КГБ = Клуб на Готините Баби - 81:)

• 20 648
  • 436
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Дуня, блягодаря.
Братовчеда е от Търново, утре ще идват тук и ще му кажа.
Криси ще има рожден ден - става на 4 год. .

# 286
  • София
Зиче,честит имен ден на татко ти! Да е жив и здрав и още дълги години да те посреща с радост!

http://www.youtube.com/watch?v=7aAjzUhGkgI

Джейда,честита ви кукла Божидара!Да я дари Бог с щастие и голям късмет!

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 23:53 от Яжка

# 287
Добро утро ! Hug Hug Hug

после ще чета и пиша Hug Hug

Лек ден момичета  Hug Hug Hug Hug

# 288
  • София
Добро утро ,момичета! Hug Hug Hug Hug
Лек и приятен ден!http://vbox7.com/play:5f2e72e8

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 08:12 от Яжка

# 289
Привет момичета! Благодаря на всички за милите пожелания, за малката принцеска!!! newsm51 Няма да ви изреждам по имена, за да не пропусна някого, вече много съм си баба.... Joy Joy Joy Joy Joy
Много ме трогнахте и разплакахте... Laughing Но това са сълзи от щастие!!! Hug Hug Hug
Гъбка, благодаря за кафенцето, имам нужда от едно силничко.  Peace
Снощи се чух с моряците, бяха много доволни и щастливи. Малката кукла е за първа година на море, когато се приберат, ще видим какви ще са коментарите, за морето. newsm78 Ще има да разказва и да показва... Laughing Много обича когато казва нещо, да бъде и нагледно показано, за по сигурно... Laughing
Айша как е малката Криси, че нещо му изпуснах края. newsm78

Черпя по сладолед. 

# 290
  • София
Джейда, честита принцеска, да ви е жива и здрава, много хубаво име Heart Eyes
http://www.riversongs.com/cards/heavenly_gift.html
Продължавам на Яжка темата hahaha, кой каквото си няма за това мечтае Party
http://vbox7.com/play:bc2a6927

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 09:41 от margita

# 291
# 292
  • Кубрат/ Пишурка

Здравейте момичета!!!
Вече съм тук.Снощи се прибрахме,но беше доста късно и докато приготвим вечеря,това,онова  и легнахме в 23ч. Изкарахме страхотно ,но снимките - когато Галена ми ги прати.Тя си отиде до Русе и ще ги чакам (снимките) надвечер. Улучихме чудесно време.Дори когато вечер вали и сутрин е хладно пак към 9 се стопля,а моренцето си е топло винаги.Криско се налудува и не можем да го изкараме от морето.Първите дни беше с пояс и плува с него окото му не мигва ни от големи вълни,ни от дълбоко. Последните два-три дни дядо му дойде да постои с нас и после да ни вземе,та откри удоволствието да скача във водата и без пояс.

Честити празници на всички,които са имали повод и най-вече на Джейда за новото внуче!Да е живо,здраво и спокайно бебче!

До по-късно,че ми изтече мандата - вече бил редът на Кристиян!

# 293
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Джейда , да е жива и здрава Божидара и
много да ви радва.   bouquet

Айде и днес да се разпиша връЩайки се от пазар.  Hug
Тук е адска жега и гости ми дойдоха , та Ще забравя за басейна няколко дни.  ooooh!

Марги , басейните са два и са с размери 6 на 4 , дълбо4ината е
от 80см. до 1.90см. Peace

Поздрави на вси4ки.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 294
  • Видин
Джейда, честита ви кукла - Божидара!
Нека расте здрава и умна !

Янче, добре завърнала се! HugЩе чакаме снимките Peace

Момичетаааа:  newsm51

# 295
  • София
Жабче, като са два прати поне единия Mr. Green
Ние ходихме на Дианабад ама пише вход 4 лева искат ти 5, за багаж 3, за шезлонг и други екстри и не питахме Tired

# 296
  • София
  party023 cook beer beer3 beer2
Да почерпя за Криси  - стана на 4 год. днес. Доидоха баба и тати от Търново да я видят. Имаше тържество с торта, подаръци от отделението.
После докторката казала много лоши неща на баща и. Дано не се сбъднат.

# 297
  • София
Гледахте ли новините на Нова  тв?
Племето пак се прослави - имаше репортаж за 2 от сестрите с многото бебета. Стила беше - все ги пъдят от квартирите, мъжете бягат от тях/лъжа/ те са принудени да чистят почасово само да изкарат дорълнително пари/лъжа/ Та ако може - дайте да дадем общинско жилище и благотворителност. Много неприятно ми стана как лъжат и как някои би им повярвал  и как ще използват после човещината.
Съжелявам, че не мога да пусна линк, нямам регистрация в НТВ

# 298
Здравейте момичета.
Не съм чела нищо но доста проблеми имах.
Мисля че ще бъда извинена.
Ще се радвам ако всички сте добре.

# 299
            Мони,дано всичките ти проблеми са се разрешили в твоя полза и да нямаш повече такива неприятни изживявания за да се гушката с малкото Дани!Голямото да не ми се сърди,че малкото е с предимство!Нагушкай го от мен! Hug Hug Hug
            Днес моите бандючки направиха сума ти бели  Laughing Докато оправям Любо в тоалетната,че той отдавна е без памперс и си казва Неда иде и вика,че нахранила зайо с чушки.Тичам аз към хладилника,затворен и чушките са си вътре.Питам аз откъде е взела чушки и тя ме води на терасата,обрала част от лютите чушки на деди и ги дала на зайо.Той вече ги е изял и аз започвам да чета конско,тя си вдига ръцете на очите и писва защото се подлютява.Тичам да я мия през това време Ран ме успокоява ,че дал на зайо хубава храна.Тичам да видя каква и....ооооо той обрал листата и ластарите на лозичката дето деди е решил да си я качи на терасата.Добре,че не беше откъснал върха.Така,че се надяваме догодина да си имаме вече асма на балкона,ако оцелее разбира се!

АЙША,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА КРИСИ И ДАНО НЕ СЕ СБЪДНАТ ЛОШИТЕ НЕЩА ,ЗА КОИТО СПОМЕНАВАШ!ДА РАСТЕ И СЕ ПОДОБРЯВА ДЕТЕНЦЕТО С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН!

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 21:31 от Didia

Общи условия

Активация на акаунт