Смешки от форума

• 98 780
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
А, има и анимация за Листопад, но си потърсете сами във vbox, че от тук нямам права. Направени са в стил точно като на Вълкът или поне така ми изглежда, тъй като нищо не разбирам на турски. Яки са!
Онова за девствената булка е от друг филм. Майка ми снощи ме уведоми, че вече не я гонят.
По другата програма има и още един за две сестри и един мъж(той поне е готин). Едната сестра е бременна от въпросния мъж, но се ожени за друг "за да прикрие срама", а другата твърдо е решила, че трябва да се ожени за забременителя на сестра си и се прави, че не знае.

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 13:36 от VAVA

# 571
Само още това ще постна, и... ще замълча... (пост #548)  ooooh! ooooh! ooooh!
втресе ме...  Shocked не можах да го прочета цялото, пак го казвам и го изкрещявам НЕ МОЖАХ.... ooooh!
колко свободно време трябва да има човек, за да пише подобни стихосбирки Thinking

# 572
Цитат на: Алексче link=topic=[/quote
На последната ми работа един кандидат беше пратил снимка, на която ядеше сирене и домати на пейка  Grinning

[/quote]
Това е доста новаторско,хахаха...Ако не помага на кандидата,поне развеселява работодателя!!!

# 573
Само още това ще постна, и... ще замълча... (пост #548)  ooooh! ooooh! ooooh!

"Турските сериали са изключително добър пример за патриархално общество и хармонични взаимоотношения",както казват по медиите,но на мен не ми се струва така с тези спречквания,а и "Хайрие крие от Али Ръза"...хахахах

# 574
Цитат
1,и аз и кучето имаме мозък,ама моят е с гънки / нали знаеш,да не ти обяснявам/
от което следва,че аз мога да осъзнавам нещата.
2,кучето е животно,аз съм човек - това няма да го коментирам,то си е ясно кое е на по-горна стълба в йерархията
3,аз никога няма да захапя някого без повод
4,кучето какво прави по цял ден - нищо,пък аз се трудя

За сега толкоз се сещам

# 575
Цитат
1,и аз и кучето имаме мозък,ама моят е с гънки / нали знаеш,да не ти обяснявам/
от което следва,че аз мога да осъзнавам нещата.
2,кучето е животно,аз съм човек - това няма да го коментирам,то си е ясно кое е на по-горна стълба в йерархията
3,аз никога няма да захапя някого без повод
4,кучето какво прави по цял ден - нищо,пък аз се трудя

За сега толкоз се сещам

Искам линк към тази тема  Praynig Моля, моля, моля! Гениално!!! Особено точки 3 и 4. Всъщност и 1  Laughing

# 576
елиас, за теб: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=511514.0;topicseen

Всъщност темата е сериозна, просто...

# 577
Този цитат само затвърди намеренията ми да не отварям тази тема.

# 578
Това с Листопад хич не ми беше смешно; много е тъжно, всъщност.
Аз първо трудно понесох факта, че хората изобщо го гледат, а одите съвсем ме втрещиха...
Твърдо реших да си търся психолог да преживея травмата.

# 579
...
Идеално! Просто ме е страх да си представя дори каква е миризмата на разгонен пор, току-що ял боб.
...

# 580
  • Видин
Иииии продължение  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487753.0

# 581
Shocked
Сега остава и някой да им издаде стихосбирка и емигрирам.

# 582
  • София
Shocked
Сега остава и някой да им издаде стихосбирка и емигрирам.
Ти, пък, стой си, къде другаде ще се намери такова забавление.

# 583
Би било забавно, ако се случва във форума на teenproblem. Това е bgmama, плаша се.

# 584
  • София
Би било забавно, ако се случва във форума на teenproblem. Това е bgmama, плаша се.
Не се плаши. Хората винаги сме били такива. Пък и е важно, че в случая любителите на сериали творят, пишат, развиват се в позитивна посока.  Laughing Сега вече сме на европейско и световно ниво. В Испания има специализирано лечение за домакини пристрастени към сериали. Някои от тях не са в състояние да се грижат за децата си, защото непрестанно гледат  ТВ и обсъждат.

ПП Сега се загледах в творенията. Този младеж от снимките само на мен ли ми прилича на Тузаря от "Сексът и градът"? Laughing Joy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт