ФЕВРУАРЧЕ КРОТКО СЕ ИЗЛЕЖАВА В КОРЕМЧЕТО НА МАМА!!! (5)

• 12 142
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
puhtar аз също имах такива усещания до към 8г.с., сега са доста по-рядко. Едва ли са контракции, през първата си бременност имах такива мн рано.Бяха доста по-силни от тези болки наподобяващи предменструалните. Успокой се, нормално е Simple Smile За мен тогава не беше, но както казах си бяха точно контракции и нямаше спасение. Всичко е наред според мен  Hug

# 196
Raycheva, прави са другите като ти казват да не се притесняваш. Моята докторка ми каза, когато се разбра, че съм бременна да отида в 8 седмица да гледа за сърце, защото преди това може и да се види, но не е задължително, а след 8-мата вече е ... Така че, явно е рано ....

А иначе да се оплача, яде ми се всичко с тесто ... хляб, мазни банички, кроасани, кифли ... абе трагедия! А на половината от тия неща до скоро изобщо не съм им обръщала внимание. Опитвам се да се ограничавам, но като ме тегли все на там ...
Сигурно ще стана като кит ... здраве да е  Laughing

# 197
  • Варна
И аз с първата ми бременност имах такива болки и ми бяха казали че е нормално, защото матката се разширява. Сега пак имам, но по малко не е като предния път, тогава си спомням че постоянно пиех но-шпа

# 198
И аз с първата ми бременност имах такива болки и ми бяха казали че е нормално, защото матката се разширява. Сега пак имам, но по малко не е като предния път, тогава си спомням че постоянно пиех но-шпа

Момичета,не се притеснявайте от тези болки.И аз ги имам,но доки каза,че е нормално,все пак матката увеличава обема си над 1000 пъти до края на бременността.
За настроението-и при мен такова липсва.По цял ден съм в леглото,ама буквално в леглото.Много бавно ми минава времето.И така ми е лошо... ooooh!

# 199
И на мен, от както не ми е толкова лошо, само ми се яде, хъх..... Какви неща ядох, дето не съм ги хапвала с години  Rolling Eyes. Не е добре това, не е! От два дни, мен също ме наболява кръста, опъва ме корема ниско долу. Гледам да не се притеснявам, още повече като ви чета, явно е нормално.

Аз с настроението бивам, но с миризмите съм на вие  Sick. Не понасям никакви, включително своята собствена, по 5-6 пъти съм в банята за душ, патология някаква  Tired!

# 200
Здравейте, мамчета! Simple Smile

Напоследък ме е обзела лека апатия и не ми се прави абсолютно нищо. Днес вече реших да пиша... Според единия от календарите, който препоръчахте, съм в края на 10-та седмица. Последно ходих на видеозон на 01.07. На 05.08 чак ще се регистрирам, защото се оказа, че лекарката, която съм си избрала, не можеше да приема повече пациенти за м. юли. Тя ме успокои, че не е късно, живот и здраве ще съм в края на 13-та седмица.  Мисля тия дни мъжът ми да ми запази час при д-р Балев за фетален скрининг. Казаха ми, че е добре да го направя това изследване още в ранен етап. Нали ми е първа успешна (засега, а надявам се и докрая) бременност и все имам чувството, че нещо ще пропусна или няма да направя както трябва. Чета ви редовно, за да съм в крачка... Wink Иначе продължавам малко по малко да трупам грамчета. Само тесто ми се хапва, под всякаква форма. Simple Smile От време на време ми се гади и повръщам, но не редовно. Постоянно обаче ми се спи и съм без тонус. Заспивам в 8 ч. вечер. Wink Какво да се прави... Така ще е! Да са ни живи и здрави само бебоците. Хайде, лека вечер, дами! И доскоро! Simple Smile

# 201
puhtar аз също имах такива усещания до към 8г.с., сега са доста по-рядко.
Да ама аз вече съм в 11 г.с. Thinking
Абе всичко ще е наред и всички ще имаме здрави и сладки бебчета в мразовития февруари Wink

# 202

А иначе да се оплача, яде ми се всичко с тесто ... хляб, мазни банички, кроасани, кифли ... абе трагедия! А на половината от тия неща до скоро изобщо не съм им обръщала внимание. Опитвам се да се ограничавам, но като ме тегли все на там ...
Сигурно ще стана като кит ... здраве да е  Laughing

Ох да се успокоя, че не само на мен ми се яде подобна храна  eat Ама аз имам чувството, че като ям само тестени неща някак си не ми се гади (а може и да си внушавам  newsm78)
puhtar и аз все още ги усещам, но са по-рядко Simple Smile И аз съм 11г.с. Така ще си е май доста време мисля аз Simple Smile Спокойно   Wink

# 203
  • Варна
Абе момичета от тестеното нямате ли киселини после. Аз сега много не ям тестено, ама после имам ужасни киселини от него особено от хамбургери и джобове. И предния път бях така, ама тогава беше по зле от всичко ми ставаше така, чак не можех да спя от киселини.

# 204
Аз предимно ям препечени сандвичи и подобни препечени неща Simple Smile Хамбургери и подобни не ям защото после  Sick Да, ама тази вечер ядох пица и познайте....  Sick преди малко се срещнах с нея от друг ъгъл. Киселини все още не съм усетила, но мазничкото не ми понася. Дано скоро всичко се нормализира, че е доста неприятно Simple Smile

# 205
Не знам дали е заради тестените храни, но и аз имам киселини. Е, не са болка за умиране, но ми е неприятно. Сега ще опитам да изпия едно айранче или чаша топло прясно мляко, да видим дали ще помогне. Simple Smile И на мен ми се струва, че само от тестени изделия не ми се повдига, но ако те ми докарват киселинките, май ще трябва да ги огранича. И без друго "допринасят" и за килцата отгоре. Simple Smile От 48 съм станала 52 кг за 10 седмици. Надявам се като спра да пия Дуфастон след края на 13-тата да престана да качвам с тези темпове, че каквото съм дребничко, ще заприличам на топче. Simple Smile))

# 206
  • York
Деси, закона не те защитава като бременна, докато си на временен трудов договор. И аз бях в изпитателен срок по началото на месеца и така се поуспокоих като мина 10-ти.  И с теб всичко ще е наред и ще ти продължат договора.  Peace

Последните дни или ми се спи или съм гладна, средно положение няма. Едвам успявам да работя. Мислите ми хвърчат в хиляди посоки. Пълен ужас. Joy

А кога се прави това изследване за съвместимост на кръвните групи?

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 23:02 от ponqkoga

# 207
Здравейте момичета!

raycheva
, не се притеснявай, мен лекарката ме извика в 8 г.с. да види сърцето, за да е сигурно. Стискам палци всичко да е наред  Hug
Аз видях тогава една точка как пулсира, намираща се в площ от 1 см! И тогава, и на последния преглед лекарката каза, че няма да пуска Доплер, защото се вижда как тупка сърцето. Също така каза, че не е установено дали няма някакъв ефект върху бебето,  затова по-добре да се прилага след 3 тия месец ехограф  с Доплер. На вас правиха ли ви такъв преглед с Доплер?

За морето и аз мисля, че не би трябвало да има някакъв проблем, даже напротив струва ми се полезно  Simple Smile

Ох, аз още се двуомя дали да си правя БХС или не... Вие какво решихте?
Хайде приятна вечер от мен!

# 208
Здравейте момичета!

raycheva
, не се притеснявай, мен лекарката ме извика в 8 г.с. да види сърцето, за да е сигурно. Стискам палци всичко да е наред  Hug
Аз видях тогава една точка как пулсира, намираща се в площ от 1 см! И тогава, и на последния преглед лекарката каза, че няма да пуска Доплер, защото се вижда как тупка сърцето. Също така каза, че не е установено дали няма някакъв ефект върху бебето,  затова по-добре да се прилага след 3 тия месец ехограф  с Доплер. На вас правиха ли ви такъв преглед с Доплер?

За морето и аз мисля, че не би трябвало да има някакъв проблем, даже напротив струва ми се полезно  Simple Smile

Ох, аз още се двуомя дали да си правя БХС или не... Вие какво решихте?
Хайде приятна вечер от мен!

Аз ще правя със сигурност.И такава параноя ме гони,че... ooooh!.Миналата година правих,а след това правих и амниоцентеза.Моля се тази година БХС-то да е с отлични резултати и да не се налага амнио Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 209
Добро утро момичета!

Благодаря ви за милите думи и за подкрепата от вас! Малко ме успокоихте.

Нещо нямам настроение да пиша днес.

Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт