Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 627
  • 710
  •   1
Отговори
# 705
Събирам мнения за тези фон дьо тен-и,с мазна кожа съм. Peace

Този го купих по препоръка,но хич не останах доволна.Много сух,пудрен...нанасяшв се трудно и си личеше,най вече по порите и в сгънките.В края на деня изглеждаше разкашкан и като тежък театрален грим...и ако някъде се пипнех падаше веднага и ставаше на петна.Пробвах го и с база и без база...мъчих го,и най накрая го подарих на една приятелка.Помня,че когато го характеризирах тук бях опровергана,което ще рече че има и доволни от него Peace

Аз него ползвам и наистина става разкашкан след няколко часа.
Като се нанесе е доста хубав, но после... а  най-страното е, че е за мазна кожа, а а се разкашква.
А про люмиера дали става за мазна?

# 706
# 707
Здравейте момичета, моля за съвет. Аз съм "носителка" на приятно мазна кожа, с разширени пори, черни точки и склонност към подкожни пъпки. Но иначе изглеждам добре  Joy Така, искам да питам за такъв тип кожа, на 29-годишна булка, която отгоре на всичко е и леко алергична, какво разкрасяващо средство от типа "фдт, бази, тониращи, пудри, мусове" и т.н. е подходящо. Искам да няма ефекта маска, по-естествено да стои, по-дълготрайно, да не е много "химизирано", да е под 100лв. и като излизам навън да не изглеждам "прасковена".
Благодаря от сърце  bouquet

# 708
Здравейте момичета, моля за съвет. Аз съм "носителка" на приятно мазна кожа, с разширени пори, черни точки и склонност към подкожни пъпки. Но иначе изглеждам добре  35 Така, искам да питам за такъв тип кожа, на 29-годишна булка, която отгоре на всичко е и леко алергична, какво разкрасяващо средство от типа "фдт, бази, тониращи, пудри, мусове" и т.н. е подходящо. Искам да няма ефекта маска, по-естествено да стои, по-дълготрайно, да не е много "химизирано", да е под 100лв. и като излизам навън да не изглеждам "прасковена".
Благодаря от сърце bouquet

# 709
# 710
Някой пробвал ли е бази,фдт и пудри на SEPHORA ?Цените им са относително добри,какво ще кажете за качеството?

Общи условия

Активация на акаунт