ГРУБ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

• 102 711
  • 518
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
И тях съм ги тествала. Вярно е Mr. Green

# 211
Аз съм изпробвала няколко Лъва и ми се струва, че ги познавам добре. Най-добри впечатления по тънката част имам от Овните, а пък Водолей направо ме посипва със звезден прах (артистични, креативни, с въображение, луди, нестандартни, абе кеф голям), животът с подобен индивид е толкова цветен, че някои дребни неудобства бързо се преглъщат.
Някой попита за мъж Везни - само един екземпляр познавам, но ми скри шапката от романтизъм, старата школа, красота на образа и подобието, красота на взаимоотношенията.  Peace

# 212
  • Galaxy 13197853088
моля администратор да преименува темата на "Да си премерим зодиите" ...

# 213
Остана ли някоя неанализирана зодия? Рак, Риби, Дева?
Девата не знам, ама Рака и Рибите са скучни.Във всичко, не само в леглото.... Laughing
.

Леле КРАСИ така и така темата е станала "Звездите ми го говорят..." да взема да те цаня за пиар пред  съпружието, да го убедиш някак каква съм скучна и хрисима , че не вдева тозЪ човек толкова години все ми говори, че съм луда за връзване. Ще се прежалиш , м? Далаверата за теб на лични ще уточним. Не аз другото щот съм Риби поне по зодия да го залъжа малко от малко.

# 214
Някой попита за мъж Везни - само един екземпляр познавам, но ми скри шапката от романтизъм, старата школа, красота на образа и подобието, красота на взаимоотношенията.  Peace

Thinking Мда, и аз така разбрах... Скука...

(Една много близка приятелка се загаджва в момента с един тип Везни - само като ми разказва, и ми доскучава... Разпитвам, защото се притеснявам за нея - за мен прекаления романтизъм е по-скоро компенсация на чисто сексуални дефицити...)

# 215
Нещо не ги възприемам романтичните мъже....или някакви лигавщини подобни...
Ако ще се действа, да се действа...)

# 216

Thinking Мда, и аз така разбрах... Скука...

(Една много близка приятелка се загаджва в момента с един тип Везни - само като ми разказва, и ми доскучава... Разпитвам, защото се притеснявам за нея - за мен прекаления романтизъм е по-скоро компенсация на чисто сексуални дефити...)

О, да какъв мъж е ако вечер не ти каже "гАси лампата и го ла..". Друго си е, да. Запознай я таз приятелка с героя от темата, че да не се притесняваш за момичето.

# 217
Нещо не ги възприемам романтичните мъже....или някакви лигавщини подобни...
Ако ще се действа, да се действа...)

О, да определено романтичните мъже не са подходящи за всички жени. Иска се самочувствие, че жената заслужава всички жестове на мъжа. Именно мъже са ми споделяли, че в подобна ситуация някои жени са пълни дървета - нито знаят как да реагират, нито могат да бъдат обект на възхищение.
А и лигавщини аз досега не съм получавала от мъж. Тяхната роматика е по мъжки и много по готина от нашите женски лиготини.Дано да ти се случи някога!

# 218
Зависи какво се разбира под романтика. Ако са разни червени балони и плюшени сърца - мола ве!

# 219
О, да какъв мъж е ако вечер не ти каже "гАси лампата и го ла..".

Светът не е черно-бял, има много други цветове, а за нюанси да не говорим. Всеки опит да се уязви друг участник в диалога посредством реплики от сорта

Дано да ти се случи някога!
показват само ... желанието на човек да убеди сам себе си  Wink

# 220
caffeine, самочувствие имам достатъчно, но в едно 90% БГ мъжете са пълни дървета в жестовете, ухажването и романтиката. )))
Отделно, че много малко могат да си позволят едно класическо, романтично ухажване. ) За това се иска и акъл, и финанси.
Така че да, лигавщини, и подаръчета от по 5лв от кварталния супер за мен не са романтика. Или че се сетил да подари плюшено сърце за Св.Валентин.

# 221
Е това вече е друго нещо. Аз също не говоря за балончета и плюшени играчки. Защо изобщо допусна, че това имам предвид. Това е за момичета на 12-15г. И да ти кажа, много е хубаво на тази възраст да ти подаряват подобни неща - момиченцата се нуждаят от внимание и жестове, че са харесвани.

За зрели жени като нас се искат повечко пари, съгласна съм. Но става и с акъл само понякога. И на 30 имаме нужда да ни показват, че сме харесвани, нали? Пък и на 60 е хубаво пак някой да ти покаже, че си го развълнувала. Дори и само заради идеята.

Мъжете много често действат като огледало на поведението на жената. Държат се така както тя очаква за да получат своето. Затова според мен мъжете са много по-романтични от нас, но не винаги показват тази своя страна, защото рискуват да ги цапардосат с мокрия парцал с надпис "скука".

Реагирам по-остро на темата, а не лично към някой от дискутиращите. Не го приемай лично BirdsFlu, ти сложи етикет "скука" на романтичните мъже, а можеше да уточниш че на теб ти е скучно с такива. Животът е шарен, както правилно си отбелязала.  Peace

# 222
Остана ли някоя неанализирана зодия? Рак, Риби, Дева?
Девата не знам, ама Рака и Рибите са скучни.Във всичко, не само в леглото.... Laughing
.

Леле КРАСИ така и така темата е станала "Звездите ми го говорят..." да взема да те цаня за пиар пред  съпружието, да го убедиш някак каква съм скучна и хрисима , че не вдева тозЪ човек толкова години все ми говори, че съм луда за връзване. Ще се прежалиш , м? Далаверата за теб на лични ще уточним. Не аз другото щот съм Риби поне по зодия да го залъжа малко от малко.
Ама , Форчън, аз за мъже говоря.....   Laughing   с жени Рак и Риби не съм била и не съм си лягала.
А между мъже и жени от една зодия-Балкан разлика.

Мъжката романтичност няма много общо с женската и с.....лиготии. 

# 223
Бий ме,бий ме и ме наричай кучка Joy
Грубост е да ти насини окото,да ти извади зъб.Останалото не е грубост.Някои мъже са по темпераментни.Но аз бих се замислила как така от зайче става тигър Thinking

# 224
  • София
Бий ме,бий ме и ме наричай кучка Joy
Грубост е да ти насини окото,да ти извади зъб.Останалото не е грубост.
Интересно виждане по въпроса.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт