Отговори
# 195
Марсиа и на Ева още не и текат сълзички и отвреме навреме се зачервяват оченцата и, но много рядко, защото тя по принцип си е кротко слънчице.  Simple Smile

# 196
  • София/Варна
Момичета, много приятно ми беше с вас на разходката.
Ох, искам всеки ден в Южния парк, ама няма как. С този батко, който все още не е стабилен пешеходец.
Толкова го изморих днес, че вече спинка сладко-сладко и се чудя как да го преместя в леглото му, че заспа преди два часа на дивана докато си играеше на Ледена епоха Simple Smile.

# 197
Да се оплачааа  newsm45 , Максим има алергия и целият се е изринал  Sob
След като 1 седмица го лекувахме мислейки, че пъпчиците са излезли от жегата ... днес лекарката ни каза, че е алергия - не знайно от какво. И сега аз не трябва да ям телешко, краве мляко, кашкавал, сирене, цитруси и т.н. Освен това спираме да го къпем с шампоани, да го мажем с кремчета и мокри кърпички - само с вода и сухи. Ужасссс, милото ми момченце! Не мога да си представя как няма да го къпем и един ден или на всяко сменяне на пампито да го мия на мивката ...
А той направо се скъсва да се чеше по лицето, целият се е надрал ....
и както доки каза: Тези алергии са мн упорити и не минават за ден-два ...  af
 Изписаха ни за мазане Линола Фет и капки Фенистил 3 пъти на ден по 6 капки.
До вчера имаше само по лицето, а от днес и по ръцете и краката Sad

# 198
  • гр.Стара Загора
Честит Рожден Ден Glum!!! Много здраве и семейно щастие ти желая  Hug
Мамчета снощи имахме кошмарна вечер Еви се събуди към 04.00ч но не беше гладна и аз й дадох малко водичка изчаках я да се оригне и я сложих в кошарката.Към 04.45ч милито ми детенце започна да маха с ръчички и крачета и от очичките й капеха сълзички  а на устичката имаше балончета и беше повърнала водата и въздух не може да си поеме  newsm45Скочихме с баща й аз я взех а тя цялата се опъва в ръцете ми и погледа й ме молеше за помощ,Боби я дръпна и взе да гледа езичето слава богу беше наред,после я обърнахме с главата надолу но отново се дави и не диша спокойно.Тогава решихме да тръгваме за частната болница където раждах там има постоянно дежурен педиатър но в момента който я взех и я притиснах силно към себе си тя се оригна в продължение на 1 минута и изплака след което заспа в ръцете ми   newsm17Сложих я в кошарката и си спинка милата.Днес цял ден съм като ударена с мокър парцал много се изплашихме  smile3518
malachika  дано бързо се оправиш и да се гушкате с бебка  Hug Praynig
marsia__kzl  Евелин от както се е родила плаче със сълзички , но не се притеснявай всяко бебче е различно  Peace
Споделих ви снощния екшън дано повече никога няма че много страшно беше  newsm17
Приятна вечер и послушни бебчета  lovekiss

# 199
  • София
Честит рожден ден, Глъм!! Да си все такава свежарка, засмяна, готина и обичана мама!!  nbirthday
Maria-Chiara , аз нали съм решила да проследя дали малкият не е алергичен към нещо, и за момента също съм на твоята диета. Само се чудя как ще се престраша да включа нещо заподозряно... ще има да стоя на тръни.
Днес откарахме една дълга разходка в парка, хранихме се на една уединена пейка - е, малкият яде, аз накрая вече бях примряла от глад, щото кой да се сети да си вземе суха храна  Laughing Но времето нещо не ми допадна много - или много топло, или хладно и проветриво.
Имам въпрос за ортопедите - освен при Драганов, при кои други сте ходили? Разбрах, че той не работел с НЗОК, а ние нали си имаме направление... Дали да идем ей така до Горна баня?
rosita_, наистина стряскащо!! От какво така се е захласнала мъничката?

# 200
GLUM Честит Рожден Ден! Бъди здрава и най-щасливата и обичана мама и жена!

Росита - много стряскащо наистина Sad Моя днес доста вода също повърна и много се притеснявам...С това лигаване и лапане на юмручета е много кофти. Дано повече не ви се случва!

Мариа-Киара - късмет да се оправите бързичко! Дано леко отмине алергията и бързо откриете от какво е!

# 201
  • София
Благодаря, момичета! Безкрайно сте мили! Изобщо не очаквах. Ако знаех как, бих ви почерпила обилно, но не знам, тъй че просто приемете най-горещите ми прегръдки и благодарности!

Пийте по глътка за мое здраве! Наздраве!

Само да кажа, че малките не могат да си глътнат езичето, поради късия френулум и структурата, която им позволяват да сучат, но не и да говорят  Simple Smile
Утре заминавам при мама в Хасково, жалко че няма форумки там. Ще съм онлайн, но ще пропусна срещичките.

Бягам, че съм с една ръка, с другата приспивам. Лека!

# 202
Глъм - Честит Рожден Ден! Да си жива, здрава и много щастлива мама и съпруга!  bouquet
И Катерина реве със сълзи още от родилното, което много ме учуди Laughing Кака й по късно започна да рони сълзи, ама явно всяко е различно! Peace
Роси, много страшно ми се стори, ама дано да е еднократно и да не се плашите вече така. Милото детенце Hug

# 203
Леле, Росита, изтръпнах, докато четох... Да пази Господ от такива емоции!!! Милата Еви, дано никога не се повтаря   Praynig Hug!

Мария-Киара, стискам палци бързо да се разбере към какво реагира малкия шушулчо!

Лято, ние бяхме при д-р Венелин Алексиев, който е от Горна баня. Но отидохме в частния му кабинет, където техниката е по-добра. Доколкото знам, водят го един от най-добрите детски ортопеди. Ако искаш му се обади и го разпитай кога и как да отидете с направлението. Ето неговия мобилен - 0889 238 190

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 23:55 от zaiobaio

# 204
  • София
Зайче, много ти благодаря!! И аз четох добри отзиви за него... Ще му се обадя!  Hug

# 205
Добро утро  Grinning

Тази сутрин или всички сте поспаливки или сте вече по разходки... Необичайно "тихо" е тук  Laughing Хайде веднъж кафенцето да е от мен Wink

Хубав ден, момичета!

# 206
Добро утро!
Дари, благодаря за кафенцето  Hug
Аз ще сервирам закуска

Росита , познато ми е това със задавянето на сън. и на нас ни се случи веднъж, но беше по-леко. Дано никога не се повтаря  защото е много страшно  Sick
КайРен и Айла искам да ви помоля за помощ. Аз кърмя Дени от една гърда на хранене незнам дали е правилно , защото имам достатъчно за да успее да се нахрани и дори да оповръща след това куп лигавчета и дрешки. Но напоследък забелязвам че едната не се пълни достатъчно. В смисъл стига да се нахрани детето, но в сравнение с другата, която все още понякога е много твърда си стои мекичка. Какво да правя  newsm78  и дали няма за напред така да ми останат гърдите със смущаваща разлика в размера  Sob

# 207
  • Русе
Да почерпя днес че големият ми син става на 6 г.

# 208
Добро утро и от нас Благодаря за кафенцето и закуската въпреки, че аз закусих в 4 #Crazy

marsia__kzl и аз храня само от едната и после пера като замаяна оповръщани дрехи чаршафи и какво ли не. Мисля, че им стига. А за малко, едва ли е по-малко - както се казва, тя /кърмата/ винаги е съобразена с нуждите на детето Simple Smile)) Да ти кажа сега като се загледах и моята едната е видимо по-големичка - защото бебчо я изпразни преди малко другата  newsm10
eli_dechkin ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК. ДА Е ЖИВ, ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ!

Хайде чао ви, ние хукваме докато е хладничко, че сме и на консултация към 10 ще се сварим по улицата  sweating

Еййййй девойки давайте ми снимки , че ръцете ме сърбят а нямам  над какво да работя - тез дет са там вече съм ги спретнала  lovekiss lovekiss

# 209
  • София
Добро утро и от нас!
Maria-Chiara дано бързо се разбере причината и не се мъчите за дълго!
Росита! Слава Богу, че се е разминало и вече сте добре!
Ели! Да ти е живо и здраво момчето, да е добър батко и много да те радва!

Момичета, а доколко вреди понякога 2-3 месечното бебче да се заглежда в монитора на компютъра?....Сигурна съм, че е кофти и не му давам, но понякога като го гушкам на кожения стол пред компютъра му се случва....

Общи условия

Активация на акаунт