Смешки от форума

• 98 667
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Авторите плагиатстват незабравимия joro01, който увиваше гаджетата си с найлон  Simple Smile

# 677
Чак пък незабравим да е жоро1 - никой не го споменава.

Нещо ми липсва в тези персонажи, за да са ми забавни. Едно и също някак. По-интересни са ми последователите им, умрелите от смях и прочее фенове.

# 678
Авторите плагиатстват незабравимия joro01, който увиваше гаджетата си с найлон  Simple Smile

Неее. Постилаше спалнята с найлони, за да не намери жена му компромати (косми и секрети), когато се върне...  Laughing

# 679
Нема такава забава.  Mr. Green
Аз ще го спомена жоро 1 и ще подкрепя Как' Сийка за постилането на спалнята.  Laughing Не знам защо все си мислех, че е раздвоената личност на pere-то, Twisted Evil който се забавлява да ни вкарва във филми.

# 680
Чак пък незабравим да е жоро1 - никой не го споменава.

По-интересни са ми последователите им, умрелите от смях и прочее фенове.

На мен пък са ми интересни "персонажите", които не смеят да си извадят "тапата от задните части" /изразът не е мой.  Blush  но това го пояснявам само за малцината неинтелектуални потребителки/. Хора всякакви - едни се смеят на Шекспир, други -  на Къци Вапцаров, трети пък харесват по-рафиниран хумор / но понеже аз не спадам към последните и нямам способността да оценя смешката, не мога да дам пример /. Важното е човек да се смее, кои сме ние та да слагаме прът в общата веселба...

# 681
шевролетке, що така лично го приемаш? Laughing

# 682
Няма такова нещо! Особено пък към теб! Просто си мисля, че всички Пепеляшки и прочее Мимета са отговор именно на ей такива сериозни сериозни потребителки със сериозни сериозни мнения по сериозни сериозни въпроси.....

# 683
Няма такова нещо! Особено пък към теб! Просто си мисля, че всички Пепеляшки и прочее Мимета са отговор именно на ей такива сериозни сериозни потребителки със сериозни сериозни мнения по сериозни сериозни въпроси.....

ОК, разбрах те. С тапа в гъза съм и пиша само по сериозни, сериозни теми и сериозни, сериозни въпроси.

# 684
Ааааа, чета те аз!  Не си такава...  Laughing ама има едни другиии....

# 685
А, не мисля, че са отговор на каквото и да било, освен на авторовите напъни и нужди  Simple Smile

# 686
Пепеляшка не съм я сварила, попрехвърих малко от мненията й и не мога да кажа, че ми е много забавна, но за някои от постовете на Мимето ми е минавало през главата, че явно е човек, който е отдавна във форума и се кефи да се гаври с съфорумките...Може пък и раздвоените персони да търпят развитие, знае ли човек.... newsm78

# 687
Цитат
Мммм,да. Гърбът му като гардероб, д...о като копче за бяла риза!Айдеее,отиде коня в ряката!

Какво ще е това дупе като копче за бяла риза? Плоско и с четири отвора ли?

# 688
Мимето е много забавна и възпитана - завършва всеки свой постинг с "Надявам се да съм била по темата и да съм била полезна!"  Mr. Green

# 689
Ааа, аз не мога да сбъркам стила на Пепеляшка.
Тя е моят фаворит.
Този изказ не може да се сбърка  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт