ГРУБ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

• 102 699
  • 518
  •   1
Отговори
# 270
гледам приключихте със зодиите
и подхванахте да си споделяте разни мръсотийки hahaha Joy
разказахте й играта на тая тема... Laughing Crazy #Crazy newsm78

# 271
Е, ти съмняваш ли се?! Joy Тук, ако не се "изтъкнем" къде другаде.... Laughing Това все пак е бг-мамма и не е хубаво да се изневерява на традициите. Wink

# 272
  • София
Да не би да очаквате някой, който наистина разбира от връзване (което не включва пухени белезници!) и знае колко да ви стегне "шалчето", ще дойде тук да ви обучава? Да не говорим, че извратено и мръснишко са субективни категории... Много интересно, подкачате разни теми, но някак свенливо - хем сърби, хем боли. 

Тази тема в БГ-маммата няма как да се развие! Ще се похвалим с пухените белезници, ходенето без бельо и простатния масаж, и темата е изчерпана. Толкова страници за тая проза....

# 273
  • Kопенхаген
Мадам, рекох, че белезниците са някак много познати - болката не влиза ясно е. Явно не пиша ясно. Инак мислим в една посока.

pasinet, сама се досещаш, че личното си е лично. Тройката не ми е мръснишко, а най-обикновена мини оргийка.

п.п. не хващайте за шалчето, то ми хрумна него дадох за пример ако "нямате" фантазия може и розови белезници с пухчета или пък най-обикновени. Но белезниците са ми скучен атрибут и много познат, широко разпространен, та затова.

Форти, ти стави другото, ами за целта е необходима и специална спалня в ретро стил, че на сегашните няма къде да закачиш ни белезници ни шалчета  Grinning Та в този ред на мисли става дълга и широка  Grinning

# 274
М, легло тип русенско е екстра.

# 275
  • Kопенхаген
Да, тъкмо няма да умаляват и изтръпват ръцете  Grinning

# 276
Да, тъкмо няма да умаляват и изтръпват ръцете  Grinning

Ще си кръвоснабден т.е. оросен навсякъде. Grinning

Ивонска да ти рЪкоплещЯ ли или... Flutter

# 277
  • Варна
Някой попита за мъж Везни - само един екземпляр познавам, но ми скри шапката от романтизъм, старата школа, красота на образа и подобието, красота на взаимоотношенията.  Peace

Thinking Мда, и аз така разбрах... Скука...

(Една много близка приятелка се загаджва в момента с един тип Везни - само като ми разказва, и ми доскучава... Разпитвам, защото се притеснявам за нея - за мен прекаления романтизъм е по-скоро компенсация на чисто сексуални дефицити...)

Ако не е късно, да се включа с мнение - по-скоро добре затвърдено, отколкото скромно. Везните ги предпочитам дори пред скорпионите по отношение на крайния резултат. Везните досадно стигат до леглото, но след това нямат равни. При скорпионите е обратното.

# 278
Какво е това русенско легло?

# 279
Правят го в РусИ и е русо.
п.п.Верно а много удачно за БДСМ Mr. Green

# 280
  • Kопенхаген
Какво е това русенско легло?

Кафе   hahaha hahaha

ЕТО

# 281
О, виждала съм такива, но не знаех че са от РусИ.  Joy

Много уважавам българската Виена, наречена Русе обаче си представям сега русенски БДСМ....Как са строги и издават заповеди на мЬеко ми е въпроса? Няма да е достоверно някак си  Joy

Peace

# 282
Е как как?!?

-Въх..ша ма ибйе!
-Ммм..нидьей ма лашка тъй в ъгъла!.
-Само ш'та замоля..семито извън! Naughty
-Ш'ма повтаряш ильи да са угащвам?

# 283

Е как как?!?

-Въх..ша ма ибйе!
-Ммм..нидьей ма лашка тъй в ъгъла!.
-Само ш'та замоля..семито извън! Naughty
-Ш'ма повтаряш ильи 'а са угащвам?

# 284
Да ви осведомя, че в РусИ не правят легла, а никога не са правили, излъгали са ви! За говора ако се консултирате с лингвист, ще установите, че изговорът в този край се нарича ТВЪРД! Меко е да казваш на млякото - млеко

Общи условия

Активация на акаунт