ПЛЕВЕН - 110

• 16 807
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
  • Плевен
Хоп и аз в новата тема.  bouquet

# 16
Хайде и аз да се разпиша в новата тема. ))))

Прибрах се преди малко....щях да получа инфаркт като слязох на гарата....тук е сигурно 40градуса. ((((

Валенце, ама как няма да кажа хубаво за София, като направо се накефих днес...Един път да не ми се тръгва, а трябваше да се прибирам. )) Направо ви завиждам за страхотното време. )))

Дикси, Калин ще става акробат, ама и аз се чудя как ще успее на 2месеца да падне от леглото....но те децата са изобретателни. Не се шашкай толкова, сигурна съм, че детето е ок. )))

# 17
# 18
  • Плевен
Отчитам се със запис в новата тема  Simple Smile

Здравейте. Само аз ли съм се отчела с почивка на морето Wink
Ние ще се отчетем от неделя , за една седмица.

# 19
Цитат
Само аз ли съм се отчела с почивка на морето
И аз се отчетох с първата такава. Simple Smile Сега умувам дали да отида за втори път края на юли/началото на август или да си налягам парцалите, а да пратя само останалите членове от семейството...

У нас е ... не е за разправяне... Като една Пепеляшка съм - прашасала и побеляла.
Сложиха дограмата. Голяма мизерия, голямо чистене.
Днес обръщат ъгли, кърпят, мажат, ох, ох... имам чувство, че никога няма да свърши, че никога няма да е чисто отново. Crazy

# 20
имам чувство, че никога няма да свърши, че никога няма да е чисто отново. Crazy

Да,ама после ще е кеф-новичко, готово за бебе  Heart Eyes и ще почиваш.
Аз не се наемам за море, даже и за балкана трудно скланям, хем е на 70км.

# 21
Атракция, възможно е сумата да е за целия юни. Ти не си ли взе ПИК от НОИ, за да провериш на страницата им, че те като почнат да превеждат, един път по много наведнъж, друг път ги цъкат, не можеш им хвана спатиите.

# 22
Запис от мен в новата тема!
Дикси,Калинко много малък,как е паднал Confused
Миленка,според мен са ти платили единия болничен до 21.06,остатъка от месеца или дните от новия болничен в края на месеца ще ти ги преведат/ако не се лъжа така плащаха моите/
Сега да ви се оплача Марио от снощи е с Т 38,няма смъкване,спадне за малко и пак се качва,днес даже един път ака рядко,няма хрема,не кашля,не му е зачервено гърлото,освен от зъбките няма друга причина за Т,цял ден е един отпаднал,неще и да яде и мрънка горкия Confused

# 23
ЗДравейе , Косето май е на село...ако не се лъжа .... на края на седмицата се връщат .
десисладка ,може и да е вируса с високата Т. Заведи го на лекар все пак. Наш Бобо го държа 3 дни 38-39 , само Т нищо друго. Но то е достатъчно да измъчи детенце. МОже и зъби да са ви ,ако не спадне до сутринта утре по-добре отидете на лекар.

# 24
Цоп и аз в новата тема.
desisladka, дано не е вирус. Следи го да не се обезводни, че за мъниците е опасно. Но ти сигурно го знаеш, де.

# 25
Момичета преди малко се върнахме от лекар,оказа се вирус Sad,зачервено гърло,възпалени уши, и Т която не спада,на АБ сме,капки и Нурофен за Т,толкова е отпаднал милия и как плачка,добре,че го заведохме на лекар ,че аз както си мислех че са зъбите.............

# 26
Да се оправяте бързо , сега като се сещм  и ние бяхме с червено гърло и малки проблеми с ушите. Малко ще се поизмъчи ,ще мине бързо.

# 27
  • София
Деси,как е малкия?Защо са му изписали АБ,след като е вирус?
Дано бързо се оправя. Hug

# 28
Добро утро от нас...))))
Калина милата още спи. ) Аз като съм си в къщи и кара до 10ч, като ги оставя с баща си и скача рано...
Снощи имахме премеждие, тъкмо я бях изкъпала и облякла и в стаята влезе някакво голямо животно....като мъжките комари, само че още по-голямо. Аз извиках мъжа ми да го убие, но Калина се изплаши и като се сгуши, не искаше да ме пуска.
После с голям зор заспа, само повтаряше "вотно" (животно). Сигурно час и нещо съм я приспивала.

desisladka, бързо да се оправяте.

# 29
Добро утро , момичета и Фтал , къде бяха социалните ,още ли са на центъра или вече са на хотел Плевен? Става въпрос да си подновя детските .

Общи условия

Активация на акаунт