ЖЕНАТА ЗОДИЯ РИБИ - 8

• 20 756
  • 445
  •   1
Отговори
# 120
Флирт,е гадна водка,която ми разяжда стомаха Mr. Green
Не пия такава Whistling

Жената, заради флирта, е готова на секс
Мъжът, заради секса, е готов на флирт  baby_neutral

# 121
Не пия такава Whistling

Мъжът, заради секса, е готов на флирт
 baby_neutral
Затова казвам, че не бива да се преминава границата....на усмивката. Mr. Green За жената, де. Пък мъжът, то е ясно, за какво си мисли, като ти се хили... Joy Joy Joy Joy

# 122
# 123
Не пия такава Whistling

Мъжът, заради секса, е готов на флирт
 baby_neutral
Затова казвам, че не бива да се преминава границата....на усмивката. Mr. Green За жената, де. Пък мъжът, то е ясно, за какво си мисли, като ти се хили... Joy Joy Joy Joy

Ъъъъъъъ..... newsm78 за тройка кебапчета с гарнитура и финала на Шампионската лига?
 Rolling Eyes

Ми то един тъпо захилен мъж кво друго да си мисли бе  Thinking

# 124
За това де Whistling
Или Формула 1,примерно Whistling

# 125
Нур, за мъжа сме на едно мнение, ама ме накара да се замисля, за какво си мисли една нахилена жена!?
Виж, там, вариантите са много според мен. Whistling

# 126
Нур, за мъжа сме на едно мнение, ама ме накара да се замисля, за какво си мисли една нахилена жена!?
Виж, там, вариантите са много според мен. Whistling
Ами,пие точните антидересанти Whistling

# 127
  • Кърджали
Флирт..Хубаво човек да флиртува... Хубаво ама е хубаво да знае и границата.. Случвало ми се е и да я преминавам веднъж - дваж.. Ей тогава ми е идвало и да намразя флирта..
Но пък един от най - приятните ми спомени е свързан с един флирт...
Дали флирта може да се брои за изневяра, не знам... Ако флиртувам аз - категорично не Mr. Green Ама ако нацеля милото да флиртува, такъв ой го чака, че няма да имам време да мисля дали аджеба ми е изневерил или не...
Не чми се отдава разсъждаването днес.-.ИЗвинете, ама мозъка ми в момента се е разтопил и тече по мен

# 128
Флирт..Хубаво човек да флиртува... Хубаво ама е хубаво да знае и границата.. Случвало ми се е и да я преминавам веднъж - дваж.. Ей тогава ми е идвало и да намразя флирта..
Но пък един от най - приятните ми спомени е свързан с един флирт...
Дали флирта може да се брои за изневяра, не знам... Ако флиртувам аз - категорично не Mr. Green Ама ако нацеля милото да флиртува, такъв ой го чака, че няма да имам време да мисля дали аджеба ми е изневерил или не...
Не чми се отдава разсъждаването днес.-.ИЗвинете, ама мозъка ми в момента се е разтопил и тече по мен

Сега мен ако питаш аз принципно не мисля, че Милото има право да флиртува. Е може, ама....до една степен. После не може. Що? Ми щото така казвам аз  Mr. Green

# 129
.....................

Сега мен ако питаш аз принципно не мисля, че Милото има право да флиртува. Е може, ама....до една степен. После не може. Що? Ми щото така казвам аз  Mr. Green
Напълно съгласна съм с Нур, ама нямам време да обяснявам.
С две думи: Мъжете лесно губят мярката и почвата под краката....   Mr. Green Твърда ръка требе там. Naughty

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 17:49 от luna

# 130
.....................

Сега мен ако питаш аз принципно не мисля, че Милото има право да флиртува. Е може, ама....до една степен. После не може. Що? Ми щото така казвам аз  Mr. Green
Напълно съгласна съм с Нур, ама нямам време да обяснявам.
С две думи: Мъжетелесно губят мярката и почвата под краката....   Mr. Green Твърда ръка требе там. Naughty
а тука нема да бъркаме ситуачията с бояяяя. Naughty Joy

# 131
Пък мъжът, то е ясно, за какво си мисли, като ти се хили... Joy Joy Joy Joy
Не бъди толкоз сигурна. Някои мъже искат просто целувка като ви се усмихват.  Embarassed 

# 132
Пък мъжът, то е ясно, за какво си мисли, като ти се хили... Joy Joy Joy Joy
Не бъди толкоз сигурна. Някои мъже искат просто целувка като ви се усмихват.  Embarassed 
Само!?  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Утрепа ме! smile3544

# 133
Ама целувка със смукач или целувка тип "пърхаща пеперуда са ми устните"?  Thinking   Брееее, тва мъжете били нещо много сложно..... newsm78

# 134
Ама целувка със смукач или целувка тип "пърхаща пеперуда са ми устните"?  Thinking   Брееее, тва мъжете били нещо много сложно..... newsm78
Не знам какво точно имаш предвид. Аз говоря за нежна целувка тип "харесва ми да опитвам устните ти". Ама не мога да ти я опиша с думи, т'ва тре'е се пробва, а пробва ли се веднъж - не се забравя никога и постоянно искаш още и още. Simple Smile

Само!?  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Утрепа ме! smile3544
Да. Simple Smile Толкова ли ти се вижда странно, че мъж може да иска просто да усети устните си допрени до твоите?

Общи условия

Активация на акаунт