Смешки от форума

• 98 726
  • 739
  •   1
Отговори
# 615

Лизбет, имаш много хубав аватар  Blush
Прекрасен филм, прекрасна Кийра, прекрасна рокля  Flutter

Пусни тема и напиши ода  Crossing Arms

# 616
  • UK
Доста гнусно. Между другото, учудвам се, че все още не са се изсипали тук една кошница турски фенки да ни обясняват колко сме зле, че не им оценяваме "творчеството".

Преди време писах в една тема, ама никой не ми обърна внимание, няма ли да е по добре за турските теми да се обособи нов подфорум в Кино и Телевизия, да си ги приберат там и да си се роят колкото си искат, усещането ми, като вляза в КиТ е като в буренясала градина, може и да има нещо хубаво в нея, но ми се изпарява желанието изобщо да търся из всичките тея плевели.

# 617
О, това не е нищо, продължението:

Цитат
красив е той красив е!
там под балкона ...

Там на сватбената маса лежи и пъшка  ХАхАхХА

Еда му държи рана ..
Мелда захвърля пушка ...

очи темнеят, глава се люшка,
уста проклинат гадната Мецана !

Тоз, който падне в бой за Еда,
той не умира: него жалеят
сестри и баща, Еда и природа
и певци песни за него пеят...

Цитат
Денем му сянка пази Мецанка
и Еда му кротко раната ближе;
над него Бату, юнашка птица,
и той се за брат, за юнак "грижи"!

Отдолу - умрели от смях емотикони и възгласи браво.

Поля_от_слънчогледи
Wink

# 618
Пусни тема и напиши ода  Crossing Arms

Твърде слаба поетеса съм  Blush На фона на цитираните примери  Mr. Green

# 619
  • Куциндрел
Коя е тази Мецанка дето пази сянка?  newsm78
Вече и мечки ли има в тези сериали?

# 620
Звездите ни говорят, епизод 139:

Цитат
Ако още го обичаш и искаш да си го върнеш, върви при някоя баба да му забърка една хубава магийка. Ако не, късай без съжаление и му изхвърляй багажа.

Цитат
Това не е вярно и не обръщай внимание на тези дето ще ти кажат че магиите са глупости. Ще го получиш различен и любящ. Ако го искаш такъв. Не едно семейство е спасено по такъв начин- не си първата нито последната.

Цитат
Между другото, не вярвам че майка ти или баба ти, Shantal-che , не са те учили на подобни неща. Любовната магия е традиционно в руската култура където качествените мъже са двойно по-малко от качествените жени.

Цитат
Правила съм много пъти сама. Още от тинейджърски години, мисля тогава много момичета се пробват. Но веднъж съм опирала и до профес. помощ когато трябваше срочно да спасявам брака си, а бях съвсем неадекватна.

Цитат
Трябва да имаш огромно доверие в професионализма на човека, който я прави защото поради некадърност като нищо може да навреди. Затова аз обичам сама да си правя нещата. Да съм сигурна че съм си сложила защита и че добре съм си платила където трябва.

Една и съща форумка, сериозна, опасявам се. Laughing

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 16:28 от Лизбет

# 621
  • UK
На нея отдавна й липсва едно "al" в ника. Simple Smile

# 622
От всичко най много мразя серияли. Само като чуя думата сериял и получавам алергия, затова не гледам и стойностни такива. Естествено и в теми за серияли не влизам. Тъкмо се успокоих че тук приключи дискусията за серияли и сега гледам пак набира скорост. Аз естествено прескачам постовете, но се опасявам да не изпусна някой интересен вметнат между постове за серияли.

# 623
Една и съща форумка, сериозна, опасявам се. Laughing

Сериозна е, да  Tired Напоследък във всяка тема в ДиС раздава щедри съвети за решаване на любовни проблеми с магии  Whistling

# 624
  • UK
Явно толкова ги мразиш, че не знаеш как се пише и думата. "Сериал". От "сериял" и аз получавам алергия. Както от "здравей те" или "незнам". Ти губиш от цялата работа, има много свестни неща сред сериалите, които не са от латиноамерикански/турски тип.

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 16:40 от Малката Госпожица Мърморана

# 625
Ха Ха написах сериал, но си играх да я поправям после една по една на сериял, защото реших че идва от серия! Да знам че губя, и затова написах, че не гледам и стойностни като Секса и градът например (предполагам). Изпитвам страх от обвързване!  Mr. Green

# 626
Отдолу - умрели от смях емотикони и възгласи браво.

Praynig Praynig ето защо са решили да махнат охраната на Храм-Паметника Шипка  ooooh! .... бедни бедни опълченци ...   Tired

Темата стана много сериозна .. поне за мен  ooooh!

# 627

На мен направо ми стана гнусно  Confused Още повече, че имах неблагоразумието да открия самата тема.

# 628
  • UK
Ха Ха написах сериал, но си играх да я поправям после една по една на сериял, защото реших че идва от серия! Да знам че губя, и затова написах, че не гледам и стойностни като Секса и градът например (предполагам). Изпитвам страх от обвързване!  Mr. Green
Дано не съм те обидила, че сега видях, че малко рязко съм прозвучала. От серия идва, да, но е сериал. Както материал, което се отнася по същия начин към материя. Съвсем с положително чувство го написах, не съм искала да те обидя или нещо такова. Simple Smile

# 629
  • в моя гьол
Praynig Praynig ето защо са решили да махнат охраната на Храм-Паметника Шипка  ooooh! .... бедни бедни опълченци ...   Tired

Абсолютно.
Колко ли гънки трябва да имаш на горния етаж, за да се изгавриш с Ботев?

Общи условия

Активация на акаунт