Отговори
# 90
  • София
Няма нищо по-хубаво от лошото време! Joy

# 91
Деси, аз от дъжд не се боя. Обаче виж почасовата прогноза за  София -валежи  10,13, 16 и 19 часа http://www.accuweather.com/world-forecast-hourly.asp?partner=net … 0&locCode=EUR|BG|BU021|SOFIA&metric=1
Ако се намерят желаещи - излизаме, просто се обличаме малко по-дебело и си носим дъждобрани.

# 92
Гледах и аз прогнозата. Пинах малко кафенце на балкона ама при нас доста подухва.

Аз съм малко в чуденка дали да излизаме по това време, защото ми се струва, че ако завали няма да е от краткотрайните превалявания  newsm78

# 93
Добро утро!
Ламтурниче уцели в десятката тъкмо си мечтая за мекици   bouquet Мерси за закуската и за кафето.Отивам да спретна един сок от пъпеш на дечко докато чакам да се събуди и да отпрашваме вън.
Лек ден мацки  Hug

# 94
Мен ме тревожи това, че навън е доста хладно и ако завали, съвсем ще застудее. Май по-добре да бъдем разумни и да не рискуваме здравето на децата. Време бол, все ще се сберем да пием кафе някой път.

# 95
Добро утро - благодаря за страхотната закуска на ранобудните мами.
И тук времето е ужасно - намръщено, кани се да вали уж... ще видим какво ще направи. И ние бяхме запланували пикник, но ще ни се размине - ще минем само с разходка най-вероятно. А каката сутринта като стана към 08:00 часа - отвори очи и вика "мамо давай ми дрехите за излизане - ще ходим с тати на парка" - пак се разочарова от гадното време...
Отивам да правя пюренце, приятен ден и много  Heart Eyes и  Hug за дечицата.

# 96
Мен ме тревожи това, че навън е доста хладно и ако завали, съвсем ще застудее. Май по-добре да бъдем разумни и да не рискуваме здравето на децата. Време бол, все ще се сберем да пием кафе някой път.

Съгласна

# 97
  Добро утро,мами!

Алхимиче,направо ме очарова рано сутрин с тази поезия!От къде това вдъхновение?!Яснооо,хубава среща! Laughing Инче,ама вие с Пети сте неуморими! Четири часа на среща и три часа в мола... hahaha

Раличка е добре,но просто ако не спи в количката,много рядко си стои спокойно.Почва да мрънка и да реве докато не я гушна.Като я разнасям е много щастлива.. Crazy

# 98
Добро утро Hug
Хамелеонче много са ти хубави принцесите,а снимката с еднаквите шапки е разкошна Hug
Доре споко мацо аз те подкрепям нищо че майка ти звучи много свежо Winkтака на нас ни се струва че само мрънкаш ама само ти си знаеш колко ти е досадно да получаваш съвети които не си поискала Peace
Ламтурник благодареско за мекичките,а защо трябва да се криеш че пиеш 1-2 или колкото си искаш бирички?
Елфи на мен ли ми се струва или си позаслабнала от кръщането на Таня(само там съм те виждала на снимки).
Ками много хубаво да си изкарате на морето   grinning039
ето една историйка и от мойте стопаджийства(ама аз съм аматьор-любител)
поредното лято което работя на морето(Созопол) и постоянно когато не съм на работа се хващахме 2-3килежки и по разходки.на какво ли не сме се возили,камиони(зилове),бетонобъркачки че даже и един път с едно цигане в каручка Laughing.
та отиваме в Бургас да си купим някой друг парцал за носене и на излизане зачакваме някой по празен(ние сме 4 на брой засукани,опекани девойки)към нас летят 7-8 мотора аз заподскачах и на майтап им махнах а те не съвсем на майтап спряха три от момчетата се върнаха до града да вземат допълнителни каски за нас а аз се метнах при един дето си носеше 2каска Wink(играч е човека за такива като мен)та закараха ни ама в Китен.2 дни не се прибрахме незнам как  не ни уволниха обаче си изкарахме страхотно.и така почти цяло лято си имахме превоз на две колела,те доста често идваха при нас.ех как се размечтах,понякога как ми се иска да полудея за малко Whistlingей така  небрежно по женски на море Blush
айде че няма да ме прочетете улях се...

# 99
  • Sofia
Добро утро!
Брех, че гадно време Sad Как ще ходим на разходка  newsm78

Искам да ви почерпя, защото нашия среден батко го приеха в английската гимназия и е голяма радост вкъщи!  Grinning Там си искаше детето, там си влезна.

Аз след малко отивам на фризьор, ама при един нов. Стискайте палци снощи да не е препил и сега да му е криво, че после лошото време ще ми се види екстра, като трябва вкъщи да си стоя   Joy

Силве, неуморни, ама да ме видиш днес как като стара баба охкам Simple Smile

Мерси за хубавата закусчица!

Лек ден и до после!

# 100
Миме, вчера в МОЛ-а видях магнит с надпис"Хората, които не обичат котки, са били мишки в предишния си живот".

# 101
леле сватя ама умни деца имате вие,да ви е честито и да му купите хубав подарък че английската не е за подценяване smile3501 smile3501 smile3501
а да ви покажа колкоооо многоооо обичаме баба и как и се смееем
Мая така и на мен не м и се хили както на майка ми,чак малко ревнувам щото това дребното като я види и почва да маха с ръце и крака и се залива от усмивки.
Миме, вчера в МОЛ-а видях магнит с надпис"Хората, които не обичат котки, са били мишки в предишния си живот".
еми сигурно Mr. Greenи аз го имам на хладилника ми седи,ти да не си помисли че аз съм си го измислила Mr. Greenплагиатствам

# 102
  • София
Добрютро, гледам времето кофти и всички сме на линия Simple Smile))

Дребният трябваше да яде в 10, ама кърти яко, как няма в това мрачно време Simple Smile)))

Вчера супер си изкарахме, даже и в трамвая Simple Smile))))))

Коте, мерси за почерпката, да ви е жив и здрав и много 6ци да носи, нашия чичо също го приеха където искаше - в СМГ и той е много щастлив и ще се черпим и ние, а сега от мен за вас за негово здраве:

Миме, моят хубостник така се хили на баща си, ама той по принцип си е нахилен де, само усмивки раздава наляво-надясно Simple Smile))) Ама ни е голяма сладуранка малката Мая Simple Smile

Младостките мами, наистина и аз видях прогнозата, че днес и утре само ще гърми и вали, обаче така ще може да си направите евдни по-дългосрочни планове да кажем за вторник (времето ще е последно гадно в понеделник според прогнозите) и да си направим още по-голяма среща пред Народния или в Борисовата, че да ви е по-удобно и на вас Simple Smile))))

# 103
еми сигурно Mr. Greenи аз го имам на хладилника ми седи,ти да не си помисли че аз съм си го измислила Mr. Greenплагиатствам

Както казваше един мастит мой най-любим преподавател в университета Никола Георгиев: "Всички ние сме малки цитиращи човечета, както съм чел някъде"  Joy Joy Joy

Алхимиче , оттам ли таз страст по мотористи  Laughing

Коте, честито, предполагам, че и големия Венци сега е много горд. Пожелавам всичките ви четирима от отбора да ви карат да се гордеете с тях   bouquet

Аз май прекалено много се израдвайх май вчера за младостката среща и ето ти сега среща Sad

# 104
A между другото, мекиците ми станаха като от снимките на Камелия. Бях взела рецептата тук, от Готварския, ама като видях какво става тестото малко се поразочаровах, без малко да отиде направо в боклука- не можеше да се къса и дърпа с намаслени ръце, така че го сипвах с лъжица. Но крайният резултат беше супер, малко приличаха на тиганички на вид, ама вкусът им беше като на едновремешните мекици.  chef
Алхимиче, не се крия, бе, аз не съм битов алкохолик... все още. Пия по 1 бира на ден, максимум по 2, ако сме имали варненска срещичка. Концентати не употребявам, не пуша, по мъже не ходя. Та бирата е последната ми страст. Ама щерката много преувеличава. Ако я плясна по дупето, казва, че сме я били, че и показва рани от игра в детската градина и твърди, че са от нас. Разправяла на свеки, че с мъжо пием всяка вечер по една гоооляяяяма бутилка бира. Пък тя бутилката е от 2 л. и я пием по 2-3 вечери. Уф, как се оправдавам, явно наистина имам проблем с алкохола. Mr. Green Embarassed
Свеки не обича изобщо никакви животни. Интересно какво ли е била през предишния си живот? newsm78 Laughing
Коте, браво на момчето! Само шестици да носи!И чичото на Ива също!
Следобед ще ходим на плаж, дано да не завали. А между другото, като въведох Варна в синоптика, който е дала Пети ми излязоха 6-7 резултата. Пък аз си мислех, че сме уникални. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт