ГРУБ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

• 102 739
  • 518
  •   1
Отговори
# 255
  • Kопенхаген

pasinet, да не би да имаш предвид масажиране на простатата?  Grinning

Не само, макар това да е масов пример.
Друго да речем тройка, ама  жена с двама мъже.  Whistling
В някаква степен са и по гнусливи от жените. ( нямам предвид някакви нечистопълности)

Аха да, на където се обърнеш все си запълнена  Laughing

Напористи и неспичащи се. Те такивА.

Форти, че какво му е нестандартнто на това  newsm78

# 256
Според мен е искал да ти намекне, че му е много дълъг просто. Я вържи 10 см, ако можеш  Simple Smile

# 257

Форти, че какво му е нестандартнто на това  newsm78

Що пък нестандартно? Мръснишкото не е задълже да бъде свързано с висене от лампата да речем. Laughing Има толкова варианти изключващи възлите и синките да речем. Знаеш. Едно копринено шалче върши чудеса в пъти и то без да връзваш с него/някого или нещо/. Wink

# 258
Копринените шалчета са романтика, не мръснишки секс.   Simple Smile

# 259

Сложна, нарочно избрана дума,
която не може да се сбърка с
неволни възклицания и охкане.
Когато се изрече, значи, че
някой е прекрачил границата и
трябва да спре.

Ти ми дай копринено шалче,
пък да видим дали ще е само
романтично. Питай Дейвид Карадайн...

# 260
  • Galaxy 13197853088
Мислиш да се душиш ли  Shocked

# 261
О, не. Но шалчето не е само романтика.

И аз си имам граници.

Тази игра не е за мен.

# 262
Копринените шалчета са романтика, не мръснишки секс.   Simple Smile

Laughing щом казваш така бъде, аз друго съм виждала, където романтиката е последна идея.   Whistling

Лабрадор, пишем за мръснишко, не за мазохизъм. Wink

# 263
  • Kопенхаген

Що пък нестандартно? Мръснишкото не е задълже да бъде свързано с висене от лампата да речем. Laughing Има толкова варианти изключващи възлите и синките да речем. Знаеш. Едно копринено шалче върши чудеса в пъти и то без да връзваш с него/някого или нещо/. Wink

Форти, моята представа за мръснишко се простира по далеч от  шалчета и перца...
Нека да е по хард, например белезници ама той да е вързания  Grinning и волна ти фантазия, но без болка това е за извратеняци.

Dona , някой не биха го сторили поради това да не се прекарат от към дължина   Grinning

# 264
Кое е по-извратено:

- шляпане на майтап, със средна величина болка

или

- подчинение без причиняване на болка, насериозно, тип "прави каквото каже господарката"

# 265
  • Galaxy 13197853088
аз не ги разбирам тея работи и затова питам ...

# 266
Белезниците са единственото нещо, което имаме от т.н "секс атрибути". Ползваме ги, да.
Но каквито и да е други играчки, стимуланти, лубриканти и вякакви анти - нямаме.

# 267
  • София
Какво е мръснишко? И за грубостта не разбрах - има ли или няма такова понятие в секса? Резюмирайте за начинаещите, моля!

Лаб, не минава заблудата, да знаеш! Mr. Green

# 268

аз друго съм виждала, където романтиката е последна идея.  Whistling

Ами опиши го, може да си променя мнението или да се окаже,че имаме различен поглед върху това що е то романтика.  Laughing

п.п. По скоро усещам, че с Мадам Дьо Помпадур имаме по сходно виждане по въпроса за мръснишкото. Simple Smile

Кое е по-извратено:

- шляпане на майтап, със средна величина болка

или

- подчинение без причиняване на болка, насериозно, тип "прави каквото каже господарката"
Нито едно от двете, ако е по взаимно съгласие. Степента на отдаденост всеки сами си решава до колко иска и може с даден партньор.
Мен лично шляпане на майтап в леко кръчмарски стил ми е било по неприятно, отколкото другото.Зависи от партньора.

# 269
Мадам, рекох, че белезниците са някак много познати - болката не влиза ясно е. Явно не пиша ясно. Инак мислим в една посока.

pasinet, сама се досещаш, че личното си е лично. Тройката не ми е мръснишко, а най-обикновена мини оргийка.

п.п. не хващайте за шалчето, то ми хрумна него дадох за пример ако "нямате" фантазия може и розови белезници с пухчета или пък най-обикновени. Но белезниците са ми скучен атрибут и много познат, широко разпространен, та затова.

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 19:32 от Fortune

Общи условия

Активация на акаунт