Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 46 933
  • 911
  •   1
Отговори
# 720
Woman in the mirror,далече съм от мисълта,че Бланкет е клонинг на Майкъл( ooooh! как звучи само).Имах в предвид,че не е лоша идея самото клониране,донякъде обаче

# 721
# 722
Привет и от мен. Чета ви редовно, но не пиша, да не кажа, че в последно време изобщо не драсвам и думичка, защото аз споделям вашите мисли и чувства и ще ви повтарям в повечето си постове. Благодаря на всички, които правят преводи на всяка информация за Майкъл от английски/ съвсем малко познания имам/ и от немски/там пък съм много на "вие"/. Относно пристрастяването към лекарства, моето мнение е, че това не може да се контролира. Започваш от най-ниската доза, която постепенно се увеличава и човек си мисли, че владее ситуацията. Същото се отнася и към зависимост от наркотици, че и към цигарите, ако щете. Аз пак оставам на мнението си, споделено в една от двете теми, че всички са гледали на Майкъл, като средство за печелене на пари. Дори и собствената му майка е трябвало, може би, да се намеси, все пак тя е била една от най-близките хора на Майкъл. Четох, че е правила постъпки чрез детегледачката на децата, но вече е било много късно. Малко след това Майкъл се е настроил срещу  всички и е я уволнил/детегледачката/.
За децата, просто са прекрасни и са децата на Майкъл! Много ми е жал за тях. Благодаря ви, че ви има !  bouquet

# 723
Аз да ви покажа нещо от 2 дни преди смъртта му
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://i.dailymail.co.uk/ … rt%3D220%26um%3D1

сори,че е през гугъл  Blush
Ох умрях от смях. Аз съм толкова бяла, ама още не съм засияла, че да поспестя някоя и друга лампа в къщи  Joy

# 724
....mi6ince, много ти е тъжен аватара. Като го видях по СНН щях даревна като магаре...
Като си затворя очите виждам това

Но като ги отворя виждам аватара си....Дъщеря ми има нужда да ги държа отворени ,затова си сложих този аватар.Иначе това е любимата ми снимка,която може би след време ще сложа.....

Platina 33 Да,така е.Най - вероятно,защото организма привиква с количеството.Аз както казах съм вземала въпросния Ксанакс и съдейки по себе си за тези няколко дни,за които ми беше предписан/заради огромни проблеми със съня/ как се чувсвах,обявените 30-40 хапчета ми се виждат наистина невероятно количество....Няма повече да ровя и в това,защото вече няма никакво значение всъщност.Дали е било 1 или 10 или 100....Какво е можело,какво не...Защо това или онова и защо не другото или третото....Няма го!!!!
Само да можеше да си намеря правилната формула за справяне със чувството за безпомощност и невъзможност да променя нещата....

anilevi   Hug Страхотно е!!! После отиди обяснявай на мъжа ми защо не се отлепям и искам и още и още да гледам  Wink А момента с ципчето... Blush Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 15:43 от mi6ince

# 725
Нали Alexander ви каза , че той е бил от типа фосфор-  така че е нормално да фосфорицира  Grinning

# 726
На много неща още ще се смеем.Сега се започва с простотийте.

# 727
Привет и от мен. Чета ви редовно, но не пиша, да не кажа, че в последно време изобщо не драсвам и думичка, защото аз споделям вашите мисли и чувства и ще ви повтарям в повечето си постове. Благодаря на всички, които правят преводи на всяка информация за Майкъл от английски/ съвсем малко познания имам/ и от немски/там пък съм много на "вие"/. Относно пристрастяването към лекарства, моето мнение е, че това не може да се контролира. Започваш от най-ниската доза, която постепенно се увеличава и човек си мисли, че владее ситуацията. Същото се отнася и към зависимост от наркотици, че и към цигарите, ако щете. Аз пак оставам на мнението си, споделено в една от двете теми, че всички са гледали на Майкъл, като средство за печелене на пари. Дори и собствената му майка е трябвало, може би, да се намеси, все пак тя е била една от най-близките хора на Майкъл. Четох, че е правила постъпки чрез детегледачката на децата, но вече е било много късно. Малко след това Майкъл се е настроил срещу  всички и е я уволнил/детегледачката/.
За децата, просто са прекрасни и са децата на Майкъл! Много ми е жал за тях. Благодаря ви, че ви има !  bouquet

Мисля,че всички от семейството му са искали да му помогнат.Но не е лесно да "спасиш" някой ,който е M.J.J.Вчера по CNN казаха,че когато е бил в Бахрейн,Джанет е ходила и останала...шашната,извикала братята си да го изваждат от кошмара,но той наредил на охраната да не ги пусне.СпаСИ ГО,ДЕ!!!

Мерси много!Бях решила да търся само тази част защото ....вие знаете. Grinning

И нещо много яко.Слушам го на макс.

http://www.youtube.com/watch?v=wpO8eZu0jgM

# 728
На много неща още ще се смеем.Сега се започва с простотийте.
Винаги става така. Накрая идва един момент в който почваме да помним само добрите и забавните моменти.

# 729
.............................
Само да можеше да си намеря правилната формула за справяне със чувството за безпомощност и невъзможност да променя нещата....

Правилната формула за справяне с чувството за безпомощност ти я знаеш- твоята дъщеря- тя е съществото, което ще те изкара от това състояние. А за невъзможността да се променят нещата/ако визираш смъртта на Майкъл/, да, невъзможно е е да се променят нещата, но не е невъзможно да се опитаме да  променим себе си към по-добро. Аз вече го правя и се чувствам някак спокойна, дори се забелязва и от близките ми. Околните, обаче, ме гледат  Shocked

# 730

Мисля,че всички от семейството му са искали да му помогнат.Но не е лесно да "спасиш" някой ,който е M.J.J.Вчера по CNN казаха,че когато е бил в Бахрейн,Джанет е ходила и останала...шашната,извикала братята си да го изваждат от кошмара,но той наредил на охраната да не ги пусне.СпаСИ ГО,ДЕ!!!

Просто семейството му е трябвало да действа, чрез личните му лекари-кардиолози и др., така е щяло да имат по-голям успех. Ето, той дори и на Джанет е забранявал да се доближава до него. Ама пустите пари.....

# 731
Platina 33 и за това си права.Да ,малкото човече ме кара да продължа нататък,да се усмихна,когато сърцето плаче,татенце й с цялото разбиране,но буцата стои....
Аз затова и се радвам на тази тема,защото знам,че тук мога да си го кажа без притеснения,да срещна разбиране,да отворя пуснат линк,да си поплача,да се засмея,да настръхна....Е,все с тая буца в гърлото,но...поне ви има   Hug Hug Hug

# 732

Просто семейството му е трябвало да действа, чрез личните му лекари-кардиолози и др., така е щяло да имат по-голям успех. Ето, той дори и на Джанет е забранявал да се доближава до него. Ама пустите пари.....

Пак по този повод един лекар,който му е давал DEMOROL ,се опитал да му дава пласибо,но явно неуспешно и се отказал да работи за него, защото явно се уплашил човека.

http://www.youtube.com/watch?v=4-4pbXS7yYE

# 733
Не съм сигурна,че лекарите дори и да са ги натискали  при тия пари които им е давал..... няма как да стане.Той си е правел точно каквото иска.Ако не е този лекар ще е друг,винаги ще има  алчни хора.С толкова пари никой не е могъл да го спре.Важно е ,че животът си го е изживял стойностно и е дал много на всички околко него.Децата са го опознали достатъчно за да го помнят.....Той е живял както му е харесвало,никой не може да го съди.Иска ни се да се е пазел повече,но.......живота си е негов.

# 734
А това явно е от някаква игра

Тази игра беше много популярна преди може би 10 години. Simple Smile Аз съм я играл много, много одавна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт