Спиране на скритата реклама с цигари "Мерилин".

• 7 224
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  Lord of the dark, пенсионерка ли си?

# 31
  • Пловдив
Подкрепям те напълно  Peace Доколкото съм запозната цигарите Мерилин са на собствениците на Пещерска гроздова.Те отдавна рекламират със звездите на Пайнер,Преслава две поредни години пя за карнобатска мастика-"Предай се на желанието" и "Предай се на желанието 2",да не забравяме и култовите реклами за дините...
Незнам дали ще има ефект,но не трябва да оставяме безмълвни пред очевидни кампании за реклама на цигари
Joy Joy Joy На безгласните букви като теб, никой не им обръща внимание...
 hahaha "Успех" ..

На 18 годишните също ,никой не им обръща внимание .Не обиждай авторката на темата,нямам представа защо е пуснала темата като гост,но това не ти дава право да злословиш

# 32
  • Пловдив
е,то пък голям проблем стана,че някой си някак си рекламира дадена марка цигари..по-страшно нещо напоследък няма.

Абе да, обаче пък за реклама се плаща, от к'ъв Винпром Пещера ще правят скрита реклама ? И особено в онзи клип, дето "случайно" папаракът го ступват. То от километри си личи по стойките и устните движения на онази "професионалистка" Андрейка, че знае, че я снимат.
И аз съм за закриването на Планета.

# 33
  • Belgium

Абе да, обаче пък за реклама се плаща, от к'ъв Винпром Пещера ще правят скрита реклама ? И особено в онзи клип, дето "случайно" папаракът го ступват. То от километри си личи по стойките и устните движения на онази "професионалистка" Андрейка, че знае, че я снимат.
И аз съм за закриването на Планета.

Joy

Ми просто собствениците на тия цигари са Винпром Пещера, естествено че ще си плащат за промоция на собствените цигари. Всички тия "скрити" реклами и публикации в пресата са платени от Винпрома.

А и тези цигари не се рекламират само по Планета за съжаление, а навсякъде.

# 34
След темата в Клюкарника и тук, да очакваме ли такава тема и в другите подфоруми?

Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт