Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 15

• 54 346
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
Аз не съм поръчвала от сайт, а съм купувала от магазин. Сега се сещам, че имаше значение към кой оператор е телефона. Към Водафон мисля, че бяха разкодирани. Трябва да питам мъжа ми довечера. Не съм сигурна.

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 14:10 от annabel83

# 406
Момичета, имали някой който да е поръчвал чрез Femmytride? Знам, че бяхте писали нещо напред в темата, но не успях да го прочета. Беше изтрито.

# 407
Здравейте, чрез кой от посредниците сте поръчвали обувки от сайта на Кларкс? Виждам, че Алмуз приемат поръчки от този сайт. ДМ прочетох, че са във ваканция. Може би сте писали нещо за Римини (дали почиват или не), но не си спомням.
И още един въпрос имам - за дете на 1 година, на което би трябвало да стане номер 17 от европейската номерация - кой UK номер да взема - по таблиците излиза UK1 (infant size). Ще се радвам, ако някой има дете на тази възраст и е вземал обувки от Англия, да ми помогне с номерацията.
Предварително благодаря на всички.
Римини също почиват

# 408
И аз подкрепям ,че обувките на Кларкс си заслужават парите  PeaceМоята дъщеричка проходи с такива , сега носи сандалки също на Кларкс .
Аз си купих скоро телефон от английския ибей , не беше кодиран  Peace

Някой може ли да ми измери дънки и блузка с дълъг ръкав размер 2-3 за момиченце ? Rolling Eyes 
Получих есенни неща,но за момченце 2-3.Ако искаш ще ти измеря блузките с дългия ръкав като се наспи малкия,че дрехите са в неговата стая Peace

# 409
И аз подкрепям ,че обувките на Кларкс си заслужават парите  PeaceМоята дъщеричка проходи с такива , сега носи сандалки също на Кларкс .
Аз си купих скоро телефон от английския ибей , не беше кодиран  Peace

Някой може ли да ми измери дънки и блузка с дълъг ръкав размер 2-3 за момиченце ? Rolling Eyes 
Получих есенни неща,но за момченце 2-3.Ако искаш ще ти измеря блузките с дългия ръкав като се наспи малкия,че дрехите са в неговата стая Peace

Ако не те затруднява  Embarassed ,мерси  Hug Hug

# 410
  • София
Аз взех сандалки на сина ми от Mothercare, които са рамер 2 Английска или 17 Европейска номерация.
Носи ги и в момента, а е в десетия месец.Съвсем скоро ще мине на номер 3.
А от НЕКСТ съм му поръчала ботушки зазимата с най-малкия номер 4.
Дано съм ти била полезна Desi

Днес направих поръчкакъм Femmytrade (поради холандскитесайтове) и ще видя с какви впечатления ще остана?!

# 411
  • София
Здравейте, чрез кой от посредниците сте поръчвали обувки от сайта на Кларкс? Виждам, че Алмуз приемат поръчки от този сайт. ДМ прочетох, че са във ваканция. Може би сте писали нещо за Римини (дали почиват или не), но не си спомням.
Римини също почиват

днес получих мейл от Римини, че и до края на седмицата ще приемат поръчки за Некст, ама дали от други сайтове (Кларкс) ще приемат - сигурно!   Thinking Дано да не всявам объркване само!

# 412
продавам тези дънки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=370894  размер  18-24 месеца много са ни големи за тази есен-зима  ако някой ги иска да пише на лични 30 лв.ги давам толкова ми излязоха

# 413
*Ави*,блузките в раменете са широки  29см.,дълги са 39-40см.,ръкавите са дълги  32см..Пуловерите са със същите размери,само ризите на малкия са с по-къси ръкави-30см.Дано ти помогнах  да се ориентираш за 2-3 год. какви са размерите.Всичко което имам е от Некст.Очаквам тази седмица и анцузи,панталони,дънки и пижами за малкия.По-нататък ще давам размери ако трябват Peace

# 414
повече няма да порьчвам през дм! нямам никаква информация за двете ми порьчки, пьрвата е от 3.7. от вчера и тел. им е изключен  Rolling Eyes

# 415
renka77 , благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet

Аз пуснах една малка поръчка от Римини , не се сдържах  Crazy Чакам това :
http://www.next.co.uk/WinItemView.asp?b=X44&p=774&s=5
http://www.next.co.uk/WinItemView.asp?b=X44&p=740&s=14
http://www.next.co.uk/WinItemView.asp?b=X44&p=2754&s=7
Отговориха ми ,че нещата ще пристигнат в срок ,т.е. 2 седмици . За пореден път казвам,че комуникацията с тях е отлична  Peace

# 416
повече няма да порьчвам през дм! нямам никаква информация за двете ми порьчки, пьрвата е от 3.7. от вчера и тел. им е изключен  Rolling Eyes

Те трябва да са в България. Пробвай на пловдивските телефони.

# 417
може ли да ми го кажеш?

# 418
0899906830 или 69-72-37 Денчо Денев.

# 419
благодаря!
свьрзах се. каза ми, че днес са пристигнали доста неща, утре сьщо чакат.

Общи условия

Активация на акаунт