Гоблени 60

• 51 793
  • 323
  •   1
Отговори
# 90
Според тук http://lana-night.narod.ru/index.html 5576 отговаря на 3774 ДМЦ

# 91
  • Плевен
Унчита- Hug ми моите мечти,това са моите планове .Макар че имам още толкова но не съм ги показала там Wink GrinningИначе благодаря за предложението ,но аз врабчовците съм си ги купила и ме чакат,а пеперудката ми я подари Ант Heart Eyesтака че се справям .Да има само кой да шие, напоследък/дано да е заради топлото/все на компа стоя и не шия Rolling Eyes

# 92
Да е жива и здрава малката Нева, и да е много щастлива!  ylinfant newsm51 Hug Марулче, това е наистина най-съвършено от най-съвършените произведения, заедно със Шуше N1 Hug
Хипатия, аз почнах бистрото, и ми е малко мъчно че предаде каузата Wink Защо наистина се отказа?
Аника, аз пак да питам; колко цвята са онези лодки на Дим, които скоро получи от и-бей?
Момичета, надявам се да ме извините за пропуските, тези дни нямах нет и изгубих нишката Confused

# 93
Аника, аз пак да питам; колко цвята са онези лодки на Дим, които скоро получи от и-бей?

Праси,сега местих един гардероб,за да стигна до шкафа с гоблените.Изрових го в хаоса,но четох,четох и мъжа ми чете- не пише никъде  newsm78 Ще е проблем ли да изчакаш,като се поосвободя тези дни,да взема да му подредя конците и да ги преброя Embarassed Сега нямам време,майстори има у дома и трябва да ги храня след малко  #Crazy
Нали знаеш дименшъните на какви снопчета са завързани и си трябва време да ги оправиш,а и аз както съм "добре" с английския   ooooh!

Понеже си намерих и фотоапарата,да ви се похваля вчера съпружеството какви гобленчета ми купил от някакъв Т-Маркет

Китайски комплекти и са само по 3.99 лв  hahaha Имат си всичко- парче Аида 14,което е минато на оверлог,конци и две игли (с тъп и остър връх) Не е кой знае какво като дизайн,но направо си е без пари.Не съм му се карала,защото за пръв път проявява такава самоинициатива и не разбрах харесал ли ги е,или му се сторили на сметка Laughing

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 20:04 от Anik@

# 94
  • Пловдив
 Heart Eyes Сладкишчета, имам питане - някой беше шил едно от трите зимни ангелчета, но с по-малко цветове,  ooooh! ако можех да се сетя и кой беше щеше да е супер  Blush ,
ако някой се сеща да пусне линкче към схемата/албума   bouquet

ей тези

Чак сега се докопах до компа и видях, че вече ти е отговорено. Само че моето ангелче го ших на тъмно зелена панама (№ 500). Ако имаш някакви питанки, много ще се радвам да ти върна добрите жестове, които си ми правила  Blush

# 95

Хипатия, аз почнах бистрото, и ми е малко мъчно че предаде каузата Wink Защо наистина се отказа?

Защото реално съм осъзнала ,че никога няма да го ушия.
В момента шия два големи, в плановете ми имам още един и той голям.
Не съм сигурна дали и този от плановете ми няма да отпадне , ако си хаерсам нещо друго.
Почти съм сигурна ,че ще отпадне.
А аз шия много бавно и  много малко време имам за шиене.
Кой е смисъла да го имам в пакета?

eli_nik,
мисля,че цветовете са подбрани много добре.
Виж как изглежда гоблена на монитора/ от програмата Паттерн макер/

# 96
Хип, аз ти предлагам да позарежеш малко чистенето и готвенето - докато детето спи поне.
Или докато мъжът ти е на работа. Аз почвам да домакинствам като си дойде той от работа , защото през деня не мога с двете деца- това е когато са болни.А и гледам да ги извеждам по двора или по кафетата. А като съм на работа наистина не ми остава време за гоблена - само събота и неделя.
И малката я хвана ангината и е с висока температура тази вечер.Ще се побъркам ooooh! Извинете

# 97
  • край Дунав
http://www.skorpions.snimka.bg/album.php?album_id=398620
Снимах най-после няколко неща, които боцках през последните 2 месеца, но май не съм ги поизгладила... Embarassed  другите неща в рамки съм ги показвала /сега вече имат приличен вид  Wink
 Иначе от сърце поздравявам новото ни дамско попълнение!   bouquet Много обич на малкото слънце и радост на мама!
  Sunrice, прекрасни сезони-имам си като идея, но кога ли ще им дойде ред?

# 98
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Чак сега се докопах до компа и видях, че вече ти е отговорено. Само че моето ангелче го ших на тъмно зелена панама (№ 500). Ако имаш някакви питанки, много ще се радвам да ти върна добрите жестове, които си ми правила  Blush

лИбЪ тЪ безмерно  Heart Eyes  да, вече ми го пратиха, но пак тЪ либЪ  Laughing

И малката я хвана ангината и е с висока температура тази вечер.Ще се побъркам ooooh! Извинете

newsm45 newsm45 не искам да чета такива новини  Confused - оправяйте се бързичко  Hug

ooooh!абе тия зарази да не се предават по мониторен път? чатиш, чатиш и хоп целия чатрум с шарка  Whistling

# 99
skorpion я кажи по коя схема и ключ ши  сътворението че и аз го имам почнато но в моите конци няма синьо! Confused

# 100
  • край Дунав
 Mr. Green синьото го сложих днеска, щото иначе беше бяло-схемата не е ориджинъл и ших на бяла аида 14-ка. изгладих го и видях, че му куца цвят...стана си като истинско  Peace

# 101
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Mr. Green синьото го сложих днеска, щото иначе беше бяло-схемата не е ориджинъл и ших на бяла аида 14-ка. изгладих го и видях, че му куца цвят...стана си като истинско  Peace

вие със Сисак се майсторици  Heart Eyes признавам ви го   bouquet

# 102
А аз харесах още един гоблен. Някой знае ли дали дадения ключ е верен?
http://picasaweb.google.lt/dalmantin/ShadowOfAngel#
Така, както е написано, излиза че от мартеничките символа "квадратче" отговаря на тъмната комбинация.

# 103
  • Севлиево
skorpion отново разгледах колекцията български канове и царе и сме във възторг с моя мъж.  newsm20

# 104
  • край Дунав
 Embarassed засрамихте ме! Иначе ме гледат от стените и се чувствам особено!

Общи условия

Активация на акаунт