Смешки от форума

• 98 786
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Само още това ще постна, и... ще замълча... (пост #548)  ooooh! ooooh! ooooh!

Не мога да повярвам, че прочетох това Shocked

# 556
Цитат
Мурат тук ми изглежда преждевременно остарял...уморен, сякаш почивката не му е стигнала и няма да му стигне....Той бе красива роза в Аси, разцъфваше до Туба, тя вдишваше от аромата му и той от нейния,  а сега увяхва, увяхва, увяхва.... Sad

Не знам, хора, леко се плаша - като си спомням темата за посрещането и изпращането на ангелите, а сега и темите за всички турски сериали... ами то излиза, че половината форум са или свръхинфантилни, или сенилни, или болни мозъци. И ако това е представителна извадка на хората около нас... Tired

# 557

Не знам, хора, леко се плаша - като си спомням темата за посрещането и изпращането на ангелите, а сега и темите за всички турски сериали... ами то излиза, че половината форум са или свръхинфантилни, или сенилни, или болни мозъци. И ако това е представителна извадка на хората около нас... Tired

Добро утро!  Mr. Green

Ами не чак да е представителна извадка, но в общи линии си права!   Grinning

# 558
  • София
Само още това ще постна, и... ще замълча... (пост #548)  ooooh! ooooh! ooooh!

Не мога да повярвам, че прочетох това Shocked

Отворих го и онемях  Shocked Хора, извинете ме, но не мога да се насиля да прочета това всичкото  ooooh!

# 559
 това не е истина !
 Shocked Joy Shocked
Кога го тават този Листопад и по коя ТВ да видя коя е тая Ферхуде и останалите опиянителни образи в сериала ?

# 560
vivian, то май всеки сапунен сериал вдъхновява тези пишман поетеси, не само турските, нали имаше поезия и за "Дързост и красота". Умът ми не побира как някой може да отдели време за това, но пък може да е някакъв техен си хумор, знам ли ги. Надявам се да е това.

# 561
това не е истина !
 Shocked Joy Shocked
Кога го тават този Листопад и по коя ТВ да видя коя е тая Ферхуде и останалите опиянителни образи в сериала ?
Вече не го дават, май свърши. Наай-обикновенна сапунка. В една дървена къща, от която се виждал Босфора, но май не са го показвали. Но на екскурзиантите, пътуващи с корабче из Босфора, им показват къщата на Али Реза /бащата на всички героини и герои/. Две сестри спали с един мъж - той пък един красавец. Едната даже беше омъжена за него. А той пък направил бебе на жената на шефа си. И една рекетьорка и изнудвачка, която ходи без джип, оръжие и охрана, но пък всички и дават колкото пари им поиска. Само въпросният татко на бебе на шефа си веднъж я млати. С две думи - сапунка, пълна с алогизми.
Рекетьорката Ферхунде http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=256217
Свекървата Джеврие      http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=9773
Двете сестри, жени на един мъж http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=189272
На едната снимка са с майка си, жената на Али Реза.
Али Ръза                          http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=240058

Ако имаш път - Адрес на къщата в Истанбул Beylerbeyi Şemsibey sokak 9 ÜSKÜDAR, Istanbul

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 09:25 от Вълкът с дълъг ник

# 562
Ако имаш път - Адрес на къщата в Истанбул Beylerbeyi Şemsibey sokak 9 ÜSKÜDAR, Istanbul
Joy Joy Joy

# 563
оформлението на профилите е уникално, опс. грешка - без никаква идентичност, ей това са фенове  Laughing

# 564
 Вълчо,  Crazy ти фен ли си или това е информация от нета?  Mr. Green

# 565
Тц, обща култура Grinning

# 566
Слушах амнайсет серии, у дома, като седна зад компа, телевизора е зад гърба ми. После успяхме с Вълчето да изтласкаме Вълчицата в Кухнята. Ние гледаме Нешънъл джеографик, хистори, и по-рядко - Анимал планет.
Сега върви някакъв друг, за една бягаща девствена булка. Гонят я баща й, братята й, и мъжът й, да я убият.

# 567
Сега върви някакъв друг, за една бягаща девствена булка. Гонят я баща й, братята й, и мъжът й, да я убият.

Не думай, тези сериали не бяха ли някакъв апотеоз на изконните патриархални ценности, приемствеността между поколенията, и най-вече - за всепобеждаващата сила на любовта???  newsm78
Поне така ме убеждаваше една комшийка, докато ми обясняваше как е редно да се вечеря - всички около масата, подредени по старшинство, и всички си разказват как им е минал денят, а Бащата дава ценни съвети  bowuu

# 568
Къде е тази история в картинки? Дайте линк, ако цялата е толкова "анимирана" ще е супер.

Историята е вече в небитието,за съжаление. Sad Имаше големи бисери...

За щастие, Google помни:
#1 - #46
#75-76
Ако не ви мързи, може да драснете по една апология тук или пък да помолите любезно, да ви информират, кое правило е било нарушено.

# 569
Kinks, ако изкараш и Донината тема така, на странички, ще станеш форумски герой.

Общи условия

Активация на акаунт