ГРУБ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

• 102 687
  • 518
  •   1
Отговори
# 300
–Гаси тока и го лапай!–дали звучи грубо? Thinking

# 301
Зависи, ако четеш на глас може и да ти звучи, иначе - не Wink

# 302
Японският бондидж е възникнал първо като част от самурайското изкуство. По съвместимост се използва за Kink:) още се преподава в оригиналната си форма в някои бойни школи, ама е доста вероятно наученото да се ползва за не-бойни цели.

Кратка разходка из Япония показва, че връзването на всичко е неизменна част дори от модерния живот- като се почне от дрехите и се стигне до кутии за храна.

Имайки предвид, че японското връзване залага на позиции на крайниците, в които човек е безсилен, както и други методи за ограничаване на движението, със сигурност някой щеше да се сети за еротичния потенциал на тази безпомощност.

# 303
 За мен грубост по време на секс е да усетя че аз правя любов, а той просто си чука
Не знам как обаче се усеща и е гадно

# 304
–Гаси тока и го лапай!–дали звучи грубо? Thinking
звучи секси  Mr. Green

аз нямам против грубостите в секса Crazy

# 305
Да, секси е. Само не разбирам защо трябва да се гаси тока. Това е по-грубата част.
Да не я гледа ли... Rolling Eyes

# 306
Ох,това ако ми го каже,сигурно ще се смея половин час-гаси тока и го лапай...

# 307
Да, секси е. Само не разбирам защо трябва да се гаси тока. Това е по-грубата част.
Да не я гледа ли... Rolling Eyes
Как за какво за икономия на ел.  енергия   Laughing а и майсторите бачкат на тъмно  Whistling освен това лафа-"Ще ни светиш ли ?" тука е елиминиран  Wink Whistling

# 308
Ох,това ако ми го каже,сигурно ще се смея половин час-гаси тока и го лапай...

Ох, сега се сетих един виц. Но като го разкажа -така, не мога много добре Simple Smile

Един полицай отива една сутрин на работа чисто гол.
Колегите му шокирани го питат :"Абе Пешо, защо си гол?|"
Той отговоря "Мани не питай, до преди малко бях на един купон. По едно време всички се съблекохме голи, домакинът загаси лампите и каза: "Айде сега на работа".
И аз дойдох Rolling Eyes

# 309
На светло на тъмно, важно е "работа" да се върши  Mr. Green а и честно казано аз бих приела "гаси тока" като закачка. Както тая песен "Гаси тока, гаси, че си ляяяягамммм Laughing"

# 310
Ох, сега се сетих един виц. Но като го разкажа -така, не мога много добре Simple Smile

Един полицай отива една сутрин на работа чисто гол.
Колегите му шокирани го питат :"Абе Пешо, защо си гол?|"
Той отговоря "Мани не питай, до преди малко бях на един купон. По едно време всички се съблекохме голи, домакинът загаси лампите и каза: "Айде сега на работа".
И аз дойдох Rolling Eyes

smile3532

# 311
  • Kопенхаген
Вие пък какво се превъзнасяте на този изтъркан лаф, че той е от на баба ми времето  Grinning

# 312
На светло на тъмно, важно е "работа" да се върши  Mr. Green а и честно казано аз бих приела "гаси тока" като закачка. Както тая песен "Гаси тока, гаси, че си ляяяягамммм Laughing"
То тая закачка има и продължение-."..гаси тока няма да избягам и да видиш к'во ше ти се случи.."  Wink Laughing

# 313
Вие пък какво се превъзнасяте на този изтъркан лаф, че той е от на баба ми времето  Grinning
И тогава са гасили газеника за икономия на гориво  Laughing обаче си е имало и секс  Whistling може и груб  Laughing Laughing

# 314
  • Kопенхаген
И тогава са гасили газеника за икономия на гориво  Laughing обаче си е имало и секс  Whistling може и груб  Laughing Laughing
Джили, то пък това на тъмно не го разбирам, да се дзверя аз 1 час къде му е оная работа или да я търся пипнешком  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт