Гледане на карти на Мадам Ленорман

• 132 129
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
така каза ча в общи линии са така тълкуванията ,
казва че  нови увлечепия от нейна страна няма защото старото не го е превъзмогнала а и не търси такива. Казва че лъжа и изневеря от нейна  страна е нямало при господина незнае как е на 100%
Благодаря ви и аз от нейн име за коментарите.

# 586
  • плевен
Здравейте много ви моля за тълкуване защото в момента съм в такава задънена улица от проблеми и неприятности че не виждам изход а камо ли сила да тълкувам картите.Разитам на вас и помоща ви.Подредбата е 7 дома,но аз ще ви помоля само за 5.неочаквани влияния-звезда,мишка,мечка;6.следващи 2 седмици-градина,лилии,кръст;7.отдалечени събития до 1 месец-дете,път,планина.Благодаря много предварително  Tired

# 587
не намираш  сили или правилние подход за да се излезе от твоето притеснение. тези дни ще имаш разговор копйто малко или много ще ти даде някаква насока към която би могла да се насочиш зада предприемеш нещо. доста дълго ще продължи твоят проблем,все още няма видим край,какъвто и да е. просто се дава че той ще продължи,но е добре  от твоя старна да подходих тактично и с внимание. да не се подвеждаш предс някакви предложежия за ''неразбираема или времена'' помощ. трябва ти точен изход,дори и да не ти хареса.

# 588
къща+дете+гроб

става дума за млад мъж и неговия баща. картите  са теглени за бащата.имат битови проблеми,но как да ги тълкувам  newsm78
 някой не е пораснал,и трябва да  се пооправи или какво...

# 589
meggi 76...
всичко е било наред в къщи и във взаимоотношенията, изведнъж се е случило нещо ново, нов етап, но ще има изменение на нещата в съвсем друга посока.Аз мисля, че ще имат край проблемите им.

# 590
До Цветето...
5. неочаквани влияния- няма да стане нещо, точно както го искаш, да се сбъдне,  а ще бъдеш наранена нещо
6. обществено място или група хора или подобно, ще ти помогнат да се очистиш от нещо, чрез страдание, което ще понесеш
7. нещо ново ще предприемеш занапред, ще имаш колебания и несигурност и това няма да е най-лекият път май, защото ще ти носи пречки и трудности...
Малко " буквално"  пиша, но така ми изглеждат нещата

# 591
благодаря 2 Simple Smile.

# 592
  • плевен
MEGGI 76,2 благодаря ви за тълкуването.Знаех си че нещата са повече от ужасни,моето 6-то чувство не ме е излъгало  Tired

# 593

ето как изглежда подредбата на една гадателка.
 когато се гледа не трябва да носите часовник.

# 594
 Ще му уреди ли  да почне работа тази жена? Аз мисля, че ще почне работа, вие как мислите?Не е за мен за друг човек е, ако стане ще ви пиша...

Изтеглени; метла - риба- кораб - пръстен- куче.

# 595
заела се е сериозно с теб и твоето желание. картите конят към отговоор че био се получоло,тези риби и кораб са прекрасни карти за желанията ни и тяхното осъществяване. успех. можеби  в началото няма да и допадне финансово,но кой знае...с приятели много неща може да се постигнат.

# 596
кораб-пътуване физическо,емоционално.  поемане на някъде ,избрана посока от вас. може да говори за нашето настроение което постояно се мени.  това е карта на движението всичко се мени. - пътешествие,наследство.
гроб-страдание,загуба,сълзи.

кораб + гроб-наследство . пътуване което няма да се състои. страх,притеснения.

за една приятелка  bouquet
кораб е хубава ,позитивна карта тя има възможнпоста да смекчава негативните карти около нея.

========================================

извън това всички знзаем че зодия скорпион е силно подвластна на любовните трепети и желания,с много флирт,и намигвания все нови и нови любови да се превземат. та в тоя ред на мисли прочетох че лилиите които говорят за сексуалност, и техният астрологически знак е скорпион.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 20:23 от MEGGI 76

# 597
попаднах на такава подредба

При желании, под 13-ую карту ложим сигнификатор вопроса
где:
5, 1 - далёкое прошлое,
9, 12 - недавнее прошлое,
6,2,13,4,8 - настоящее. (можно разделить - верх планы, низ - имеется уже.)
10, 11 - ближайшее будущее,
3, 7 - отдалённое.

Срок действия расклада если не задавать время - 3 месяца.

# 598
5.неочаквани влияния-звезда,мишка,мечка;
6.следващи 2 седмици-градина,лилии,кръст;
7.отдалечени събития до 1 месец-дете,път,планина.Tired
Цвете , мисля че по тези карти си загубила напълно представа за реалността.неочаквано някой близък за теб мъж не е оправдал надеждите ти.В близко време срещите с хора , с приятели и познати няма д ати донесат спокойствието от което се нуждаеш , а напротив ощ епо вече ще загубиш вяра.До 1 месец -Новото начало и отърсването от проблемите няма да дойдат так алесно , липсва решение и правилен избор .ПРосто съчетанието пакзва че няма д анамерш правилното решение в този срок, Нямаш възможности за избор .

# 599
къща+дете+гроб

става дума за млад мъж и неговия баща. картите  са теглени за бащата.

Проблемите в семейството ще претърпят положително развитие, не без трудности разбира се  .С повече усърдие ще се преодолеят битовите проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт