Научете ме ...

• 22 617
  • 209
  •   1
Отговори
# 105
kiara No 2 съм  Blush
Утре се заемам с мекиците и палачинките..

# 106
  • В сърцето на живота!
Ааа,ще ме извиняваш,номер 3 си Whistling

# 107
От това което правих, бухтите имаха най-голям успех особено ако се яадат топли  Grinning

То ще се види кой е №2 и кой №3. Нали ще пускате снимки  Wink

Предполагам през поивните дни ще взема да се престраша с куфличките  Simple Smile Много ги хвалите и ми се иска да видя какво ще стане въпреки че от сега знам резултата  Grinning

# 108
  • София
Само на тестени изделия ли ще караме. Някоя и друга манджа няма ли има на лекциите.  Laughing

# 109
  • В сърцето на живота!
Само на тестени изделия ли ще караме. Някоя и друга манджа няма ли има на лекциите.  Laughing
Аз лично с манджите нямам проблем Party

# 110
Много добра идея дядо хаджия , давай първата рецепта  Mr. Green.

Нека първо си кажа какво съм правила и що годе мога да нагодя - картофена яхния (това ми е любимо), зеле, кюфтета (довечера сме на това), пилешка и зеленчукова супа.....

Ауууу, ми май е само това  Embarassed

Веднъж съм правила боб и леща, пълнени чушки и гюведже. Не станаха много ядливи, но не бяха и за изхвърляне. Май веднъж пекох и пиле  Thinking

# 111
  • В сърцето на живота!
Много добра идея дядо хаджия , давай първата рецепта  Mr. Green.

Нека първо си кажа какво съм правила и що годе мога да нагодя - картофена яхния (това ми е любимо), зеле, кюфтета (довечера сме на това), пилешка и зеленчукова супа.....

Ауууу, ми май е само това  Embarassed

Веднъж съм правила боб и леща, пълнени чушки и гюведже. Не станаха много ядливи, но не бяха и за изхвърляне. Май веднъж пекох и пиле  Thinking
А бе вие с какво се храните у дома Thinking Blush
Лещата пък е най лесната манджа Mr. Green Боба и той не е труден Grinning

# 112
Да докладвам-направих тази вечер Бърканата пица на Pety , стана точно като нейната снимка. Аз я направих с половин кубче мая, но сложих повече сол и добавих малко олио, а също и една подправка за пица на Котани. Фурната ми има функция за втасване-върти въздуха на 40 градуса, там държах тавата докато си приготвях плънката. Пекох 12-15 минути на функция Пица-220 градуса,  включва се допълнителен заден нагревател на фурната. Стана чудна, снимки няма, че веднага седнахме да ядем Joy. Аз я направих в тавата към фурната, стана дебела около 3-5 мм. Благодаря за рецептата Hug

# 113
  • София
...

Моля моля аз съм се цанил за слушател, а не за лектор.  Laughing

# 114
А бе вие с какво се храните у дома Thinking Blush
Лещата пък е най лесната манджа Mr. Green Боба и той не е труден Grinning

Миии, все се намира по нещо  Mr. Green

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 04:25 от kiara

# 115
Да докладвам-направих тази вечер Бърканата пица на Pety , стана точно като нейната снимка.

Знаех си аз че проблема е в мен.
Щеше да е хубаво да направий поне една снимка да видим и ние  Grinning

# 116
...

Моля моля аз съм се цанил за слушател, а не за лектор.  Laughing

Ееее, не така де  Sad
Или ти си за по-напредналите - само поправяш грешки. Не ти се занимава с начинаещи дето не знаят ляво от дясно  Grinning

Поне подметни нещо което обичаш и ти се струва лесно за правене а другите ще помагат с останалото.

Аз например много обичам постен гювеч  Grinning

# 117
Киара отиваш в готварската отчетната  и си харесваш ,нещо от там.После питай за рецептата. Simple Smile
Преди малко дадох рецепта за боб. Simple Smile

# 118
Дай за гювеч  Praynig или е много сложно?

Аз ако отида по другите теми ще си харесам ... всичко  Mr. Green
Идеята на тази тема е да е елементарно и лесно за начинаещи  Grinning Ако обаче не ви се пише за маджи, да се върнем на тестените изделия  Wink

# 119
Трябва да излизам ,погледни в моите рецепти има една за славянски гювеч. Simple Smile
По -късно ще ти пратя на лични за обикновен гювеч.

Общи условия

Активация на акаунт