Какво се носи в АГ Варна за раждането

• 6 014
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Дам, и аз да се запиша,,...купихме доста неща ,но не знам наведнъж ли се носят?Кое е небходимо в началото и кое после?Верно ли,първите дни след секцио и нормално раждане не давали да се слага белъо?

# 16
  • Варна
Аз носих 2 сака и нямаше проблем  - то само памперсите, лигнина, подложките и мокрите кърпи заеха единия. Чаршафите, дрехите за бебо може и мъжа ти на 3-я ден да ти ги донесе.
Сега като си спомня как ми донесоха бебо ...  #Crazy една сестра в коридора се спря пред стаята и извика "Номер 95?", аз излязох и тя ми го връчи повито в едни парцали...аз го преоблякох с дрехите, които носех и отидох в диференцирана стая...като се замисля сега парцалите останаха захвърлени в обикновената стая newsm78  Embarassed

# 17
  • Варна
Да,май ще е по добре...дрехите за мен,чаршафите,дрехите за бебооо да се донесат на 2ри ,3ти ден..Иначе трябва с 3 чанти да отида и после може и да не ги намеря ....т0о0о0о с техните луди изисквания...нз вече  Wink

# 18
Здравейте момичета! Аз днес напазарих от един магазин нещата за болницата/ за бебо/, момичетата от магазина ги знаеха списъците за всички болници и за АГ ми казаха да си взема- /2к-та пелени, 2бр. хавлии, 2бр. ританки, 2бр. камизолки, 2бр. жилетки, 2бр.бермутки, ръкавички, чорапки/. И до колкото разбрах искат и сапунче за къпане. Това разбрах ама както се очертава може и по-рано да ви дам по-прясна информация, защото ме гласят да раждам по-рано, по други причини. С риск да се отклоня от темата бихте ли ми казали д-р Г.Георгиев толкова добър ли е колкото го хвалят, че аз вече не мога да преценя.

# 19
  • Варна
При него съм ходила само веднъж и немога да споделя колко добър специалист е,но определено е много хвален и навсякъде чета добри отзиви за него(особено за нормално раждане)!Пиши кога влизаш ,за да стискаме палци..и на мен не ми остава много Praynig Аз ще те посъветвам да си вземеш и шапчици за бебче и одеалце(особено за след баня),а и сега ще става все по -студено.....за да му е топличко.Моят списък е по-дълъг,но винаги могат да ти донесат необходимото в последствие:) Важна е нагласатааа ти  и дано всичко да мине океу!:)

Общи условия

Активация на акаунт