Гледане на карти на Мадам Ленорман

• 134 494
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
е радвам се да те видя и тук  дария , дори по вече да си призная честно , някак  тези карти са ми по присърце .Мисля че дават много точни отговори , особенно големите подредби те са ми слабост. Интересно ми е какво мислиш за тях?

# 526
И аз вече имам картите и сега започвам усилено да чета и да се уча WinkТа с една дума,бройте ме във вашите редици Simple Smile

# 527
привет отново MALVINA ! и ще се радваме да се включваш с тълкувания ! Simple Smile

# 528
привет отново MALVINA ! и ще се радваме да се включваш с тълкувания ! Simple Smile
ами...ще се опитвам,за да се науча.Ще разчитам и на вашата помощ! Hug

# 529
21-11 -22
9  -27 -7
32-36-34
Хоризонтал:
мисли
чувства
събития
Вертикал:
минало
настояще
бъдеще
Въпрос: Как стоят нещата в любовта?

# 530
В миналото е имало проблем с някой началник или мъж на висок пост, но интуицията е показала правилният изход от този проблем. Вярата в бъдещето ще разсее проблемите и ще донесе стабилност и спокойствие.И накрая като че ли някаква интрига около мъж се върти, погодена от приятелка или колежка.
Вие какво ще кажете.

# 531

21-11 -22
9  -27 -7
32-36-34
Хоризонтал:
мисли
чувства
събития
Вертикал:
минало
настояще
бъдеще
Въпрос: Как стоят нещата в любовта?

та на питащия много му се иска да разбере , да получи новини или нещо черно на бяло написано или казано за отношенията в тази връзка .Понеже между двамата няма налице говорене , демонстриране на чувства , затова и питащия си мисли че има проблеми , нуждае се от разговори по темата за тази връзка.Затова се провява и страдание от страна на питащия.женататук  изпитва по дълбоки чувства.В бъзеще ще е изправена пред избор вероятно ще се намеси и друга жена  в живота на мъжа . Мисля че ще се подобри състоянието н ажената в мислите си по отношение на мъжа . ще се успокои , като причината з атова ще бъда поводението или избора на мъжа спрямо нея.

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 11:21 от zimma

# 532
Питащия е сам, няма връзка за сега. Хич не съм уловила посланията. Sad

# 533
Благодаря zimma. Кутията ти е пълна затова тук пиша.

# 534
Питащия е сам, няма връзка за сега. Хич не съм уловила посланията. Sad
тогава питащия много му се иска любовни новини и движение по този въпрос.Нещата са свързани с жен астранно защо така излиза , д ане би питащия да е мъж ?

# 535
Не. Питащия е жена. И за втори път и се явява някакви, като клюки около този мъж. Сякаш някоя приятелка или колежка може би ще ги запознае или постоянно говорят за него...знам ли. Нещо такова ми идва на прима виста.

# 536
на мен пък ми мина друга мисъл з атези карти вероятно в бъдещ етази жена ще се замеси с мъж който ще е или женен  или ще има друга жена в живота му.

# 537
аз като начинаеща да попитам какво мислите за следното:
19 23 33
Питащата е жена,а въпросът е:Какъв ще е изходът  от кризата във връзката и?
Не смея да кажа аз какво мисля,та ми се иска да споделите вашето виждане,за да мога да направя сверка дали се ориентирам правилно.

# 538
19 23 33
Питащата е жена,а въпросът е:Какъв ще е изходът  от кризата във връзката и?
Не смея да кажа аз какво мисля,та ми се иска да споделите вашето виждане,за да мога да направя сверка дали се ориентирам правилно.
[/size]

че има криза с евижда от мишките в срадата , и че има изход също от ключа на трета позиция.Ключа е позитивна карта , означав аче ще има преход от настоящата ситуация към нова.Ако искаме да видим срока то ключа дава срок от ден до три седмици.Много е вероятно да се стигне до план или някакви идеи които ще обсъдите .

# 539
нека бъде внимателна,да неби да и се изплъзне тази възможност.

19 23 33
Питащата е жена,а въпросът е:Какъв ще е изходът  от кризата във връзката и?
[/size]

че има криза с евижда от мишките в срадата , и че има изход също от ключа на трета позиция.Ключа е позитивна карта , означав аче ще има преход от настоящата ситуация към нова.Ако искаме да видим срока то ключа дава срок от ден до три седмици.Много е вероятно да се стигне до план или някакви идеи които ще обсъдите .

Общи условия

Активация на акаунт