Смешки от форума

• 98 706
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Абсолютно си права, Бояна, не са само пасивни зрители.
Аз тук съзирам креативна енергия, способна да задвижи малка елекроцентрала, ако се впрегне в нещо полезно...

# 586
Този младеж от снимките само на мен ли ми прилича на Тузаря от "Сексът и градът"? Laughing Joy hahaha Joy

Нее  Crazy И на мен много ми прилича  Peace

# 587
Аз съм гледала по неволя няколко серии на "Листопад", майка ми следи сериали, но все още не сме били докоснати от Музата. Или тя спохожда само творческите и цветни личности? Grinning

# 588
  • In The Middle Of Nowhere
Абсолютно си права, Бояна, не са само пасивни зрители.
Аз тук съзирам креативна енергия, способна да задвижи малка елекроцентрала, ако се впрегне в нещо полезно...

хаха  newsm10 наистина е невроятно как толкова жени могат да бъдат пристрастени от таквиз филми, такава психоза май не е имало от времето на латино манията, даже и тогава май не са се творяли такива оди

# 589
  • София
Аз съм гледала по неволя няколко серии на "Листопад", майка ми следи сериали, но все още не сме били докоснати от Музата. Или тя спохожда само творческите и цветни личности? Grinning
Не съм гледала турски сериали и не мога да ти отговоря. Ако се налага ще гледам един епизод да видим дали ще ме споходи нещо, пък тогава ще си правим изводите. Mr. Green

ПП Подозирам част от стихоплетците от линка, че имат професионални изяви. Купих няколко детски книжки, които са в същия ... стил.

# 590

ПП Подозирам част от стихоплетците от линка, че имат професионални изяви. Купих няколко детски книжки, които са в същия ... стил.
Знаех си, че само професионалист може да напише стих от типа :
За очите на Еда
стихове аз реда.

# 591
О, за детските книжки не ми се говори. След като веднъж купих една с подобно звучене, че и с правописни грешки много внимавам  ooooh!

# 592
  • Германия
Цитат

"има ли изобщо такива случаи....много се съмнявам какъвто и да е страх да доведе до спонтанен аборт  освен ако не е някакъв пълен шок, сполетял родилката изневиделица...и пак не е задължително да се стигне до аборт."

newsm78   Остарях и чак сега научих, че родилката може да я "сполети" и друго, освен раждане.

# 593
Ами може и да не абортира.

# 594

Вълк, за да е РОДИЛКА, трябва или да е родила, или да е в процес на раждане. Тогава няма как да я "сполети" аборт. В постовете става дума за БРЕМЕННА, а то е различно от родилка.

# 595
Благодаря.

# 596
  • Видин
Само да вметна, че доскоро (ако не се лъжа, дано са го променили вече) раждане до определена седмица (24-25) се водеше аборт, без значение дали бебето е живо или не  Sick

# 597
Само да вметна, че доскоро (ако не се лъжа, дано са го променили вече) раждане до определена седмица (24-25) се водеше аборт, без значение дали бебето е живо или не  Sick

До 28 г.с. се водеше абортен плод. Сега го намалиха на 24 г.с.

# 598
  • Видин
Да, благодаря  Peace Не бях наясно със самите седмици...

# 599
Заглавие на тема:    
"Казанче за тоалет?"

Общи условия

Активация на акаунт