ПЛЕВЕН - 110

• 16 807
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Ето още едни - http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4421
За сефте чувам и виждам такива, но много ми хареса идеята. И аз ще купя ако видя, ако не ще поръчам.
Деси, кажи ако ги намереш някъде в Плевен.

# 61
Мерси ви! За Джъмбо разбрах преди малко и ако не успея по друг начин - от там ще ми вземат.
Елена като я гледам няма скоро да проходи, още два месеца и давам.

Искам да ходя тук http://www.beglika.org/bg/beglika.html, даже вече смятам да навивам Марто да го заменим с морето, защото там и без това ще ми е скучно  Crossing Arms Ще ни е зор с Елена, ще трябва и палатка да си намерим, че имаме една двуместна, но съм ентусиаст и смятам да настоявам!

# 62
Здравейте, момичета Hug Не знам кой ме помни и кой не, но реших да се разпиша   Simple Smile И без друго си ви чета редовно. Тия дни- още повече, защото Дари е в Плевен Rolling Eyes Та- попивам от вас дори инфо за времето в момента Crazy
Радвам се че компанията си е все така мила и задружна, искрено се радвам на новите попълнения в отбора.Надявам се идния месец като акостирам за по-дълго време на Плевенска земя да успеем да се видим:-) Ще ми бъде приятно bowuu
Деси, ако ти трябват наколенки- свиркай Peace( Пакостник ми е под носа, а и други магазини и и модели има навсякъде.Не ми е проблем да ти взема ако искаш.Утре пътувам пак за Плевен)
Ами - това е от мен. Поздрави на всички   bouquet

# 63
  • Плевен
Времето в момента е много хубаво, топло, но и прохладно. Има малко облаци, но слънцето ще се покаже скоро с цялата си прелест.

# 64
  • София
А при нас още от сутринта си личи,че ще вали. GrinningМного обичам.
Ние си отиваме за малко на Враца,че племенника е рожденник.Имам заръка освен подаръка,да занеса няколко детски менюта от Макдоналдс.Много ми е странен факта,че децата умират за тези менюта.Не ядат храната,а играчката е...все едно съм посетила левчето,че и по зле.Но на всички им харесва.

# 65
Здрасти Велмар  Laughing

Дикси, ти кога ще спреш да ни дразниш със снимки, съдържащи детайли от невероятния ти апартамент  Mr. Green

# 66
И аз си отглеждам едно пълзящо голямо буболече вкъщи което пропълзява из целия апартамент.С проходилката на няколко пъти пада вече.Като я пускам да пълзи и е по-добре. newsm32

# 67
Здравейте ,
Дикси ,тоя Калинко много готин станал бе ,как сее оформил вече , много е сладък!! А за  Митко .... no comment   Grinning !!
Косе Босе ,добре дошла . Това за ОФМ е готино -  почна лечението вече,а ? 

# 68
Здравейте, харесала съм едни столчета за кола на фирма Мони, някой да има отзиви за продуктите на тази фирма??? Ето и столчетата http://moni.bg/eshop/?act=inside_product&product_id=64

# 69
Момичета, пак съм аз. ПОмагайте Praynig Трябва ми много добър детски кожен лекар в Плевен( който по възможност да работи и събота и неделя).Дари си е с проблемна кожа от бебе , какви ли не дерматити, а преди месец   имаше и странен обрив по дупето- тип гъбички Shocked.Свеки сега ме сюрпризира че се чешела там и аз съм в патова ситуация. Нито знам за какво става дума, нито тя е читавия човек, на чиято преценка и обяснение да мога да разчитам ooooh!. ПО телефона няма какво да направя, освен да се притеснявам.Та- утре или ще си я взема обратно в   София, или , ако намеря лекар в Плевен, който да я прегледа уикенда, ще я водя.Та- моля ви за съдействие и препоръки Praynig

# 70
  • Плевен
velmar, не знам, ако другите могат да помогнат.

Svetlla_77, племеницата ми има такова и е хубаво. Но и това, което с избрала не изглежда зле.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1747

# 71
velmar, и аз скоро имах проблем с гъбички при Калина, ходихме в Авис Медика при д-р Сладка Тодорова (препоръча ми я нади_миши). Много съм доволна от нея.

Svetlla_77, честно казано не бих се доверила на БГ фирма що се отнася до столче за кола. По-добре вземи втора употреба за същите пари, но на друга марка.

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 12:30 от Mirama

# 72
velmar, и аз скоро имах проблем с гъбички при Калина, ходихме в Авис Медика при д-р Сладка Тодорова (препоръча ми я нади_миши). Много съм доволна от нея.

Много ти благодаря Hug За Авис медика  в Кайлъка ли говориш или в клиниката.Дали приема през уикенда?

# 73
  • Плевен
velmar, лекарката ходи и на домашни посещения, но тогава прегледа е по-скъп. Идвала е вкъщи,но не помня цената,а и беше преди 2 години. Обади се в Авис медика, предполагам могат да те свържат с нея и да се разберете. Мога да намеря и gsm.

Svetlla_77, аз бих предпочела Чиполино пред Мони,ако става въпрос да е българска фирмата.

# 74
velmar, лекарката ходи и на домашни посещения, но тогава прегледа е по-скъп. Идвала е вкъщи,но не помня цената,а и беше преди 2 години. Обади се в Авис медика, предполагам могат да те свържат с нея и да се разберете. Мога да намеря и gsm.

Много ще съм ти задължена за телефона й Hug
Сега звънях в Авис Медика.Тодорова няма да дава дежурства  през по4ивните дни, а днес е била до обяд.Ще бъде нали4на д-р Спирова Rolling Eyes Някакво мнение за нея newsm78

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 12:45 от velmar

Общи условия

Активация на акаунт