Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 46 914
  • 911
  •   1
Отговори
# 780
liliyyy знам,
коментирам снимките, не написаното от теб Hug
не мога да намеря опровержението на интервюто му с онзи Мартин Rolling Eyes
ето за това сега обединяваме инфо, да не се лута човек като мен ooooh!

# 781
Нищо особено не виждам на тези снимки аз пък. На първата ми харесва. Аз споменах веднъж, че го харесвам с всичките му операции. Само.... той наистина е бил ужасно слаб. Твърде слаб, за да поема такива медикаменти. То физически як човек не се знае колко би издържал камо ли той.

# 782
liliyyy знам,

Ееее,попадах тези дни на него,но то толкова нещо се изля в нета,че се задръстих.Мисля,че някое от момичетата беше пускала линк.Ще поровя и аз.

# 783
  • Под тепетата
liliyyy знам,
[/quo

http://www.mininova.org/tor/2733889
Заповядай,мисля,че е това,което търсиш,аз вчера го свалих.Този Башир е за лудницата направо,според мен,лелеее наистина как го изкарва! Shocked

# 784
Moon Walk,ето ти го.Най-долу в ляво.Това ли е?
http://www.youtube.com/profile?user=Nickboi42&view=videos

# 785
На снимките и аз го намирам такъв какъвто си го знам ,нищо не ме шокира...такъв си го харесвах .За изцапаното ...не знам ,може от децата нещо.За откопчания цип....случва се на много мъже.На снимките ми се вижда доста в час не бих казала че е на нещо само по тях....но за съжаление явно е бил.... Tired

Башир е гад неземна Sick и за съжаление много често тук попадам на него  защото води едно предаване веднъж в седмицата и само като му видя лъжливата мутра и се чудя  как ли се е чувствал като е чул за трагедията...дали му е трепнало нещо или даже се е радвал...

лека нощ и дано да пишете повече че утре като стана да има много за четене ,приятна неделя момичета  Hug

# 786
някъде в темата бях дала сайт  за този филм със субтитрите от замухдата?

# 787
  • Под тепетата
Вики,никак не се чувствал-на такива като него,които си правят сензациите на чужд гръб,много май не им дреме на "шапката"след като си получат каквото желаят.Не го познаваме човека,но по това което направи със тъпото си интервю малко или много разбрахме какъв е.Важното е,че Майкъл се реабилитира на сто процента,пък Башир се изложи.Мое мнение... Hug

# 788
..........Жалко е и е толкова трагично.Как можаха така да го унищожат???
Кои го унищожиха?! Той не е искал помощ от никого, нали, а се е нуждаел само от лекарства, които услужливо са му давани/не предписани/ от лекарите му. Какво значи лекарите да се уплашат и да го напускат? За един лекар, независимо дали е  MJJ или някои обикновени хора, всички за тях са пациенти!

................................НИКОЙ НЕ ОТРИЧА МЕДИКАМЕНТИТЕ....ДОКАЗАХА СЕ ВЕЧЕ
ТУК Е ОКАЗАЛО ГОЛЯМО ВЛИЯНИЕ ЛИПСАТА НА СЕМЕЙСТВО-ТОЙ Е САМ...ЗАОБИКОЛЕН ОТ ПЕРСОНАЛ КОЙТО ГО ВИЖДА САМО КАТО ЧИЧКО ПАРИЧКО Tired.................

Точно това споделих вчера, но всички бяхте на мнение, че животът си е бил негов и той си е живял така! Майкъл е бил, според мен, психически слаб, за да се справи с всичко това и е имал нужда от подкрепа от семейството, което, междувпрочем, се оказа многобройно. Така ли не се намери някой да му помогне- все пак проблемът с лекарствата се е влачил с години. Както и да е, просто споделих мнение. Жалко, че Майкъл вече го няма, за да радва феновете си. Мъчно ми е за децата му.

# 789
Е,аз не го харесвам такъв.Измъчен ми е,неподържан...Не знам.
Аз си го харесвам такъв и такъв искам да го помня...

За тези,които не знаят-Копенхаген 97,изненада за рожденния му ден.

Утре щеше да е първия му концерт в О2...

..........Жалко е и е толкова трагично.Как можаха така да го унищожат???
Кои го унищожиха?! Той не е искал помощ от никого, нали, а се е нуждаел само от лекарства, които услужливо са му давани/не предписани/ от лекарите му. Какво значи лекарите да се уплашат и да го напускат? За един лекар, независимо дали е  MJJ или някои обикновени хора, всички за тях са пациенти!

Унищожиха го Башир,разните там кръвопийци,които го съдиха.Тези,които твърдяха,че се избелва,че спи в барокамера,че ще купува костите на човека-слон,че е гей,полицайте,които го заключваха за час в миризлива тоалетна...Майкъл бе прекалено чуствителен,за да го понесе.
Да,но той явно е искал лекарства,които не могат да се дават на пациенти  без да са в болница.И защо влезе в клиника,ако не е търсел помощ???

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 10:32 от liliyyy

# 790
Здравейте, момичета!

Вече две седмици денят ми започва с песен на МД. Преди години аз познавах само музиката му, и то само част от нея. Благодарение на вас с всеки изминал ден започвам да опознавам Човекът Майкъл Джексън. И с всеки изминал ден разбирам, че той е бил твърде раним и чувствителен. Учудвам се, че след толкова години прекарани под прожектори, пред камери и фотографи, той е останал така чист и нито за миг не е показал надменност.

Четох по-назад, че се питате защо никой не му е помогнал. Повярвайте, много е трудно да накараш някой да спре да бъде зависим от алкохол, лекарства и т.н Лично аз в живота си съм се опитвала да помогна на такъв много близък за мен човек. Не възможно е, ако ще и да прекарваш 24 часа на ден с него. Няма как да го спреш, ако той сам не поиска да направи това.  Освен това трябва да се излекуват и причините, които са го накарали да посегне към лекарства.  

# 791
.............. Не възможно е, ако ще и да прекарваш 24 часа на ден с него. Няма как да го спреш, ако той сам не поиска да направи това.  Освен това трябва да се излекуват и причините, които са го накарали да посегне към лекарства.  

В случая, той вече не бил в състояние да взима решения, той неистово се е нуждаел от лекарствата. Да не забравяме, че и той е бил хипохондрик. Лечението, по принцип, не е само приемане на лекарства, а и психологичска помощ, за да се стигне до причините. Точно от това е имал нужда Майкъл. Трудно, да, но не и невъзможно!

# 792

Аз пък, ще го запомня така.

# 793
Точно психологична помощ му е била нужна. Макар че и това е много трудно да се наложи на болен човек. Душата му е страдала, а душата най-трудно се лекува. Знаем, кое го доведе до тази зависимост. Но пак казвам, че не трябва да се обвинява семейството му, че не му е помогнало. Изключително трудно е да се говори с човек в такова състояние. Ето, казвате, сестра му се е опитала и той и е отказал всякакъв контакт. Такива хора се изолират доброволно. За тях всеки, който се опита да ги спре се превръща във враг.
Както казах, била съм пряк наблюдател на такъв случай. А Майкъл все пак е бил човек, едва ли при него е било по-различно.

Platina 33, тук е прекрасен.

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 10:54 от Дама Пика

# 794

Общи условия

Активация на акаунт