Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 15

• 54 350
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
mini_79 ,много хубави дрешки  Simple Smile ,а обувчиците са толкова бонбонски  Grinning
Аз досега гледах намаления в Некст-а  Crazy

# 286

Страхотно е! Дали го има все още?

# 287
оф, не зная
в редут го има със сигурност
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-et-short-bebe-fille-ou-gar … &numberpage=1

# 288
# 289
  • Германия
http://www.next.co.uk/sale/
започва от утре

# 290
в Адамс са пуснали нови неща
и имат оферта за БД над 10 паунда вече  Peace

# 291
леле майко в некст всичко е опоскано вече, останали са размери за бебета и тийнейджъри  smile3555

# 292
  • вече в собствен дом
Да, нищо няма.

# 293
Миме, страхотни са ти нещата, както винаги!  bouquet Със кеф да си ги носят двете кукли. Hug
Аз искам да помоля да ме включите при поръчка от Адамс, че съм харесала някои нещица за Радослав, ама са малко и няма смисъл да пускам самостоятелна поръчка. Flutter
Ауууу, всъщност видях че има БД над 10 паунда, правилно ли разбирам?Значи не важи старото, да е над 35? newsm78

# 294
леле майко в некст всичко е опоскано вече, останали са размери за бебета и тийнейджъри  smile3555
Да, нищо няма.
[/quo

Как разбрахте? newsm78

# 295
  • Варна
Момичета, чрез кой посредник ще поръчвате от Некст намаленията? Предполагам, че трябва бързо да действа с поръчването, защото всичко ще свърши бързо  ooooh!

# 296
Момичета сега гледам намаленията ама не мога да разбера от къде мога да си ги прибавя в кошницата / излизат ми всички намалени артикули а като искам да отворя някой конкретен не мога/ newsm78

# 297
  • вече в собствен дом
Момичета сега гледам намаленията ама не мога да разбера от къде мога да си ги прибавя в кошницата / излизат ми всички намалени артикули а като искам да отворя някой конкретен не мога/ newsm78
Разпродажбата започва в 10 часа българско време. Чак тогава ще можеш да ги добавяш в кошницата. Дотогава само разглеждай и избирай.
 Simple Smile

# 298
Благодаря!  bouquet

# 299
най сетне и в некст да  има на  Laughing нмаление

Общи условия

Активация на акаунт