ви!1 въпросче от мен, че вече почвам да се замислям, че нещо не е наред - на всички ли бебоците се обръщат сами без чужда помощ от корем на гръбче и обратно?
Нашата има още по-малко от седмица до навършване на 4ти месец и стига само до странично положение.И още 1 въпросче - всички ли захранване вече бебчовците?
ние не се обръщаме,снощи направи опит и само толкова,аз му помогнах да се обърне по гръб,и ние все още сме само до странично положение
даже вчера като го надихнах за ръчичките,и за първи път си задържа главата,а доколкото чета,повечето даже сами се изправят.ние сме на сокче от 3 дена,мисля към 5-6 месец да давам пюренца.
честита месечинка на Борис на napa
SZA
Не ти пожелавам изгрева-защото той е твърдe ярък за един живот,
Не ти пожелавам залеза-защото той е твърде блед за една любов,
Пожелавам ти Щастието и Истинската любов,защото с тях можеш да живееш от изгрева до залеза на един Живот
Някой да практикува излизане само с кенгуру? Ако да, споделете съвети, защото освен да домъкна Дебеланко до градинката зад блока и да седим на пейките, друго не се сещам

,не знам от зъбите ли,научи се така ли,но не ми слиза от ръцете,но проблема е че и в тях е крив и само реве,аз нищо не мога да свърша,не мога даже да ида до 00,оставя ли го започва един рев 
) много усмивки 

. Много се радвам, че ми беше притеснено вече (нали все ни плашат докторята).