Юнски майчета щастливи друсат ЮНСКИ бебчета ревливи(84)

• 14 823
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Ето ни и нас ,

бебе Юли дремва следобеден сън и аз се възползвам . Днес съм много свежа , вчера таткото ме отмени та си поспах от 22:00 до 9 днес сутринта ., Mr. Green

За памперсите , ние сме на Памперс , други не съ ползвала , тъй като съм доволна от тези . Имам още няколко от 2-ката и ще минаваме на 3-ка , че сме големички за двойка вече , те са до 6 кг. а ние сигурно ги имаме вече  Mr. Green Mr. Green

За подсичането , Юли не се е подсичал досега , дано да нямаме такъв проблем , мажа с кремче на Бюбхен и Судокрем

За коликите , мисля че нямаме , ако реве то ще е или защото е гладен , или защото иска да го вземем на ръце . Вече не се зачервява и не се гъне , та затова си мисля че са ни подминали , дано да е така  Praynig Но като цяло не е ревял досега от колики , явно при него са по-леки  Peace

За Пъпчиците , ту се поизистват , ту се появяват пак , явно през лятото ще е така   

# 61
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА БЕЛА И ГЛОРИЯ  bouquet

Щом бебето плаче и се гърчи по време на хранене значи е колики и
може да иска да е на гърда не защото е гладно а за да се успокои.

Памперсите при момчетата пропускат повече независимо от марката,
защото пишлетата им могат да пишкат в различни посоки,
докато при момичетата е само в едно положение.

Пъпчиците до месец и половина на бебето е нормално да ги има.

И моля ви момичета от цялото си сърце не бързайте с АМ ако имате кърма,
знам че е трудно при повечето от вас кърменето, но и малка възможност да имате - кърмете слънцата си  Hug Hug Hug

НЕХРАНИТЕЛНА КЪРМА - такъв филм няма.

# 62
Здравейте,
Честити месечинки!
Честит Рожден ден на Глория и Бела!
И аз да използвам да пиша докато Вики спи все още, защото вчера цял ден почти рева, но мисля, че не от колики, а просто искаше да го нося.Днес е много по-добре, яде и спи, а аз използвах и изчистих прозорцитие и прах пердетата.
За памперсите-досега използвах само на Памперс, но последния път реших да пробвам Пуфис. Не съм доволна от тях и пак ще мина на Памперс.От Памперс Слийп и плей и аз съм много недоволна, Вики постоянно беше мокър.
За коликите-мисля, че са към края си.
За подсичането-досега не се е подсичал, но аз го мажа с крем всеки път като сменям памперса.Аз също съм много доволна от Судокрем.
Пъпчици по лицето и Вики има, но мисля, че излязаха от прегряване и отминават.
*Слънчице* , Вики също спи между нас на спалнята, но аз го завивам с неговата си завивка.И аз съм много против бебето да спи в едно легло с родителите си и със Сара никога не съм го правила, но сега всяка вечер взимам Вики при нас.

# 63
 newsm18 Gloria, Честит Рожден Ден!  newsm18   newsm67
ayas , наистина сте за първа страничка - 2 кг и 7 см  newsm44 , супер!
*Слънчице* и аз съм против за бебе при тати и мама, но аз го взимам по корем върху мен, слагам една пелена (бархетна) и така спим рано сутрин Simple Smile
Памперси - на Памперс , пробвах и Пуфис , но много странно миришеха , след напояване с урина  Sick
Секс... още не смея, имам една тъпа болка при срамната кост, както и тази проклета опашка  #2gunfire , Пламен само ме майтапи дали е пораснала вече  Wink
Gydelichkova , кенгуро - сама казваш -  да може да го носи и таткото  Grinning
Възглавничка имам, на Чико е , 30 % наклон... но има моменти , когато не я иска и много се върти и си го слагам без нея да спи  Simple Smile

# 64
  • Плевен
Момичета, сложих на 1-ва стр. класацията за най-точно бебче, но ни гасна тока и накрая се изнервих, та не знам дали всички съм описала. Моля ви ако има още някой да свирка  Hug

# 65
takanat, за подсичането на ушетата - доки ме предупреди на първата визитация да мажа всеки път след баня с бебешко олио зад ушето и досега не са се подсичали

памперсите - не ми харесват Pampers, защото ушичките им се залепват за кожата и понякога могат да направят кола маска на бебка и да я заболи. При Libero това е невъзможно заради различната технология на залепване. Та съм доволна от последните. А и опаковката от 90 броя е доста изгодна.

Gloria, Честит Рожден Ден!  Heart Eyes

Нашите бебки са доста по-спокойни откакто даваме Инфакол, но сякаш акат по-рядко. При вас има ли такъв ефект и нормално ли е?

За подсечените дупета - от всичките ми опити, най-доброто средство се оказа SUDOCREM.

Di, и аз много се смях на твоите нетърпеливи за прасковка бебоци. Много се изкушавам и аз, но съм по-страхлива за експерименти от такъв тип. А със сигурност им е втръснал вкуса на кърма + АМ... Но ще изчакат още месец за сокчетата. Нали на 3 месеца вече имаме зелена светлина за зеленчукови и плодови сокчета?

Аяс, браво на Велинчо! Как хубаво расте Simple Smile  Hug

Гъделичкова, малкото голямо Гъди ме кефи много!  Hug Голяяяям юнак е станал!!!  Heart Eyes Само така!!!

somebody, няма място за притеснение - моята Никол и твоята Андреа ще са фини мадами и ще са на мама красивите моделки Simple Smile

# 66
Честито на всички имащи повод за празник днес! Живи и здрави да сте и много сладки моменти с бебенцата ви!  newsm51
Аз искам да попитам някой знае ли какво значи мастит - имам една буца твърда на едната гърда от която кърмя и се чудя какво е това и може ли да се махне по някакъв начин или вече е късно??? Цедя се по няколко пъти и днес установих тази твърда буца и се притесних, дайте ми съвет моля ви! Rolling Eyes

# 67
Здравейте!
ЧЕСТИТО НА БЕЛА И ГЛОРИЯ!

Ще пробвам и аз Судокрем, че нещо Себа мед не се справя и все опирам до медицинския крем, който ни дадоха с рецепта, но не бива повече от 10 дена все него да слагам, а и не искам.

За сега сме на Памперс,но категорично ще мина на многократни пелени при навършени 2-3 месеца.
Бебето дава всички признаци за ЕБХ и често го правим, без да сме търсили нарочен ефект Simple Smile

Пъпките ни се сведоха до 1-2 общо на двете бузки.
С нищо не ги мажа.

Май хич не му понесе снощното ми зеле  Confused

До скоро.

# 68
И ние днес станахме на един месец Simple Smile Растат ни дечицата Simple Smile

За памперсите
- ние сме на Памперс 2 и сме доволни, не са пускали досега.
За подсичането - имахме такъв период - оправи се беба с Бебетан, сега мажа при всяка смяна с Бюбхен и няма проблеми.

Кърмим се на 2:30 - 3 часа средно, като понякога детенце прави и по-дълги паузи - примерно днес сутринта хапна стабилно в 6, а после чак в 11 на въздух в морската градина Simple Smile Колики имаме от време на време и пищим и се извиваме като червейче, ама ще минат, от капките ползваме Колийф и понякога Еспумизан(когато няма как да изцедя млекце, че нали Колийфа се смесват)

Момичета, кога отпада нощното хранене..или детенце само ще си покаже..??

# 69
  • Ловеч
Здравейте момичета,чак сега се докопах на компа...Много ви благодаря за пожеланията много мило ми стана като видях че сте ме поздравили...
За памперсите-ползвам на Памперс,но явно наистина момченцата се напишкват повече,доста чсто ми е мокричък..
За коликите,ами имаме си,мрънка си бебчо..
За пъпчиците,има две три на личицето...
За подсичането,ами гънките между крачетата се подсякъл,мъча го със судокрем,дано да има ефект..
Аз отивам че имам гости,до утре...

# 70
Момичета нормално ли е моето бебче да не се буди вече 6 часа да яде?
Какво ли не му правя да го разбудя,но не става Cry

# 71
  • София
Момичета, я кажете, изплатиха ли ви парите за юни? На мен до сега ми правеха превод в края на месеца или първите дни на следващия, а вече мина доста време и нищо  newsm78

# 72
Здравейте и от мен!

От много време не съм се разписвала в темичката. Не мога да ви догоня.  Sunglasses

Аз родих на 28 юни Максим - 3576гр., 53см.

Родих си на термина по българските ни стандарти, иначе по тукашените разбирания /според това, какво показва първият видеозон/ термина ми беше 24-ти.

Два дни бях със силни и болезнени контракции и на сутринта на третия ден моето прекрасно човече дойде на бял свят.

Ето го и него:

Честито на всички юнски майки!
Да се радваме заедно на прекрасните си дечица!
 Hug

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 19:16 от mishelle

# 73
Fresh, днес и моите спат като невидели. Май е от дъжда и чистия въздух...  newsm78 Но не 6 часа, а 4. Пиши като се събуди

mishelle, честита ти най-голяма радост! Да ти е жив и здрав бебчо Максим и да ви прави мнооого щастливи.

Петенце, на мен ми ги изплатиха миналата седмица на два пъти (заради двата болнични)

# 74
  • София
Петя пак проблеми с НОИ- нещо във системата им и аз нямам за юни, болничният издаден от "Тина Киркова" скоро ще изтече и ще трябва да ми издадат нов от наблюдаващият ни микропедиатър. Въпрос за погачата - преди или след 40 дни се прави че съм забравила- май си спомням нещо след ??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт