ГРУБ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

• 102 675
  • 518
  •   1
Отговори
# 330
  • Kопенхаген
Ай сега, топките си ги парфюмира само за мен, нещо като аромавъздействие, афродизиак... ако щеш и фетиш  Grinning

# 331
Интересно тогава къде се парфюмираш ти Simple Smile

# 332
  • Sofia
Гледам я тази тема, гледам я и не смея да пиша в нея...

# 333
  • Kопенхаген

Горгона, сакън нИдей, то това тема като тема ли е  Laughing

acer , ей такива безполови са ми под съмнение  Grinning

# 334
Ами за грубостта в секса беше. Но беше. Laughing  Сега сме на щанда за парфюмите. Wink
Айде някоя да каже - някаква грубост не ви ли се случи последните дни. Mr. Green

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 17:31 от $hantalche

# 335

Горгона, сакън нИдей, то това тема като тема ли е  Laughing

acer , ей такива безполови са ми под съмнение  Grinning

Съмнявай се, имаш право  Grinning избягваш отговора, тайна ли е?

# 336
Интересно кога ще стигнем до хигиената и раждането.

# 337
Вие пък какво се превъзнасяте на този изтъркан лаф, че той е от на баба ми времето  Grinning
И тогава са гасили газеника за икономия на гориво  Laughing обаче си е имало и секс  Whistling може и груб  Laughing Laughing
Джили, то пък това на тъмно не го разбирам, да се дзверя аз 1 час къде му е оная работа или да я търся пипнешком  Grinning
Laughing Айде с'я  нема да играете на сляпа баба та цял час  Laughing мнооо бързо ше има ориентир и то без навигация и светене  Wink

# 338
  • Sofia

Айде някоя да каже - някаква грубост не ви ли се случи последните дни. Mr. Green

Устните са ми в рани от целуване, повръща ми се само като чуя думата секс....

# 339
$hantalche, имаш предвид секс със каска и вдлъбнатини в стената над таблата на леглото или дирите от нокти по нощното шкафче   WhistlingLaughing

# 340

Устните са ми в рани от целуване, повръща ми се само като чуя думата секс....
Ами то си има хапчета против повръщане  Peace а щом има рани- значи без целуване  направо по същество  Whistling

# 341
Мистър Грисъм, защо точно това розовко използвахте,м? Laughing
Ми не знам какво имам предвид,  да кажат, някоя ако е купувала бири, копала е нива, нещо такова извратено  Joy

# 342
$hantalche, т'ва е цикла , а т'ва е ОзоФко Wink ама и двете стават за груб секс-имам впредвид късане на бИльо   Laughing А циклата съм и фен  Wink Гили -МАДЖЕНТАТА  Laughing

# 343
Поясни де - прекалено си красив или какво, да не би да светиш в тъмното?
И двете bowuu

# 344
А като са парфюмирани топките не ви ли горчи бе  Laughing или то парфюма е за сгъвките на краката  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт