ГРУБ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС

• 102 514
  • 518
  •   1
Отговори
# 420
Абе мислех форума за по-отворен откъм обща култура на половите извращения.

Ох, на мен маски (с изключение на маската на Зоро) никога не са ми били еротични. А пък ако някой ме хване за гушата да ме души ще го убия на секундата  Joy
А какво правят като се обличат в латексови балони и тялото се обезформя? Каква е идеята на тези балони? И какво изобщо ги кефи в латекса? Обичат допира до тази материя или какво?
Светни ме, моля защото няма да седна да чета за това специално.  Peace

Хората по природа са любопитни създания, които обичат да използват сетивата си. Поставени в опитомена обстановка, те търсят интересна стимулация. Латексът заменя нещо, което са загубили.

От друга страна маската наистина е еротична- какво по-интересно от това да се слееш сексуално не с човек, а с мистерия...

По отношение на асфикцията- нямам опит от първа или втора ръка, само от разните музеи на секса и литературата по въпроса.

# 421
- какво по-интересно от това да се слееш сексуално не с човек, а с мистерия...

Тук да ти кажа, съм напълно съгласна  Peace Whistling

# 422
  • Galaxy 13197853088
хммм

# 423
Аз пък искам да е груб почти през цялото време , не знам заради ражденето преди 2г.или затова че сме доста време заедно вече , ми се иска да е аха малко по груб...проблема идва , че като започне да е груб и
Скрит текст:
свършва бързо , затова често си оставам с желанието за дързак мъж

# 424
Само не разбирам, раждането какво общо има с желанието за по-груб секс? newsm78

# 425
Само не разбирам, раждането какво общо има с желанието за по-груб секс? newsm78

Нищо. Някои жени след раждането си променят сексуалните щения и желания. Като някакъв преломен момент, но някои само. Други си остават същите - разни хора, разни идеали.

# 426
Да Peace по-точно след раждането ми се промени усещането към секса , това на много малко жени се случва

# 427
  • Бургас
А оргазмът? По-интензивен ли е? Кобилкина при Слави наскоро спомена, че след раждането започват най-силните маточни оргазми, изобщо едва ли не - същинският сексуален живот.  Crazy  Thinking

# 428
А оргазмът? По-интензивен ли е? Кобилкина при Слави наскоро спомена, че след раждането започват най-силните маточни оргазми, изобщо едва ли не - същинският сексуален живот.  Crazy  Thinking

Вичко е индивидуално , както можеш и сама да се досетиш. Но и при мен имаше промяна - раждането  променя организма и понякога в резултат на това и мисленето ни се променя. Всичко иде от главата, а после и от партньора. Grinning

# 429
А оргазмът? По-интензивен ли е? Кобилкина при Слави наскоро спомена, че след раждането започват най-силните маточни оргазми, изобщо едва ли не - същинският сексуален живот.  Crazy  Thinking

Вичко е индивидуално , както можеш и сама да се досетиш. Но и при мен имаше промяна - раждането  променя организма и понякога в резултат на това и мисленето ни се променя. Всичко иде от главата, а после и от партньора. Grinning
Peace точно казано
Аз примерно започнах да искам мъжо да е груб , докато преди да забременея да е нежен , вече не ми стигат малките ласки , ами съм станала алчна Mr. Green някой им става по-хубаво , други загубват желание за секс

# 430
  • Kопенхаген

Вичко е индивидуално , както можеш и сама да се досетиш. Но и при мен имаше промяна - раждането  променя организма и понякога в резултат на това и мисленето ни се променя. Всичко иде от главата, а после и от партньора. Grinning

Аз не откривам промяна в силата и броя им, преди и след раждането, може би колкото са повече толкова ми е по хубаво  Grinning

# 431
  • При децата ми
Да Peace по-точно след раждането ми се промени усещането към секса , това на много малко жени се случва

При мен също имаше съществена промяна. Много повече ми се иска от преди. Crazy Blush

# 432

При мен също имаше съществена промяна. Много повече ми се иска от преди. Crazy Blush

Именно!

Скрит текст:
а аз съм раждала 2 пъти  Crazy Whistling...Представьте себе... Joy Joy Joy

# 433
Що не родите по още 2-3 пъти тогава newsm78, така да видите какво ще стане Laughing

# 434
  • Galaxy 13197853088
Сега разбирате ли защо циганките раждат по много ...

Общи условия

Активация на акаунт