Малкото ЯНУАРЧЕ бързичко расте - вече носи гащи, бански на море

• 12 745
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Мопсиии, добре дошла в отбора, душко  Hug Както ми казаха в болницата красивите жени раждат девойки  Flutter Crazy  

Ним, идвам да живея у вас..................няма не искам.................докато не ти свърши бирата или не дойде зимата, не мърдам Simple Smile

Ти да не мислиш, че има бирена фабрика до тях  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ти трай, щото ей сега те нападнаха мъжките майки. Аз явно някога съм 'фащала око. Wink

# 241
Здравейте мацки. Аз се позагубих напоследък, но от ремонти не мога да си вдигна главата. След уикенд, посветен на тапетите, сега едва си използвам ръцете и краката  Crazy ЕСтествено Веско и Цеци не ги интересува, че мамка им е изморена и си изискват своето и така време за форум почти не остава.
Честито на бъдещите студентки - Ели, Лилянчо пожелавам ви само шестици в студентските книжки и в живота   bouquet
Ноем честит взет изпит и на теб и ... наздраве  Mr. Green
Мопси ха честита ти щерка - аз верно съм с двама сина, ама пък хубави  Mr. Green На майка си са се метнали  Flutter И вземи по редовно да се отчиташ - как сте, Софи колко е пораснала, как е в новата къща?
Нимско екстра е у вас, а си ми и наблизо  Whistling И аз бая врънках за такъв басейн, ама ме отрязаха, че това са ни корнизите за две стаи  Sad

# 242
Здравейте, днес заведох Айя на кино (Ледена епоха),но не издържа да изгледа целия филм. Изяде си пуканките и каза,4е иска да си ходим Simple Smile

# 243
  • София, Лагера
Сту хубави, ама не слушат бееееееее  Laughing

Недей така изнася инфо, че Ноеми като чуе лошо момче и пали колата Laughing Laughing Laughing
Стилянооооу   #2gunfire Mr. Green

Мопси, честита ти мома!  Hug

Нимско, завидЕх, почти неблегородно!  Mr. Green

# 244
  • София
Здравейте, днес заведох Айя на кино (Ледена епоха),но не издържа да изгледа целия филм. Изяде си пуканките и каза,4е иска да си ходим Simple Smile

Малко пуканки си взела на детето!  Joy

Мопс, липсваш!  Hug Честита щерка - лесно и навреме да дойде!  Praynig

Ноем, орисвам те аз, ма ти и на техническата част наблягай, че каталясах!  Mr. Green Стига с тея изпити, лоши момчета и служебни ангажименти!  Naughty Казана с орисническите варива извря!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 245
  • София; Дружбето
Мопси Hug честит розов щъркел. как ти завиждам ако знаеш Embarassed
Мойтоп днес е почнало да пее песента искам в къщи, ама баба каза, че ще стиска зъби колко може Mr. Green

# 246
  • Русе
Нимски, и аз завидех  Mr. Green Басейнът е разкошен и си личи, че Симонестата се забавлява много  Heart Eyes Това е предимството да живееш в къща с двор.
И аз организирах в събота на балкона нещо подобно /ще пусна снимки по-късно/, ама не е същото  Tired
Русенки, предлагам градината на "Олимпиец" за четвъртък - 18.30. Кажете дали сте навити и утре ще ангажирам  Peace
Цунки   bouquet

# 247
Рали аз съм за, ще дойда към 7  Peace

# 248
Рали, пиши ме!

# 249
  • София
Благодаря ви за милите думи! Blush Heart Eyes

Наздраве ви значи! Simple Smile

Мопси, честит розов щъркел и от мен!  Hug

# 250
  • София
Кой каза наздраве? Mr. Green

# 251
Не, че я знам тази градина  Embarassed , но ще проуча, за мен 2 места, ще дойдем и ние към 19ч.

Клемс, наздраве!  cheers

# 252
И ние се завърнахме от морето!
Рали брой и мен. Чакам с нетърпение да се видим Hug
Цветке, да сте били с Миша на Делфинариума в неделя по обяд или и аз като Рали съм намерила ваши двойници newsm78

# 253
  • София; Дружбето

Цветке, да сте били с Миша на Делфинариума в неделя по обяд или и аз като Рали съм намерила ваши двойници newsm78
ЕЕееех, мечти Mr. Green Не сме били ние

# 254
  • София
Момичета, моля ви за малко палцестискане до края на седмицата! Не е нещо жизнено-важно, но все пак съм на един не много приятен кръстопът в работата (за пореден път) и още един кръстопът и ... ми се иска просто някой да ми пожелае мъъъъничко късмет!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт