ГРУБ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

• 102 564
  • 518
  •   1
Отговори
# 405
BirdsFlu, отговарям ти конкретно за този случай на "засичане". )
Отивах да си сменям гумите и в сервиза ТВто беше пуснато съответно на такъв канал. Да, загледах се, защото такова чудо не бях виждала, с противогази на главите. )

# 406
  • При децата ми
Да ви споделя вчера какво разбрах, още се смея Laughing
Говориме си с една приятелка за секс и тя ми разказва нещо, което не знам дали ви се е случвало. Нейна позната прави секс с гадже и както си се....във всякакви пози, изведнъж тоя пич  я свлича на пода в кухнята и започват там. Дотук нищо необичайно, но по едно време я обръща на задна и я кара да си пъхне главата в пералнята и така да я помпа ooooh! Сега, това...как ви се струва WhistlingThinking

Joy Joy Едвам се сдържам да не се разсмея силно, че съм на работа! Сега като се сетя и с дни наред ще се смея!
BirdsFlu, отговарям ти конкретно за този случай на "засичане". )
Отивах да си сменям гумите и в сервиза ТВто беше пуснато съответно на такъв канал. Да, загледах се, защото такова чудо не бях виждала, с противогази на главите. )
Mirama, това в коя част на денонощието? Rolling Eyes

# 407
Hrispa76, ами по обяд беше. )))) но сега с платените цифрови ТВ, си ги има по всяко време. )))

# 408
  • Galaxy 13197853088
Как така с противогаз на главите?
Това е повече от смешно.

# 409
Как така с противогаз на главите?
Това е повече от смешно.

Е как, ей така. ))) И аз бях впечатлена. )
Обаче монтьорите бързо смениха канала...)

# 410
Да не би да са били латексови противогази?
http://www.blingdomofgod.com/30046_1_468.jpg
http://farm7.staticflickr.com/6167/6185722143_c6c0289cf7.jpg
http://i693.photobucket.com/albums/vv298/latexbound03/000a051Bw98.jpg
http://craphound.com/images/urinalmask.jpg

Винаги съм се чудела какво точно правят с тези маски, какви игри играят и за какво иде реч.

# 411
caffeine, ами честно казано, не знам....може и такива да са били. Абе изглеждаха си като противогази. ) Не съм се заглеждала подробно.
Има си фетиши към латекс и всякакви подобни латексови щуротии. Сигурно от там идва и идеята да си наденат противогаз на главата...)

# 412
  • Galaxy 13197853088
Тази последната е много тарикатска.
Ако не гълта, ще да се удави накрая.

# 413
Абе мислех форума за по-отворен откъм обща култура на половите извращения.

Това на снимките не са противогази, а маски за еротична асфикция- с помоща на тези маски партньорът ти дава да дишаш, когато той реши. Опасна игра.

Ниските нива на кислород променят възприятието, а според някои хора усещането за задушаване водело до по-силни оргазми.

# 414
Като си се знам каква съм разсеяна въобще асфикцията не ми е еротична мечта. Заради едното еб простете секс да рискувам жУвота на половинката  Stop

# 415

Хаха, е явно сме с бедна обща култура в сексуалните извращения. ) Или поне аз де. )
Това за мен са откачени изпълнения...и определено ми намирисва на хора с проблеми в сексуалността...та си търсят нещо друго.

# 416
Незнам за сексуалните извращения, но тази тема се извращава все повече Sick

# 417
Ми то грубоста си е вид извращение така, че нормално да се извращава темата  Whistling Whistling

# 418

Ох, на мен маски (с изключение на маската на Зоро) никога не са ми били еротични. А пък ако някой ме хване за гушата да ме души ще го убия на секундата  Joy
А какво правят като се обличат в латексови балони и тялото се обезформя? Каква е идеята на тези балони? И какво изобщо ги кефи в латекса? Обичат допира до тази материя или какво?
Светни ме, моля защото няма да седна да чета за това специално.  Peace

# 419
  • някъде
стига бе,хора,те изглеждат страшни .../тука да се чете онзи емотикон,наврян под стола/

Общи условия

Активация на акаунт