Най-приятна и най-просташка TV РЕКЛАМА - 4

• 55 680
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
В последно време много ми харесва рекламата на "Леки" с хлапето....."мама се е казвала студентка и била под наем..." Mr. Green

Мда, хлапето е уникално готино.

# 376
Напълно съм съгласна за рекламите на Леки и Лудото пиле Mr. Green

# 377
и тези на швепс са приятнички coolcool

# 378
  • Русе
Тая реклама на Торн Спринг е верно извратена- като си представи човек бебе изниква асоциация за чистота, невинност и ..изведнъж изцопан някакъв гол мъж  Sick Вярно сексът продава, ама..
Не знам дали сте коментирали, но напоследък отново дават рекламата на кафе машина Делонги. Не е чак просташка, но ми е много грозен нокътът на мацката дето я включва. Има и една друга реклама дето върви в комплект с тази, но пак забравих коя беше. Обикновено първо дават едната и след нея другата. Както и да е. За рекламите на Бест Фуудс- no comment.

# 379
  • София
  Последната реклама на Fa, за душгела, с голото маце! Внука ме пита: Бабо, тя защо се разхожда по ц*ц*? Какво да му кажа? Казах му,че отива да се къпе, затова!Ама той пак се чуди защо се разхожда гола, а не се съблича в банята, щом ще се къпе.

# 380
  • Варна
Една реклама на снакс Торнадо, явно е българска, но е много добра. Само физиономията на мацето ми идва малко поп фолк.

# 381
Една реклама на снакс Торнадо, явно е българска, но е много добра. Само физиономията на мацето ми идва малко поп фолк.

Точно за тази реклама исках да пиша и аз.Много ми харесва  Peace

# 382
Реклама на Евиан   http://bgflash.com/flash/3334

# 383
ехеее, много сладурска...харесва ми

# 384
Рекламата на Лудогорско пиле ми напомня много тази на маргарин Томи. Имам чувството, че един екип ги е правил, но тази на Томи повече ми харесва.

# 385
Реклама на Евиан   http://bgflash.com/flash/3334

hahaha Много е яка.Браво на тях Joy Joy Joy

# 386
Рекламата на Лудогорско пиле ми напомня много тази на маргарин Томи. Имам чувството, че един екип ги е правил, но тази на Томи повече ми харесва.

Екипите са различни, но като стил си приличат да.

# 387
  • София
Рекламата на Мултирама, имитацията на Матрицата, чак срам ме хваща да я гледам.

# 388
Рекламата на My day - млякото. Просто егати бездарието. Типично български бит от преди Освобождението и айде - прясно мляко в кутия. ooooh! Нещо напоследък доста такива реклами има - като на карнобатска, с тия хора при мачкането на гроздето, с тия думкания по бъчвите. ooooh! Или рекламата за луканка ли беше Орехите.... Същото изхвърляне... Whistling

Рекламата на Бербатов за повече детски площадки за спорт - идеята е чудесна, не коментирам това. Само се чудя като го видя с тая риза с дълги ръкави, навити като за къси ръкави. Това ми просто  Sick като го видя. Пък не можа ли една риза с къс ръкав да сложи. Whistling

Мултирамата - да, никаква мисъл, ку-куууу - празно е там. Whistling Crossing Arms

На кренвиршите Леки - хлапето е страшно, много е готина рекламата. Хареса ми Peace

Рекламите на Bets foods - просто нямам думи да опиша!  Sick Или на парфюм Евтерпа...... ooooh!

# 389
  • UK
Днес си мислех колко кофти са орязали рекламата на Циф - идеята на "Препаратите с абразивни частици драскат повърхностите" - кънки на лед - "Циф не драска повърхностите" - балет - е много добра, и ме е яд че махнаха частта с балета, много тъпо, защото това правеше рекламата. Беше приятна асоциация. То отдавна е така, де, но сега се сетих да спомена.

Общи условия

Активация на акаунт