Предстои ми ИНВИТРО / ИКСИ ,да поговорим - 20

• 29 535
  • 796
  •   1
Отговори
# 735
Момичета.Нека някой ако може да ми помогне.Аз в момента съм до "Дай Боже" трансфер при д-р Владимиров.Днес ми се обадиха,че са се оплодили.Казаха, че утре ще се чуем как се делят и кога ще е трансфера.Т.е. в вторник е трети ден, т.е. кагато ще ми се обадят. Въпроса ми е кога ще е трансфера"Живот и здраве"? Може ли да е в сряда(на 4 ден)?Ще пътувам до София, а съм до Стара Загора.Заради това се интересувам и се притеснявам.

# 736
Бамбарадамбара, Moli b, късмет момичета  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed дано след десетина дена ни зарадвате с положителни тестчета  Praynig
Аз вече съм трети ден на Регулон и сега чакам 5-ти и започвам с Декаптила.  Hug Hug ви всички и до скоро

# 737
Момичета.Нека някой ако може да ми помогне.Аз в момента съм до "Дай Боже" трансфер при д-р Владимиров.Днес ми се обадиха,че са се оплодили.Казаха, че утре ще се чуем как се делят и кога ще е трансфера.Т.е. в вторник е трети ден, т.е. кагато ще ми се обадят. Въпроса ми е кога ще е трансфера"Живот и здраве"? Може ли да е в сряда(на 4 ден)?Ще пътувам до София, а съм до Стара Загора.Заради това се интересувам и се притеснявам.
Напълно възможно е а и е доста вероятно да е на 4ти ден, най добре звънни на док. и му обясни че не си в софия.. но според мене стягай багажа Simple Smile успех ти желая и късмет Hug

# 738
Мили момичета имам нужда от помощта ви.Днес ма е 11 ден от ЕТ и пуснах ЧХГ което е 239 това нормално ли е четох но не мога да определя в коя г.с  да гледам.Много ще ми помогнете.На всички които като мен с трепет очакват резултат стискам много силно палчета Peace,а на тези които са в процедура успех Praynigна всички много Hug Hug Hug Hug

# 739
Муцанка , прекрасно ЧХГ направо , като за две бебета  Laughing Браво мила , честито !  Hug

Момичета , аз днес чух най сладкия звук на света , чух сърчицето на бебо . Laughing Пожелавам го от цялата си душа на всяка една от вас  Praynig

# 740
  • София
mucanka,това ЧХГ ми прилича като за поздравления  Hug

# 741
marinex, не знам какво да ти кажа!!! Направо се разревах с глас!!! Не мога да си представя по-прекрасно нещо на света!!!   bouquet  bouquet  bouquet Бъди винаги усмихната и щастлива!!!
mucanka, и аз мисля че ти е много добро ЧХГ!!!   bouquet

Да дам и аз отчет. Днес ходихме на лекар. Отглеждам си 10 яйцеклетки - две са спрели да се развиват. Най-големите са по 18мм, има няколко по 15-16мм и 2-3 малки - по 11-13мм. Сега чакам да ми се обадят за естрадиола и да ми кажат кога ще е пункцията!!!  Praynig Вече нямам търпение да мине пункцията и да стигнем до трансфера!!!

# 742
Муцанка,
не съм по точните цифри и статистиката, но с това ЧХГ съм убедена, че ти успя!  newsm10 newsm44 smile3525

Маринексче,
животът е прекрасен, а най-прекрасният е в теб самата!  newsm51

Котенце Деси, ти явно си няколко дни преди мен. Бройката според мен е супер  newsm10, очакваме положителни резултати и усмивки от теб!   love001

# 743
  • софия
mucanka , това си е направо за честито smile3501, прекрасно чхг, а живот и здраве може и повече от едно да е с чхг 239 на 11 ден Wink

marinex , сигурно е страшно вълнуващо, само радостни мигове до края на бременността ти пожелавам Hug Hug

hristina21 ,май пак ще тръпнем заедно Wink,  дано и колички с бебоци бутаме заедно Wink Hug

котенце десси-г ,браво, да кажеш кога ще е пункцията за да стискаме палци Wink

# 744
Margaritka, и от теб се очакват положителни резултати!!!  newsm51 Да не мислиш, че ще се измъкнеш, А?  newsm10
Искам да попитам по време на стимулацията имахте ли болки в яйчниците и придърпване в кръста? На мен нещо и краката ми се схващат горе в бедрата, все едно си слагам там инжекции - така ги чувствам. Доктора каза, че това е на добре и е нормално!!! Но аз да си ви питам и вас.   smile3525
Мози, естествено че ще кажа - нали ще помагате със стиснатите палци!?!   bouquet

# 745
Муцанка , прекрасно ЧХГ направо , като за две бебета  Laughing Браво мила , честито !  Hug

Момичета , аз днес чух най сладкия звук на света , чух сърчицето на бебо . Laughing Пожелавам го от цялата си душа на всяка една от вас  Praynig
marinex честитооооо Simple Smile много се радвам за тебе... мене утре ме чака това и съм много притеснена дали всичко е наред Praynig

# 746
Благодаря момичета притеснява ме не е ли много висок за да е истина?Не знам може би се притеснявам излишно.Няма да ви изреждам за да не пропусна някой но още веднъж късмет на всички Peace Praynig Hug Hug Hug Hug HugБлагодаря ви

# 747
mucanka ЧХГ-то ти е супер за 11-ти ден. Имаш едно голямо честито от мен   bouquet
marinex Четито и на теб за най-прекрасния звук на света  Grinning сигурно си на 7-то небе от щастие. Честито   bouquet
elena665 стискам ти палци всичко да е наред утре и да чуеш и ти най-хубавия звук   bouquet

# 748
mucanka ЧХГ-то,ти е като за трички,моето на 13 ден беше 52.

# 749
  • Девето поколение софиянка
marinex, много се радвам за теб, сега вече по спокойно   bouquet
mucanka ти изби рибата с това чхг, честито и много хубави мигове
котенце десси-г стискам палци за едни хубави яйчица
elena665   всичко ще е наред  Hug
На всички в процедура много успех, на чакащите само положителни тестчета, аз май ви изпуснах кой до къде е, но на всички много положителни емоции, аз вчера направих един уринарен тест и видях 2 еднакви чертички, малко се успокоих, но сега с нетърпение чакам първия преглед дано всичко е наред  Praynig  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт