Топчета в срамните устни

• 2 750
  • 6
  •   1
Отговори
Появиха ми се едни топчета около входа на влагалището на срамните устни и от двете страни като лещено зърно. Бременна съм в 8 мес и се чудя дали не е от тежестта. На пипане са като част от кожата, като герданче без секрет, наредели едно до др. не болят и като се разтворят хубаво устните отдоло тогава се виждат иначе не. Ще ходя на лекар но чак след 5 дена тогава имам час. Доколкото помня последния път когато се бръснех идеално там-преди 2 мес не ги видях  а и не съм имала никакъв сексуален контакт още от началото на бременността. там не растът косъмчета и определено са част от кожата там. Притеснявам се т.к. съм бременна и само проблеми ми липсват сега.

# 1
Има такава тема даже мисля е със същото заглавие - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=255145.0 - дано да ти е полезно

# 2
видях я но се интересувам за такова нещо по време на бременност

# 3
не е задължително да има разлика, но ние не сме лекари! Иди на лекар  Peace

# 4
 а може чисто и просто да е деформация на кожата там

# 5
възможно ли е вътрешните ми шевове от първото раждане да се виждат сега-породено от тежестта на бебето.................защото външните видимо са се растеглили и подули малко

# 6
Щом казваш, че са като герданче...напълно възможно е това да си белези от шев.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт