До вчера всеки ден бях с приятели, завърнали се за малко в Смолян от чужбина. Беше много весело, но изморително за мен. Оцелях, де, пък и живнах малко.
Вече ми е мноооого тежко, Гергана доста ме изморява и точно август ДГ не работи. Но ще издържа, кво да правя. Разбутала съм шкафове и гардероби, да отделя ненужни неща, за да направя място за дрехите на бебо. Горе-долу направих списък какво трябва да се купува, та съм малко по-спокойна.
Арлина, май по-добре е да платиш на касата, а не под масата. А като си с преднишно секцио, не могат ли второто да го планират няколко дни преди термин и да мине по ЗК?
Рени, и аз не мога да помогна за злоядството, Гергана има такъв апетит (особено последните седмици), че яде по два пъти. Вчера като я слагах да спи следобяд, ми казва, че не била яла и пак хапна малко, тази вечер пак си поска още.
Дидка, радвайте се сега на срещите с баби и дядовци, да помагат.
Дидито, пълна къща сте, супер. Надявам се, че вече племеничката се е оправила.
Ронка, кълчища ли каза? Да не ти казвам при мен какво е положението... Предупреждавам ако някой ме снима, да снима от корема нагоре, надолу не давам.
Хайде, лека нощ от мен, отивам да се опитам да спя, дано не ходя много до тоалетната.

Вчера се разходихме, ами вървя бааавно, бавно. Корема ме свива, откъде пък тези контракции по никое време.
, даже и не я слага, че се поти много
Иначе пера на рька 

и двете не са влизали от 31 юли вьв форума 
Дето вика една моя приятелка: "Най-мразя балък да ме прави на балък" 
Колко им е лесно на децата.
, мамо, искам такава кьща с градинка купиме

И как се кланя само....