ПЛЕВЕН - 110

• 16 807
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
  • Плевен
В партийния дом (срещу съда).

# 31
Здравейте момичета!
Имахме кошмарна нощ,много плачка,въртя се,но сега сутринта е  малко по -добре.
Благодаря за загриженоста Hug

# 32
Нали  ,щяха да ги местят ,или не съм разбрала пак нещо . ЗНачи още са там. Благодаря !!

# 33
Социалните са от 1 Юли в Мания Центъра на гарата  Simple Smile

# 34
Добро утро от нас...))))
Калина милата още спи. ) Аз като съм си в къщи и кара до 10ч, като ги оставя с баща си и скача рано...
Снощи имахме премеждие, тъкмо я бях изкъпала и облякла и в стаята влезе някакво голямо животно....като мъжките комари, само че още по-голямо. Аз извиках мъжа ми да го убие, но Калина се изплаши и като се сгуши, не искаше да ме пуска.
После с голям зор заспа, само повтаряше "вотно" (животно). Сигурно час и нещо съм я приспивала.

desisladka, бързо да се оправяте.

О, Мира ако има някой дето да те разбере - това съм аз! Мен все ме преследват разни подобни гадини и все гледам уж да не реагирам спонтанно, че детето се плаши обаче не ме питай дали се прехапвам и сплитам крака. А наскоро като се катерих на една стълба да си бера череши, като дръпнах един клон по-рязко и като наизкочиха ято майски бръмбари тип "Баба Златка" за миг останах и без малкото акъл дето имам.  Shocked

И аз знам за социалните, че ще са в бившия хотел Плевен щото ме върнаха за юли да подавам и аз молбата.

# 35
  • Плевен
Извинявам се за подвеждащата информация. Колежката е подала документи на старото място, та затова.

# 36
Привет!
Днес бях на ЖК - ха, познайте-докторът е категоричен,че бебето е момиче  Laughing ОшашавЕх вече  Crazy

# 37
  • Плевен
Привет!
Днес бях на ЖК - ха, познайте-докторът е категоричен,че бебето е момиче  Laughing ОшашавЕх вече  Crazy

Toва твойто на нищо не прилича Joy . Аз залагам на момиче  thumbsup

# 38
  • Плевен
Атракция, твоето прилича на "тука има, тука нЕма". Crazy Дано е девойка, както ти желаеш. Аз ходех при Стойков и той до последно ми казваше, че ще е момиче. Резултатът в линийката ми е по-различен. Grinning

# 39
Joy
Голяма одисея с това ваше бебе, ей. hahaha Момиче-момче-момче-момиче Crazy
Кой доктор те гледа последно?
Хех, току виж окото-рентген излязла права...
На нас поне само веднъж ни казаха "момче", оттам нататък всички са категорични, че е момиченце.
Ще се разбере след има-няма 2 месеца, нИ бой сЯ. Party

Десисладка, да оздравява Марио!

# 40
  • плевен
Да се оплача и аз-ще пием антибиотик.Уж само кашляше по малко,уж личната викаше че му няма нищо и днес хайде на антибиотик.Няма  други симптоми а само кашлица,но дишането било грубо.Оздравяване на всички болни дечица Peace

# 41
Здравейте пак....))))

Аз от сутринта съм се побъркала, че Калина има Т, мерих я беше 36.4С, след малко пак ще я премеря малко да се аклиматизира вътре, че на вън си е жега голяма.

nomadka, то лошото е че аз изпищях, изобщо не се усетих....и Калина като се стресна, лоша работа....

Атракция, аз честно казано съм по-склонна да вярвам на ФМ за пола. ) Макар че който си му разбира и вижда, го вижда и на 2D.

# 42
  • София
Атракция,аз пак да питам-да не са све,бре-момиче и момче! Laughing
Леко съм притеснена,параноята почва да ме гони яко.Бубка вчера се е одрала на една пейка.Баща и ,понеже като ги изведе постоянно ги гледа,така и не успя да ми отговори как се е одрала и на какво точно.Сега има една драскотина,доста дълга.Не я боли.Напръсках я вчера с едно спрейче,но как се казваше....уф не ми се рови,за рани е.Може ли да развие тетанус?Не ми се смейте Embarassed.Бубка рядко пада ,толкова е внимателна в движенията си,постоянно се катери,промушва и провира отнякъде ,но го прави така ловко и умело....не съм свикнала да я гледам с рани.Драскотината въобще не  е дълбока,но отстрани е леко зачервено.
Обадих се на новата ни лекарка.Каза,че нямало нужда от ваксина.Сега и загледах раната-всъщност не е червена,а отстрани е синина,надънила се е яко.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 15:09 от Валенцето

# 43
Здравейте и от мен. Hug
Аз не пиша често ,но ви чета всеки ден, въпреки че вие нямате милост- все по няколко страници сте изписали до вечерта

Имам въпрос към ходилите на море.В неделя тръгваме и искам да питам ползвал ли е някой памперс-бански и как е?

# 44
  • Плевен
Никога не съм използвала памперс банкси. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт