Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 779
  • 710
  •   1
Отговори
# 405
  • В къЩи.
мама галка ,ако не се лъжа ти ползваше и минералната на Лореал,от коя си по/доволна?

# 406
мама галка ,ако не се лъжа ти ползваше и минералната на Лореал,от коя си по/доволна?
Да ползвам и двете,и Лореалската е хубава,но от Арт Декото съм по-доволна,малко по покривна е и лицето изглежда по сияйно!

# 407
  • София
В момента ползвам Секънд Скин на Максфактор и съм доволна.

# 408
Пудрите на АртДеко могат ли да се купят от някой сайт (fragrancedirect, feelunique, strawberry) ?  newsm78

# 409
Имам въпрос към ползваЩите минералната пудра на АртДеко,подходяЩа ли е за този сезон и за колко време ви стига при ежедневно ползване? Мерси   bouquet

И аз да се присъединя към мнението на дамите Wink. Пудричката е икономична и според мен ще стигне за дълго време (аз я ползвам отскоро Peace) Нанася се по малко количество, а покритието е високо Peace Отделно от нея, но предназначена за ползване съвместно Mr. Green, се продава кабуки четка, към 22 лв., мисля, че струва.Като недостатък, аз лично отчитам, че има леко блестящо покритие, което в някой момент от деня допринася за по-изразено лъсване (при моята мазна и смесена кожа) Все още не мога да преценя Embarassed дали е подходяща за зимата, въпреки че я ползвам през ден от известно време Laughing Аз сякаш Thinking съм привърженичка на течните фдт-и през зимата и минералните през лятото. Но то си е до усещане и предпочитания Hug

# 410
  • Бургас/Пз
Аз сякаш Thinking съм привърженичка на течните фдт-и през зимата и минералните през лятото. Но то си е до усещане и предпочитания Hug

Peace и аз ще се съглася!
Аз също съм ползвала минералната на Лореал, но определено от Артдеко съм по-доволна!

# 411
  • В къЩи.
Благодаря на всички    bouquet Май Ще оставя покупката за пролетта,а сега Ще търся течен ФДТ,но кой  newsm78

# 412
  • Бургас/Пз
Естрела , ползвала ли си суперфит или супербаланс на Клиник?

# 413
  • В къЩи.
Не,на Клиник не съм ползвала ниЩо.

# 414
  • UK
Някоя от вас ползвала ли е фон дьо тен на Роc? И на L'Oreal Маtte Cashmere, сега е намален при мен и исках да си го взема:

# 415
Пудрите на АртДеко могат ли да се купят от някой сайт (fragrancedirect, feelunique, strawberry) ?  newsm78
ето от тук могат да се купят
http://www.parfumi-market.com/

# 416
  • София
В момента ползвам Секънд Скин на Максфактор и съм доволна.

Опиши моля те какъв е ефекта му. Покривен ли е? Адаптира ли се към цвета на кожата? За каква кожа, според теб е подходящ?

# 417
  Аз пък вчера си купих L'oreal Infallible цвят Mild Honey...еми не ми харесва  Rolling Eyes Първо въобще не е толкова издържлив,второ цветовете му са кофти/този беше долу-горе добър като нюанс,но се оказа,че ми е тъмен и оранжев/ и трето стои леко мазно на кожата/отдолу имах матиращ крем на биодерма/ .Може и да ми се смеете,но Импалата по нищо не му отстъпва  Sunglasses
  Аз продължавам да харесвам ФДТ-на на Мери КЕй ,но реших да не се занимавам с поръчки,а направо да си купя някакъв.И незнам защо нямаше на Ревлон в този магазин,та се натресох на Лореалския.Че и скъп,пфуу  #Cussing out
  Днес ще го пробвам без крем отдолу пък да видим  Rolling Eyes

# 418
  • Бургас/Пз
Елфичка, и аз съм с подобни впечатления от този Лореал  Close Добре, че сестра ми е със суха кожа, че горе долу на нея й пасна, но тя пък много рядко се гримира, така че си стои. Пробвай отдолу вместо крем да сложиш основа, маар че пак се съмнявам, че ще е добре!

# 419
  • София
http://clovetwo.com/archives/2008/9/3/beauty_invogue/clove_loreal.jpg   Минералния фдт на Лореал - още една доволна Wink Но следващия път - Artdeco, поне четката от Лореал-а ще я имам . Ползвам го без база, все се чудя има ли смисъл. Но като чета темата оставам с впечатление, че повечето сте ЗА ..... Май да взема и аз да пробвам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт