Отговори
# 60
А това  е друго,

още от сега почвам да стягам мъжото и Йоан-бърборан.
Много ама много искам да ви видя. Днес така ме доядя , че станах толкова късно.

Момичета, вие за толкова дълга среща по колко манджа бяхте приготвили на бебоците?

Абе много са ни готини всички бебоци. А майките къде се дянах, а? Зарязаха децата под козирката, а те се скриха в механата  hahaha

Момичета моето мъж утре ще работи  Confused ще има ли някоя друга самотна мама? Въпреки, че събота и неделя го дават да е доста студено та незнам дали ще е подходящо времто  newsm78

# 61
  • Sofia
Хелоу!
Еееее, сватя, изби рибата с тая поезия  Joy Браво, браво! Дано Мая е наследила таланта на мама  Hug Снимки и аз ще пусна, ама като се прибере фотоапарата от футбол  hahaha Отидоха с големия Венци.
Петето много добре е описала оперативната обстановка Simple Smile Мога да обобщя резултата - ОЩЕ имахме да клюкарим, на мен НЕ ми стигна и ИСКАМ пак! Hug А бебоците са толкова сладки и готини вече! Гледат се, подвикват си нещо, вече и истинска любов пламти... Blush Сега Венци така е заспал, че с топ не мжеш да го събудиш. Ама то след 8 часа миткане, така ще е...

Деси, следващия път задължително да дойдеш, че много си ми домъчняла! Hug Дидето и то! И м@м@ и всички желаещи, много е готино! Аз все едно билетчета ще продавам, така агитирам  hahaha

Отивам да полегна, че ме болят старите кокали, голямо ходене беше днес.

Лека вечер и сладки сънища!

# 62
Хей мами вижте какви столчета има

Трябва от малки да свикват да висят на бара, ама ха  Joy

Инче
ще направя всичко възможно да дойда, защото миналия път с те за бързо се видяхме, а Ивето направо съм я забравила.

# 63
Коте, Яна и тя заспа в 9 и не мога да я събудя за къпане. И май утре ще се къпем двете.
Десика, моят мъж утре отпътува  за 2 дни и ако искаш, може да спретнем разходка. Дорето май ще идва в Младост, та може да заформим нещо по-голямо, само да не вали.
А щом има и бебешки бар-столчета, да вземем да проучим рецепти и за бебешки мохито-та.

# 64
Супер Пете, Младост ми е удобно щото мъжо работи в Дървеница. Искаш ли да се разберем да пием по кафенце сутринта, за да може да ме откара.

# 65
  • София
Леле, Мимеее, на теб поезията май ти иде отвътре!

# 66
Явно готина срещичка е било... Laughing
Алхимиче, браво! Какво пихте, че проговори в рими?  Mr. Green А готиния племенник къде е?
Пък тия столчета са супер!
Аз следващата седмица спирам Калина от градина, да си почине малко, че все със зор я вдигам сутрин, да походи с баба си на плаж и да поизпили нервичките на мама. Така че, ако ще излизаме на среща да знаете, че освен с ремарке ще съм и с прицеп и няма да мога да пия, щото чавето клюкари на свеки. Wink
Атмосферче, скоро майка ти и в нашата темичка да не пропише?! hahaha Много е свежа бабка-Здравка, пък репликата и "до последна капка кърма и кръв" ми е любима. Тържествено я предлагам за бг-бабба.  bouquet

# 67
  • в гората
 Ихх, как ви завидях за срещичката  Mr. Green.Много хубави снимки, и римата е супер  Hug.Много са порастнали бебоците и още по-хубави са станали.А как успяхте да разсърдите Стаси, този кротушко.Мая и Яна са страшни мацки.А Венци и Йойо са все така фотогенични  Heart Eyes Hug.
 Ние напоследък си имаме режим и ако правите такива късни срещи няма да се доредим скоро  Sad .Ставаме сутрин към 8.00ч., и към 9.00ч. излизаме моткаме се насам натам и около 13-13.30ч. се прибираме, защото господинчо от 14.00ч. до 17.00ч. си спинка, ама държи да си е в креватчето Mr. Green.
 Аз днес се засилих да идвам, но трябваше да закарам свекитата на пазар и докато тръгна стана 10.30ч. и като си представих, че докато стигна и трябва да се връщам  се отказах  Tired.

# 68
Деси, звънкай, когато станете утре сутрин. Яна става в 6-6,30 и после не спим. За кафенце съм винаги готова. Вземай Йоан, зареди храна за няколко пъти и ще обикаляме.

# 69
Много сте хубави, бе момичета, а за бебоците нямам думи, егати сладурите  bouquet Аз пак не се класирах, нищо, че бях само с бебо Rolling Eyes На всичкото отгоре Коте, днес минах покрай вас , ама пак бързах, аман вече от това бързане, вече работя за време, не за качество, чак ми става гадно на моменти Sad
Ларакрофт, макра и закъсняло nbirthday
Даримка, страхотна е малката, влюбена съм в нея Heart Eyes
За столчето за хранене  аз имам от Рая, марката не е известна, канадско е, но мога да твърдя, че е изключително здраво, Рая го яздеше до две годинки #Crazy, едвам го прибрахме, не искаше да сяда на друго нещо, спомням си, че го купихме от Штъркел, управителката ни е приятелка и тя ни го препоръча, защото беше на нормална цена, която съотвестваше и на качеството Peace Въобще всичко старо, което в момента ползваме от каката е доста добро, онзи отивам в Бейби планет до нас и шефката на магазина ми гледа количката и вика: " Я виж какво Джордани, ние не продаваме такова", аз й казвам " Ми то е доста ретро", а тя " Ами изглежда много добре и ми се вижда супер стабилно", аз само поклатих глава като се сетих какво е преживяло това Джордани Mr. Green
Друго исках да питам, бориме пюретата от известно време, та да ви завъпросвам- на обяд давам половин бурканче зел.пюре+120мл.АМ. Много ли е АМ или малко, Бобо си го изяжда след пюрето и си спи след това, в смисъл не дава признаци да е гладен, ама аз пак да си питам Rolling Eyes Благодаря предварително  bouquet
Хайде няма да досаждам повече, отивам с мъжо да пием по едно мастиче Mr. Green Тъкмо ще спя като къпана Rolling Eyes

# 70
Петя пусни ми тел. ти на лични, че го нямам. Утре сутрин ще ти звънна, за да се доразберем. Мъжът ми трябва да е на работа към 10, теб тогава устройва ли те или ти е рано?
А и в кой Младост си ти?

Еми като увеличаваш пюрето, намаляваш количеството АМ, което даваш.
Аз например днес дадох на Йоан около 70 мл. картофено пюре + 90 мл. АМ
А той яде по 150 мл. принципно.
Но като стигнеш до цяло бурканче не даваш АМ.

На мен алерголожката ми каза ако давам ХИП да добавям вътре 30мл. вода + 5 лъжици АМ, за да достигне около 150 мл. всичко.

# 71
Деси, 9-10 ми е ок. Пуснах ти телефона си на лични, ама имам чувството , че ти твоя си ми го давала. Викам да агитираме за утре и другите Младостки майки?!?

# 72
  • Пловдив
аз и моето чаве на басейнче

# 73
  • София
Атмосферче, скоро майка ти и в нашата темичка да не пропише?! hahaha Много е свежа бабка-Здравка, пък репликата и "до последна капка кърма и кръв" ми е любима. Тържествено я предлагам за бг-бабба.  bouquet

Ииии...какво стана, аз реших да я очерня пред всички, а тя взе, че ви спечели! #Crazy

# 74
Мартеничка, предлагам ти два варианта:
1. спираш всякакви благинки (плодови и каши) и няколко дни предлагаш само зеленчук
2. в зеленчука добавяш малко сладникав агент (тиква, мляко, захар) и постепенно намаляваш  Wink
....така като те слушам аз теб, какви си ги вършила на младини  Whistling, и започвам сериозно да се замислям да инсталирам GPS на моите деца кат поотраснат  newsm78 даже ми дойде на ум нова тема - най-невероятните ни истории   Mr. Green
Моята е следната: лятна сесия, аз работя като репортер във вестник за без пари и се налага спешно да отида до университета да си проверя резултат от изпит. Качвам се в рейс от Плиска без билет, защото нямам 20 ст. за билет, бедни години. Хваща ме контрола и аз супер отегчена слизам на Орлов мост и го моля да побърза, че наистина нямам време, да пише актове и тн. щот нямам никакви пари, ама никакви. Той ме гледа тъпо, каза ми да изчакам да си купи цигари  Shocked аз седя и чакам, той пък се чуди що не избягах  Joy hahaha връща се и казва: еми то се е видяло, днес ми върви да черпя нередовни пътници. Ела да пием едно кафе  Thinking Викам си, тоя 40-годишен чичко, ама е слаб, аз мога за го пребия, ако се наложи  ooooh! в центъра сме....може...сядаме, пием кафе - той черпи, разказа ми половината си живот, препсува счетоводителката си, че не му дала аванс за морето и ме пусна да си ходя по живо по здраво без акт, без глоба  Joy hahaha

Рися, аз като разбрах таткото колко тежи и се успокоих, че Енчо има на кого да се метне  Hug

Алхимичката, евала, много много оригинална жена   bouquet

Толо, какво й е на Раличка  Confused

Кой каза Младост???  Laughing пишете ме и мен  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт