Здравейте

anjeelina , за шума на сърцето - когато бях на 12 години , имах и ми казаха,че малките деца имали и било нормално... предполагам, че ще има до тази възраст

Оригването и при Калоян е трудно, но предполагам, колкото по - расте, толкова по - ще свиква...
mayjko , Калоян си видя палеца по - рано.. за това сме с биберон (по- добре него да смуче така зверски)
Конците -външните ми ги махнаха 5 дена след раждането (установих, че е по - добре по - рано
) . Вътрешните почнаха да ми падат след 35 ден ... maiamiii , ако продължава силна струя дори след изцеждане, слагай го върху теб по корем и така да суче... Калата го хранех по този начин преди да ми се регулира кърмата. Сега в началото, след няколко сукания , започва пак един канал да си тече сам , но слабо и той се справя сам.

!
Човек как оценява обаче кроткото бебе ,след като си имам вече една кака с голяяям характер,която все още не спира да реве за всичко и честно казано с нея вмомента ми е по трудно.
.
.
Николчето ми е с шум на сърцето (т.нар. 5-ти удар, който се срещал и при спортистите). Казаха, че много често изчезва до третия месец и аз се моля да е така.
та днес купихме чудото Инфакол и май ще съм му идолопоклонничка (пу-пу-пу)
Дано това да не навреди на малкия 
Поне се измори от плаченето и поспаха около 2.5часа следобед та поспах с тях 
и като им доближа парчето до устенцата и почват усилено да се стараят да го набутат в там с двете си ръчички, хаха толкова са сладки 
метнали са се на мама