Лещи за очи -2

• 99 181
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
 Simple Smileздравейте и от мен,някой има ли впечатления от лещите на Цайс  bouquet  bouquet  bouquet

# 61
Здравейте !
Днес си купих лещи Optima FW и разтвор Cy Clean - по предписание на офталмолога ми разбира се .
Има едно въпросче към мамите , който вече носят лещи - колко време да стоя за първи път с лещите ? Докторът ми каза 30-60минути , някой мои познати са стояли за пръв път с лещите по 2 часа ... Много съм неориентирана все още ....  Rolling Eyes

Здравей!Първия път,когато сложих лещите ги носих  час и половина-два по препоръка на момичето в оптиката.Аз лично ги увеличавах постепенно,докато допреди 3-4 месеца носех лещите целодневно,дори и да седя вкъщи,сега докато се прибера и първата ми работа е да си сложа очилата.

# 62
Някой ползвал ли е на Bausch & Lomb     SofLens 59, преди са се казвали SofLens Comfort

Късно виждам въпроса,но все пак ако мога да помогна-какво точно за тях те интересува?Ползвам ги от доста време,ползвала съм и други и от тези съм най-доволна за сега.

# 63
Виж сега за лещите- на мен лично офталмолога ми каза първи ден 1 час, втори ден 2 часа, трети ден 3 часа и т.н.. Но аз на третия ден ги носих 7 часа (наложи ми се) и пак се чувствах добре. След това продължих със 8 ч и после вече нормално(сутрин слагам вечер преди лягане махам).  За разтвора ти- не сам го ползвал. Желая ти успех. Не го използвам по причина, че тези с хоризонтален контейнер ми изглеждат по лесни за употреба КОНТЕЙНЕРИТЕ. За сга съм на РеНу. Купих си едни (защото РеНу - ще сварши сиг утре или в понеделник)- холандски мн евтин 9.88 лв 360 мл.+ контейнер (хоризонтален)  КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА ДА МИ ПИШЕ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО

# 64
шоколадче, интересува ме следното: колко време ги носиш. Те са едно месечни- докторката ме прегледа и ми каза (като станаха на 30 дни отидох при нея за да си купя - само при нея продават по 1 брой), че са много добре поддържани и може 2-3 месеца да ги нося. вече са на 80 дни и си виждам пак добре без прмяна. Ти колко ги носиш?

А мислил съм си (заради цената) да си купя гореспоменатите оптима FW 38 % вода са обаче - тримесечни.

Има ли значение водното съдържание? Защо?

# 65
Водното съдържание има значение -колкото е по-голямо,толкова лещата е по-финна и по-добре се приема от окото Simple Smile това е ,което аз зная.

# 66
Някой ползвал ли е на Bausch & Lomb     SofLens 59, преди са се казвали SofLens Comfort

...също късно виждам въпроса....

Аз ги ползвам. Много съм доволна  Peace Мисля, че са точно тези - с най-високо съдържание на вода. Едномесечни са - 3 бр., аз взимам 6 броя и така ми стават за 3 месеца. Нося ги над 12 часа ежедневно, очила не слагам изобщо. Случвало ми се е да заспива, с тях (защото не ги усещам по никакъв начин и вечер ги махам само по навик) и на следващия ден само да капна малко капки и пак цял ден с тях - и пак грам дразнене нямам. Сега трябва да си купувам нови лещи и по всяка вероятност ще са те - излизат около 100лв. 6 бр.

# 67
  • София
Цитат
Евтини, цветни може от английския сайт, който вече се коментира тук:
http://www.contactlenses.co.uk/details305_41.html - ето тези са по 6 паунда/бр.  Доставката може да е с посредническата фирма Empressa, Детство мое, Еконт ... има и други, търси в раздел "на пазар". От всички изброени съм ползвала само Еконт, но цените им поне тогава бяха изгодни само за скъпи пратки.
dobra, дали ще е удобно да обясниш точно как става поръчването от този сайт, тук или на лични?  Rolling Eyes  Praynig

# 68
Момичета , нормално ли е първите дни да ми се замъглява погледа ?
На мен ми е мъгливо като гледам наблизо , на далече - не . Rolling Eyes

# 69
 Simple SmileЗдр,нормално е да има замъгление,но след като премигнеш да отмине Peace

# 70
  • В подножието на планината
  И аз използвам SofLens 59 .Днес тъкмо си взех нов комплект. Тук се продават за 3 месеца (6 бр. лещи) на цена от 30 евро. Сега като
  се замисля ми се събират по 15 -16 часа на ден да ги нося , и досега не съм имала проблем . Случвало се е да нося едномесечните
  си лещи, месец и половина -пак не е имало проблем.

# 71
В България SofLens 59 струват:
1. Навсякъде по БГ Интернет сайтове 3броя 22лв       6броя 44лв

2. От сайта www.lens.bg      3броя 19.80 лв      6 броя  38лв     - тези цени ги разбрах след като написах e-mail на сайта, в който питах предлагат ли такива лещи, защото в самия сайт ги няма като продукт, отговориха ми че имат и ми посочиха тези цени.
При 20 лв безплатна доставка, при <20 5 лв доставка

3. Най евтино от Оптики JOY - сега там имат 15%намаление на каталожните цени на лещите:
3броя 22лв-15% = 18.70лв               6 броя  44лв-15%  =    37.40 лв - отивате в оптиката, поръчвате и най много до 1 седмица идват  лещите, взимате си ги от оптиката, плащате, носите и  Grinning

Евтини оптични продукти - най-вече разтвори (ай на сметка e Oftyll MonoGreen 500 ml  18 лв)- от Оптик 2Н. При 60 лв - безплатна доставка, при <60 лв 6лв доставка

# 72
А от евтиния разтвор някой интересува ли се?

# 73
Здравейте,искам да попитам някой от вас ползвал ли е еномесечните лещи "Pure Vizion", и тримесечните "Optima FW"нa Bausch&Lomb.Какви са ви отзивите за тях,и кои са предпочитане.Благодаря предварително.

# 74
  • София
Водното съдържание има значение -колкото е по-голямо,толкова лещата е по-финна и по-добре се приема от окото Simple Smile това е ,което аз зная.
аз съм чувала, че при по-голямо водно съдържание окото диша по-добре, а оттам и се чувства по-комфортно..
относно цветните, в България и аз не съм виждала евтини цветни (иначе в ХЕМА съм виждала за 14-15 евро комплекта, но не могат да се пробват).. наскоро си купих от оптики Joy едни италиански, цветни (Adore), "силно намалени" на 90 лева, и съм много доволна, но сега като отварям сайта не ги виждам..  Shocked Shocked
относно пробата - моят съвет е да пробвате, иначе риска е много голям.. аз пробвах поне 7-8 вида преди да се харесам с едни разкошни сини, които обаче в кутийката никак не изглеждаха обещаващи.. за сметка на това пък други изглеждаха великолепно в кутийките, а пък като ги сложих резултатът беше меко казано разочароващ (като два цвята сини, едни зелени и едни сиви бяха направо потресаващи)..

Общи условия

Активация на акаунт