Най-приятна и най-просташка TV РЕКЛАМА - 4

• 55 868
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
И отразява философията на компанията като цяло. Изпипано Peace

# 571
# 572
  • На земята, която е всъщност звезда.
Доооооообри са! Joy

# 573
А какво ще кажете за "Искам да акам в тоалетната на Ники"  Mr. Green

# 574
  • София
А какво ще кажете за "Искам да акам в тоалетната на Ники"  Mr. Green
Прегледай 38-те страници и ще видиш мнението ни!

# 575
....... И пак за лекарствата - появилата се наскоро реклама - "Подарете на вашите близки за Коледа незнам си кво лекарство...."....е това е излагация направо- че кой купува лекарство за подарък Thinking

Хаха, и на мен ми е много смешно - "Подарете Коледен артростоп..." hahaha

Joy....това не съм го чувала,голяма глупост hahaha
...в рекламата на М ТЕЛ с лаптопа  засмукването на сока от ябълката много ме дразни....
Ядосвам се от тази на Калиакра - недопустимо е да рекламират наблъскания с хидрогенирани мазнини маргарин  като полезен за децата ooooh!

# 576
трибестан 2-ра серия кърти мивки... умоомрачително newsm43 buria  dont

# 577
Да, да не повярваш, че ще направят римейк на тази безумна комедия.
Но като че ли този път са сигурни, че всички ще им се смеят. hahaha (Качеството на заснемане поне е по-добро Crazy)

# 578
Ядосвам се от тази на Калиакра - недопустимо е да рекламират наблъскания с хидрогенирани мазнини маргарин  като полезен за децата ooooh!

Калиакра всеки ден-развитие всеки ден /или както там беше/  Crazy Crazy Crazy
Кат не ядем Калиакра не се развиваме...Така ли? Crazy

# 579
Много ми е пошла онази реклама с тримата пилоти дето си разказват ,кой кога е летял и вдигал самолета ! Sick

А относно Шанел и рекламата на Булсатком: много ми е странно,как пове4ето не са 4ули диалекта! Направо е ... Sick Д

Язък, 4е моми4ето е толкова сладко ! А ина4е не я бях разпознала. Тук разбрах, 4е е Шанел!

# 580
  • На земята, която е всъщност звезда.
Одри Тоту в рекламата на Шанел 5:

http://www.youtube.com/watch?v=6ljQDJ4EILc&feature=related

Много изпипано филмче, чак ми се прииска да си купя парфюма, а не мога да го понасям. Simple Smile

# 581

Много изпипано филмче, чак ми се прииска да си купя парфюма, а не мога да го понасям. Simple Smile
И рекламата е класика като парфюма!
Но... и аз предпочитам другите аромати на Шанел, въпреки че и този го имам (за няколко години 2 пъти сигурно съм си сложила от него).

# 582

Красота! Дори си го сложих в профила във Фейсбук Simple Smile

# 583
Още един глас против рекламата на "Булсатком". Отначало си мислих, че девойката, изтипосана по коледно костюмче, ще рекламира предаванията за възрастни ...   Embarassed
Инфантилно поведение, наивен, направо глупав, текст, отвратителна дикция и още по-непоносим диалект.  "...взИми и т'и от офисит'И ..." бррррр.... дори и каленият ми на старозагорска реч слух
се разбунтува, като чу от национален ефир да се разнася тоя призив...

# 584
Eee, къде го чухте този непоносим диалект на Шанелката. Вярно, че дикцията й е малко особена и артикулира с прекалено голямо напрежение, но чак пък нетърпимо диалектно произношение - според мен прекалявате!

Общи условия

Активация на акаунт