Гоблени 60

• 51 779
  • 323
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен
Татянка [/b]      
Ели ник-  имам схемата ако искаш мога да ти я пратя .Преди време му бях навита на този пейзаж и една колежка ми ксерокопира схемата но няма ключ само цветове на конци .Иначе мога да ти янамеря ако не бързаш и в нета Hug
Хипатия -що така бе мила не го шиеш това бистро?Ти ме запали по него та си го купих и сега  какво  newsm78 Mr. GreenА аз те чакам да го покажеш   Rolling Eyes
Реа 1- добре си дошла  Hug  bouquet при нас Момичетата са чудесни и ще те засипят с чудесни гоблени !Ти само си избери !А аз ще те пратя  ето тук http://pepen.gallery.ru/   регестрирай се/става бързо/стани ми дружка и гледай и избирай  Blush

Гууди-сори ти си отговорила на ели-ник GrinningАко имаш схемата пусния за да не се мъча да я търся Mr. Green

# 76
Здравейте момичета!
Преди два дни се прибрахме от морето и много ми липсвахте  Hug. Сега доста имам да наваксвам с четене, но с предвартелни извинения за спама (ако се брои още за такъв) искам да честитя :
1. на Марулчето, за прекрасната малка чаровница със завладяващо име. Да и пожелая послушно бебче, и много щастливи моменти със двете малки феички.
2. на Татянка - да и е честит рождения ден. Да бъде здрава и щастлива и с удоволствие да си шие страхотните подаръчета.

И една молба, може би към Хипатия  Praynig - пуснете ми тук, или на лични линк, къде да чета за сметката, по която трябва да преведа парички за подаръците за РД, защото много сте изписали за две седмици и няма да мога да изчета веднага всичко, моля, моля  Praynig

# 77
Здравей, Хипатия. Благодаря за бързия отговор. Което прецениш, че мога да изтегля без да се затрудня, че още много неща не са ми ясни Embarassed

Така мисля, че е най-удобно.
Кликни на всяка картинка тук и тя ще се отвори в реалната големина.

pepen,
аз имам много комплекти, които никога няма да ушия.
Грехота е да си стоят неиползваеми:)

Зори,
ето това е линка към страницата, където коментираме размяната на подаръци и всичко по тази тема:)

http://filipias.mylivepage.com/forum/1800_Gobleni.info.bg

# 78
Хипатия, хиляди благодарности!  bouquet
Сега да се опитам и да разпечатам схемата.
И дано да се наканя тези дни да извадя вече гоблените/ но още се чудя кой да захващам/

# 79
Преди време и аз я исках тази схемичка ,но нямаше кой да ми помогне!Явно в този форум си избираме на кого да помагаме и на кого НЕ......За това много хора вече не ПИШАТ ТУК!!!!!!!!

# 80
преди време вероятно не съм я имала.
Извинявам се много

# 81
pepen,
търсиш ли още "Ягодов сладкиш"?
http://picasaweb.google.lt/pontocruzdacarina/PontoCruzMoranguinho#

# 82
ina. Благодаря ти.
Завърших  си сезончетата благодарение на вас. Ето http://www.snimka.bg/album.php?album_id=389776&pid=13453723

# 83
  • Плевен
[b]Белла- Hug Heart Eyesсъбирам и още как   bouquet   bouquet  bouquet[/b]

# 84

Много са хубави сезоните   bouquet  Sunrice
В нашето село също има само анкор и пъпетс и затова те разбирам добре. Бабата в магазина ми помогна , като ми замени някои анкори с пъпетс - които имаха съвпадения- така ми излезе много по-евтино.

# 85
  • ГР. ВАРНА
хипатия за този гоблен и аз се включвам в наддаването много е красив

# 86
Хипатия, схемата е чудесна! Даже успях и да я разпечатам. Ще видя да сравня моя комплект конци с тези от схемата, която ми даде. Даже се чудя дали да не купя направо нови/ ако са много по-различни и ако комбинацията е по-добра/. Конците и схемата, които имам са доста стари, свекърва ми ги е купувала преди години. А старата схема хич няма и да я погледна. Ако бях започнала да шия по нея, щях да остана без очи.
 Ето че и на други ще свърши работа, nikolova_75, давай да го започваме. Според мен ще стане красиво. А и аз имам още един малък гоблен в оранжево. Дано да си подхождат двата.
 Приятни почивни дни на всички! Като се върна от пътуването съм решила да си оставям повечко време за себе си и най-вече за гоблените.

# 87
  • Пловдив
Пепен, за пръв път ти разгледах албумчето по-подробно  Blush Какво представлява папката мои мечти? Понеже там видях гобленчето, което Мама Гери ми подари за осмомартенската  Hug с врабчовците, та бих могла да ти снимам схемата и да ти я пратя по пощата  Peace
Някой пък беше шил вервакото с вратичката и градинката - помня, че нещо се ядосваше с рамката, пък то си беше добре всичко  Heart Eyes
За пеперудата пък съм сигурна, че Ант я ши, май и Генико  newsm78

# 88
Незнам кога ,но някой ден ще го шия пак този гоблен,че съм го шила преди години,но му изгубих схемичката Flutter

# 89
 Rolling Eyesмомичета,да ви се намира ключ на този гоблен на дим преобразуван с дмц конци
не мога да открия номер 5576 на какъв номер дмц отговаря newsm51

Общи условия

Активация на акаунт