ГРУБ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

• 102 461
  • 518
  •   1
Отговори
# 75
Това бащата на детето ли е, тоя грубия?

# 76
  • София
Хм....къде е авторката...ИзнервИх се....

# 77
За смърт по време на секс - има едно извращение, което е душене на другия партньор с цел възбуда. Опасно е!
http://men.-spam082-/n/Erotichno-zadushavane.3250.html
Асфикция се казва.

Ето за секс извращенията - http://forum.all.bg/showflat.php?Cat=&Board=menandwomen& … mp;o=&fpart=1

# 78
  • ...на безопасно
Ей, момиче....отговори най-сетне, ако искаш адекватна помощ. Каква е тази грубост? Доминиращ с BDSM уклон ли е или просто "блъска като хамалин" ? Щото второто подлежи на оправяне, ама първото...хич.

# 79
  • Kопенхаген
Това смята ли се за грубост:

Дива езда на задна, партньорът е хванал партньорката си за косата държейки е максимално близо до себе си?

Периодично шляпване по дупето придружено с все дълбоки и силни тласъци?

Или партньорката обкрачила го и седнала върху лицето му, движейки таз яростно?

Grinning

# 80
Грубост е ако си сложи вампирски зъби и блестящ грим и те принуждава да правите тройка с участието на немска овчарка на име Джейкъб.

За това ли става въпрос?

# 81
  • Galaxy 13197853088
Мадам пита дали са груби сякаш ...
не, спокойно.

# 82
  • Kопенхаген
Мадам пита дали са груби сякаш ...
не, спокойно.

Не е лошо, от време на време двойката да се разнообразява с Hard Core изпълнения, действат особено освежаващо на сексуалната връзка  Grinning

Mamacita Bandida , да разграничаваме извращенията от груб секс. Това със содомията в някой краища на света се наказва със смърт дори.

# 83
Да, Мамасита тук бърка двата щата. Това с кучето не грубост а...да не казвам какво Naughty

# 84
  • Варна
Темата е пусната преди три години. Не знам какъв отговор искате от авторката й. Явно играта там доста е загрубяла Mr. Green

# 85
този въпрос ме вълнува и тъй като се чудех къде да намеря някаква информация написах в Гугъла и случайно попаднах на темата...
много ми се иска, ако е възможно повече мъже да ми отговорят, като ще ги помоля искрено да ми кажат причините, поради които може един мъж да е груб с една жена в леглото - е, да, тва е тъпо, тъй като форума си е чисто женски! ooooh! Laughing полудях... Crazy ами, дами, моля ви споделете опит или питайте мъжете си, или просто ми дайде идея къде да попитам... на сексолог ли да ходя, какво да правя... ooooh!
наистина съм притеснена и искам да знам, досега не съм попадала на такъв случай и не знам какво да мисля... честно казано понякога се ужасявам от човека и се питам на какво ли е способен, не се чувствам спокойна с него и мисля, че няма и да успея да се отпусна, ако продължава така...
говорих с него, казах му, помолих го да е по-внимателен и се съобрази, но за кратко, после пак си продължи по неговия си начин... не мога така, а не ми се ще точно пък секса да е причина за раздяла... Sad
Богиня, те на тая потребителка сега отговарят Wink

# 86
  • София
Аз чакам повече подробности от половинката на грубиянина!
Защото не знам какво е грубо според нейните критерии.

# 87
  • Kопенхаген
Абе кой ти гледа дати, важно е сеир да има  Grinning

# 88
Е, как да нямат значение датите? Първата едва ли ще види и ще отговори, но ми се струва, че сега всички чакат margo19, която се страхува от мъжа си, от секса с него по-точно. Аз също чакам, но резултатите от изпитите на 7-ми клас, та докато чакам.... Mr. Green

# 89
Аз също чакам, но резултатите от изпитите на 7-ми клас, та докато чакам.... Mr. Green
Joy JoyИ аз!

Общи условия

Активация на акаунт