивайки тези вътрешни блокади. Какво ще получите в крайна сметка.

Въпросът е дали ще успеем да си запазим жилището,защото имам много причини,които ме навеждат на мисълта за лош финал и несигурност-проблемът е между брат и сестра и донякъде и финансов,взимане даване с банка.Аз мисля така:Ситуацията е стигнала дотук защото в миналото е вярвал прекалено много на сестра си,имал  е надежда в техните човешки отношения,сложил си е подписът където не трябва,споразумял се е за нещо,което сега не е негово,а на думи е трябвало.Вярвал е в нея,мислил е че тя го подкрепя,но сега поуката е "да си носи кръста".Но пък за в бъдеще ми се струва че няма да останем без жилището или ще си купим нещо свое,нов дом,въпреки че ще има доста неприятности,ще трябва да минем трънливия път заедно с много ядове,скандали,разправии,спорове,семейните конфликти ще са налице,докато постигнем стабилност,късмета и успеха закойто мечтаем.
Моля за помощ защото проблема не ми оставя душата на мира.  Tired

# 401
Цвете мисля че си тълкувала правилно .В смисъл ти знаеш подробностите около този спор , но не си излязла от рамките и да тълкуваш така както на теб ти се иска. Наистина преди вероятно е имало няякакво споразумение , което на този етап води до страдание и изпитания.До не разрешаване на проблема.Трудности и препядствия.За в бъдеще много хубава е карта дом която се е паднала.аз се колебая между две тълкувания .Едното е като твото чрез спорове , разговори и дискусии ще постигнете желаното.Обаче някак второто ми изглежда по вероятно , защото първо по моя логика е дома , а после спровете.Може и да не съм права. Тълкувам втория начин така:ще има спорове и дисусии отностно къщата.тоест малко оставаме на същото ниво без конкретно решение. Надявам се да не съм права.Освен това не си поставила срок, когато няма срок  знам , че картите показват не по далечно бъдеще от 3 до 6 месеца.ако не е така някой да ме поправи.

# 402
do zimma...

Аз мисля, че ти е хубаво тълкуването, аз така го тълкувам също.

А това за сроковете наистина ли това значи 3-6 мес.?Аз никога не поставям срокове, като питам незнам защо.Интересно...На мен ми е важно да знам, че нещо, ще се случи а не кога е точно.

До цветето...незнам защо не ти се отварят...съжалявам...или аз не ги давам както трябва...Все пак тък в този сайт в началните страници, момичетата са дали доста подредби...

# 403
до 2, ами относно сроковете аз това го бях чела някъде не си спомням къде , но така пишеше че картите не дават отговорза по дълъг период от 3 до 6 месеца , защото все пак  настъпват промени къде субективни ,къде обектвини так аче нещата се променят непрекъснато и това ми изглежда логично обяснение. аз задавам срокове винаги когато нещо ме интересува.
 порових малко и това намерих:
На какой срок действует прогноз? Прежде всего, это зависит от самого характера вопроса, но обычно карты говорят о том, как будут развиваться события в ближайшие 3-6 месяцев.

Только не забывайте, что карты Таро только дают прогноз, обрисовывают возможные тенденции, а принимать решение должны вы.

Как задать вопрос картам? Вопрос необязательно озвучивать вслух, однако вы четко должны определиться с тем, какая все же проблема вас действительно волнует. Если вас не устроил ответ, не стоит задавать его сразу опять, но в новой интерпретации – карты уже ответили вам. Вы можете задать уточняющий вопрос. Например, если вы получили прогноз развития событий, спросите, какие действия вы должны совершить, чтобы результат был именно такой.

Задайте вопрос именно так, как он пришел вам в голову в данный момент. Формулировки могут быть различны. Например:
- Как он(а) ко мне относится?
- Какая перспектива ожидает меня на этой работе?
- Как лучше поступить, чтобы достичь желаемого?
- Что сейчас у меня с товарищем N?
- В чем причина моего беспокойства?
И прочее… 
ето и още :
Есть вопросы, на которые в принципе невозможно ответить корректно. Например, "любит ли он меня" – так как его понимание "любви" может не совпадать с вашим, а ваше – с общепринятым. Поэтому предпочтительнее будут вопросы: "Каким он видит наше совместное будущее?", "Кто я для него?", "Как он ко мне относится".

Срок действия предсказания ограничен шестью месяцами.

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 11:01 от zimma

# 404
според мен ясно се вижда проблема,така както го описва цветето,вяра в това което е направено и ясно се вижда доверието с което е направено това обещание.
 на лице са вече страданието,и мъките с които сте се срещнали в последствие.
и за мен тези карти дом+бич-са спорове,и всякакви такива кавги и разправии. невиждам краен резултат. но пък къщата е добра карта,която можеби да смечки някои негативи. от друга старна пък мисля ,че спорът остава там където е.

Общи условия

Активация на акаунт