МАРТенче щастливо се смее и с мама иска да играе и да пее!

• 14 099
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
ето и нашите отговори
    * Може да си държи главата изправена - да
    * Седи добре и стабилно (с чужда помощ) - да
    * Прави дъвкателни движения с уста - сега прави,но май е от болката във венците
    * Рожденото тегло се е удвоило - да
    * Показва засилен интерес към храната на възрастните (опитва се да си вземе) - проявява силен интересн,но още не посяга,той почти за нищо не посяга
    * Може да затвори устни около лъжичката - да
    * Губи рефлекса за избутване на храна с език (който досега го е предпазвал от ненавременно попадане на храна, като я е изплювало) - понякога избутва,понякога не  newsm78
    * След АМ изглежда все още гладен- НЕ,но ние имаме проблеми с яденето,пък от къде качва не занм  Laughing
    * Растат зъби - още не са пробили,но венците са много подути,където трябва да избие зъбче

аз си мислех,че като въведа морков,после мога да му дам картоф и морков  newsm78 и така,щом е въведено еднотоо
Любима и според мен са зъби  Peace
Халкидики и ние се стряскаме без да сме падали,не се тревожи
а като започвам с каша трябва ли пак по една две лъжички или може цяла порция  Thinking

# 211
Ух,и ние сме с Т 38,(мерена в дупето) значи 37.5. Confused И от следобяда ака редичко.Дадох ефералган и се обадих на педката,каза че може и зъби да са,ако няма друг болен.Да ама каката като я изпращах в неделя ми се видя топла,после свеки и мерила Т,имала-през ноща пък 38.6 и зачервено гърло!И от понеделник е на антибиотик,нищо чудно да и е лепнала нещо,утре сме при педката да каже. Praynig

Момичета,от два дни умуваме как да изглежда отвореното писмо до институциите по "случая Запряна Коледарова"(Горещо" на Венета).От днес писмото и петицията са вече факт!Който иска,може да я подпише!
Гласа ви се зачита само ако сте го потвърдили чрез отваряне на имейла си!

http://bgpetition.com/Zapriana/index.html

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 17:17 от БОДЛИВКА

# 212
БОДЛИВКА дано сте се разминали с вируса и да са зъбки Peace

аз сега едва приспах бебо, нервен е, може би от ваксината, приготвих една шамомила за всеки слу4ай  Confused

аз се 4удя как то4но се отразява недостига на желязо на бебоците, смисъл какви са признаците  newsm78 бебо спи преди всяко хранене поне по 30-40мин, някой път и пове4е, но ина4е е енерги4ен, смее се, рита... как да разбера дали му се вдига хемоглобина без да го дуп4ат за кръв  Thinking

Аз се подписах в петицията! Дано има наказани! Настръхвам като се мазисля!  Close

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 17:40 от беба

# 213
привет  Hug
Дано бебките на Любима и Бодливка са добре, да е само от зъбки  Peace Щото тоя вирус е отврат. Как ме тръшна мен от веднъж- с Т- 38. Добре, че на Борката му нямаше нищо.
Подписах петицията  Peace Дано се даде гласност на случая (въпреки,че се съмнявам - всичко ще си остане потулено) и да има справедливост  #Cussing out
За пюренцета: аз му схванах цаката на моя - явно харесва тиквичка и така може да хапваме по малко зеленчуково пюре. Днес му правих тиквичка с картофче и излапа няколко лъжици  Mr. Green Послеза награда си получи дозата плодово пюре, ама нали съм си магаре му давам морков с тиква  Mr. Green пак зеленчуци, ама го водят плодово пюре Mr. Green

# 214
На 23. 07 ще има протест пред клиниката на Мазнейкови, мъжа на починалата жена Христо моли който може да отиде! И аз подписах петицията!

# 215
  • София
Бодливка, мерси за линка!
В кашата на Фрисокрем се оказа, че има захар. Ето тук има съставките на всякакви каши , a това е за състава на пюретата .
За гризалките-  черешките ги имаме, но много им се ядосва, след 1-2 минути държане и лапане. Имаме и това , но и него след като го изтърве започва рев - че е дошъл края на света  ooooh!.
Много залагах на тази, но и тя не е спасение голямо! Най- обича дрехите или одеало да яде и аз й давам- какво да правя- мир да има!

# 216
И Любомира умира да си завира в устата одеало или нещо подобно  Laughing За да я навия да остане някъде за малко сама, й давам една тензухена пелена да си играе с нея. такава борба пада, не е истина  hahaha Така се научи и да се върти по корем  Grinning

# 217
аз нацяло ви изпуснах но се надявам скоро да наваксам!просто по цял ден не съм в нас и изобщо не ми остава време,но сега като си дойда в софия ако има среща някъде може да дойда най-накрая да се запознаем
  bouquet

# 218
Мамчета-софиянки, мъжа ми щепътува утре до София служебно, кажете ми как да стигне до автогарата? Peace

# 219
  • София
Здравейте пак от нас. Гледах прогнозата за времето и обявявам СОФИЙСКА СРЕЩА в събота, 18.07.2009 г., Западен парк, Централен вход.
Записвам: зелено човече

Мамчета-софиянки, мъжа ми щепътува утре до София служебно, кажете ми как да стигне до автогарата? Peace

От къде как да стигне до автогарата и до коя - Централна ли?

# 220
  • София
Откъде и до коя автогара да стигне? По принцип централната автогара е до Централна гара. Гледам и Зеленкото това пита.
В www.bgmaps.com има подробна карта на София. А ако нещо специално му трябва, кажи да го закараме човека да се не мъчи.

# 221
Уфф, извинявайте, от бързане не се уточних Embarassed....ами както си кара по магистралата, после нали идва Цариградско шосе и после накъде...?Да,Централната автогара Peace

# 222
  • София
Уфф, извинявайте, от бързане не се уточних Embarassed....ами както си кара по магистралата, после нали идва Цариградско шосе и после накъде...?Да,Централната автогара Peace

Тук ще оставя шофьорите да се изкажат по-хубаво, но зависи и от часа, че може да се прецени кой маршрут ще е по-малко задръстен.

Най-бабешкият маршрут, за който се сещам, е: по Цариградско си кара, кара чаааак до Софийския университет и там завива надясно по В. Левски. Почти веднага има светофар - направо. После е кръговото движение на паметника Левски, там трябва да продължи "направо" (пада се не първата "пресечка" за излизане от кръговото - тя е Я. Сакъзов, а втората). После пак почти веднага има светофар (на пресечката с Дондуков) - направо. Все още си се движи по В. Левски. Е, на следващия светофар излиза на Сливница - наляво и кара направо не знам колко точно светофара, ама си кара направо и при Лъвов мост завива надясно по Кн. М. Луиза. Кара мисля 1 светофар - направо и малко след него е Автогарата - Централна: лъскава сграда, която му се пада отдясно и е малко преди Централна Ж.П. Гара.

Извинявам се за идиотското описание, но аз само се возя  Embarassed Embarassed Embarassed

# 223
  • София
После продължава напред и леко вдясно покрай Софийския университет, после Паметника Левски и пак направо по бул. Левски. Слиза по нанадолнището на Левски (преди се казваше Волгоград) до Сточна гара и там на кръговото завива наляво към Лъвов мост. На самия Лъвов мост завива надясно по Мария Луиза и върви по нея докато се забие в автогарата и гарата.

# 224
Благодаря ви!!!  bouquet
Само че той ще пътува утре вечер, към полунощ ще е в София, така че ще отърве задръстванията Laughing

Общи условия

Активация на акаунт