Отговори
# 210
http://www.zaharo.info/cakes.php?cake=874&s=f   
И аз да почерпя за четвъртия рожден ден на Алекс!!!!

# 211
Нещо не стана стана както трябва с торта, ама толкова си мога Sick

# 212
  • Русе
geribg , да ти живо и здраво момчето.  nbirthday
 Много е голяма снимка, иначе щях да ти я сложа
.

# 213
Благодаря ти, Ели!Да ти е живо и здраво синчето и много да те слушка  newsm59  party023

# 214
Честито на малките рожденници  Tada baloni много да слушкат мама и тати и да помагат в грижите за бебоците!

# 215
Честити ви рожденици Ели и Герибг!
Да са ви живи, здрави и много да ви слушат и радват! На тях пожелавам много щастливи детски мигове! Heart Eyes  bouquet

При нас нищо интересно, освен че с това ядене вече се обърках, ама ще видим. Може да съм в лактационна криза, въпреки, че не забелязвам да ми е намаляла кърмата, ама малката пък иска да яде по на често от друг път  newsm78 Ще видим каква е тая работа!

Абе тези снимки за фотоколажа кога им е срока, щото ние още не можем да направим най хубавата Crazy Казвайте, че да не окъснея Blush
Айде приятни разходки!!! Hug

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 11:01 от ***Val4eto***

# 216
 Честито на рождениците! nbirthday newsm67 newsm59
Честит рожден ден на Глум на патерици!!!
Ние туко що се прибрахме от ваксината (пентаксим). Премериха малкия мъж и е качил 1300 този месец и вече е 6кг и 58см. Сега съм спокойна ,че се храни добре .
 Сега обаче имам голяма дилема....дали да го оставя за 3дни без мен тук на баби на смесено хранене...,а може и на кърма ако успея да подсигуря за 21 хранения  Crazy или средно 3литра и половина кърма.... Много ми се иска да отида с мъжа ми в Амстердам на концерта на U2. Имам да мисля до утре и ще реша какво да направя,но ми е интересно вие бихте ли оставили бебе което е само на кърма за 3 дни ? ( мисля,че като се цедя на 2-3часа няма да има проблем с намаляване на кърмата после  Thinking)

# 217
Честит рожден ден на малките рожденници! Честито и на Glum на патерици!  newsm59 Да са живи и здрави всички и много щастливи!

Just_VANIA,
концерт на U2 не е за изпускане според мен. Аз бих отишла Peace да ме прощават малките ни слънчица, ама така е Особено пък щом ще подсигуриш и храната.

# 218
Мили мамчета много Благодаря за хубавите пожелания  newsm51 newsm53

ЧРД на GLAM и   party023  party023  party023Ели и Герибг!

При нас "нова мода из народа",бебчо яде по 30 или 40 гр и след час иска останалота ,но взе да яде по -малко . Взех да се замислям и не откривам причина освен тъпите колики

# 219
  • гр.Стара Загора
Момичета наистина беше страшно и се надявам никога да не се повтаря  Hug Hug Hug
Честити рожденница на eli_dechkin и geribg  да са живи и здрави дечицата и много да ви радват!!!
И аз още не съм издебнала Еви докато се смее да я щракна но днес или утре ще го направя
Приятен ден и много разходки нашата разходка ще е следобед че сега много топло

# 220

При нас "нова мода из народа",бебчо яде по 30 или 40 гр и след час иска останалота ,но взе да яде по -малко . Взех да се замислям и не откривам причина освен тъпите колики
Ние сме така от 3 седмици. Вече луднах. Загубих му бройката по-колко пъти яде. А колко мляко хвърлям.... Сега почнах да предлагам само по 60 мл, ако е гладен правя още 30 и така. През по-голямата част от деня само храня. Но нощем не е така. Или е много гладен, или му се спи и не му е до номера, та си изяжда колкото му сложа.
Днес е изключително кисел. Хем го нося и пак реве. От сутринта успях да си преваря вода и нищо друго.

Да се оплача. Аз писах ЛС на Зайо, мисля че тя имаше електрическа помпа за кърма, но и някое друго мамче може да има. Вчера си купих и не само, че нещо не ме изцежда, ами и такава болка, че не се издържа. Не съм сигурна, че я ползвам правилно. Уж не е сложно, ама знам ли  newsm78. И сега ме болят зърната като в първите дни на кърмене.
Чудя се дали мога да я върна, нищо че работи. Има гаранция, но тя е за дефекти. Аз какво да кажа - не ме цеди! Нямам телефони на магазина да питам, защото ми е много далече. Освен довечера пак да пробвам на спокойствие, когато татко му го дундури.

Честит рожден ден на дечицата! Много радост и усмивки!

# 221
lianka Аз имам електрическа помпа и не би трябвало да те боли. Да не би наистина да я сглобяваш неправилно? С механичната имаш ли проблем?

# 222
На кой каквото си празнува днес-честито да му е от мен и Ванката.

# 223
Честит рожден ден на момченцата на Ели и Герибг! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!
От вчера моята Ева започна да яде по 130-140 мл АМ. Малко много ми се вижда за нейната възраст. Thinking Майчета, които храните с АМ или с шише кажете по колко изяждат вашите бебоци?
 Дени вече разбрах твоето разказче за залпа на Рада. До днес се чудех как може да го направи това едно бебе, но преди малко Ева и тя се опита да ме опръска  Laughing - не успя милата, само дивана уцели. Много ми е чудно, защо Ева има различни консистенция на изпражненията - ту запечено много, ту редичко като тя яде само едно и също мляко и вече изобщо не яде кърма?

# 224
  • Русе
Здравейте момичета!

Ели, Честит ти рожденик   bigdance2! Да е жив и здрав, много послушен, и много да ви радва  Hug!

Герибг,  newsm59 на твоята принцеса! Много здраве, късмет и щастливи мигове!

Честит Рожден ден на патерица Глъм! Много здраве, късмет и любов   bouquet!

При нас няма новини. Изкарахме една седмица със спане по цяла нощ, но от 2-3 нощи пак си хапва през 3 часа Simple Smile.
Гледам, обясъждали сте флуор и вит. Д.
Когато синът ми беше бебе, прочетох доста обезпокоително инфо за флуор-а и не съм му давала, няма да давам и на Йоли.

А за вит. Д - спряхме го. На бебка по принцип и е малка фонтанелата, а преди няколко седмици реших, че се затваря бързо. Разрових се за възможни проблеми, свързани с това. След като споделих с един - двама доктори притесненията си, и даже без да я прегледат ми обявиха "Я не се занимавай с глупости", си подкарахме както вече си знаем: Проверяваме какви изследвания са необходими, боваме пръстето  Twisted Evil и готово /не е случило на родители горкото  Mr. Green/. Слава Богу, всичко е наред, но калцият и е на горната граница и няма нужда да й давам допълнително, поне засега.

Малачика, бързо възстановяване и успешно кърмене  Grinning!
Maria-Chiara, дано скоро решите проблема, представям си как се мъчи мъничкия!

Таня не е писала от доста време, дано скоро се нключи с добри новини  Praynig!

Хубав ден от нас!

ПП: Тази вечер ще гледам да кача снимки.

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 13:57 от pepe

Общи условия

Активация на акаунт