ГРУБ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

• 102 693
  • 518
  •   1
Отговори
# 315
Е за това първо лапаш па после гасиш лампата  Mr. Green Embarassed трябва да е нощна лампа  Joy

# 316
  • Tам през Атлантическия океан

Джили, то пък това на тъмно не го разбирам, да се дзверя аз 1 час къде му е оная работа или да я търся пипнешком  Grinning

Мен инстинкта ми ме води  , грешка нямам  Mr. Green

# 317
  • Насред хаоса
Бе то инстинкт, инстинкт, ама ако в тъмното вземе, та набара вибратора и мъжото чуе, че нещо става, ма той не участва, след първоначалното чудене и възмущение верно ще има груб сексобой ...  Whistling

# 318
  • Tам през Атлантическия океан
Е на колко години стана че ще се объркаш  Laughing
Не се излагай  Whistling

Hug

# 319
  • Kопенхаген
Що бе в тъмното става и с надушване...

# 320
Добре, че нямам тоя късмет ooooh!

# 321
Джили, то пък това на тъмно не го разбирам, да се дзверя аз 1 час къде му е оная работа или да я търся пипнешком  Grinning
толкова ли му е малък?   Laughing Или не знаеш къде е?  Laughing

# 322
Да не би мадам,да има слабост към скунксове? Thinking  bouquet

# 323
  • Kопенхаген
толкова ли му е малък?   Laughing Или не знаеш къде е?  Laughing

Явно не си ме чела в разгорещените теми... В това отношение мога само да предизвиквам завист... А тъмното го оставям на крайно свенливите  hahaha

Да не би мадам,да има слабост към скунксове? Thinking  bouquet

В нашия случай аромата е от парфюм, виж за твоя не знам  Laughing  Hug

# 324
А от парфюма не ти ли се променя вкуса? И каква му е причината да си парфюмира интимните части Rolling Eyes

# 325
Има ли такива които си парфюмират интимните части? Това е много странно, селско и смешно. Confused
Един здрав човек мирише хубаво, нужно е само да се къпе често и редовно, особенно сего в жегите. Наистина би било нелепо да де парфюмират "топки" с парфюм, предназнначен за други части на тялото.  Rolling Eyes
Един хубав душ гел - интимни гелове има най-различни които миришат достатъчно свежо, хубаво марково, незапарващо бельо и с удоволствие ще си пъхна муцунката там.  
Но да се прикрива лоша миризма от нечистоплътност или  болести с парфюм, представаям си каква отврат би било Sick

# 326

В нашия случай аромата е от парфюм, виж за твоя не знам  Laughing  Hug
Ами Мадам,уточнявайте ги тез подробности..Човек ще реши,че така си мирише вашто миУо..

п.п.Аз не разчитам да ме надушват.Достатъчно забележим съм.  bouquet

# 327
Поясни де - прекалено си красив или какво, да не би да светиш в тъмното?

# 328
  • Kопенхаген
Последните трима оставят впечатление, че са паднали от Марс... 

Шанти, според моя гинеколог използването на всякакви интимни гелове е вредно за вагиналното здраве, та колкото по маркови толкова по опасни.
За целта има специални измиващи средства, които се купуват от само и единствено от аптеките.

А относно разсъжденията ти за използването на парфюм, къде и как оставям без коментар. Предполагам, че ти е също толкова селско да видиш бръснати топки  Grinning

# 329
Последните трима оставят впечатление, че са паднали от Марс...  

Шанти, според моя гинеколог използването на всякакви интимни гелове е вредно за вагиналното здраве, та колкото по маркови толкова по опасни.
За целта има специални измиващи средства, които се купуват от само и единствено от аптеките.

А относно разсъжденията ти за използването на парфюм, къде и как оставям без коментар. Предполагам, че ти е също толкова селско да видиш бръснати топки  Grinning

Eми точно де, това имах предвид - измиващи интимни гелове, душ гелове за интимна хигиена със съответното PH, какда го напиша по-точно. Има ги и в аптеките и в хипермаркетите..
И да, продължавам да смятам, че с селско и абсолютно ненужно, един мъж излизайки навън, да се напарфюмира с новия си Армани на вратлето, по деколтето и т.н, и после щрак да си пръсне топките. Моля те Stop

Общи условия

Активация на акаунт